Omdömen från Hotel Stella Maris Dependance

Utsikt över parken från ett av rummen
 
Hotel Stella Maris Dependance är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Stella Maris Dependance är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Stella Maris Dependance

Läs personliga omdömen av Hotel Stella Maris Dependance som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Stella Maris Dependance. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Kerstin & Erling från Fotskäl i Sverige bodde på Hotel Stella Maris Dependance i Levanto från den 23. till den 29. september 2011.

Vi är väldigt belåtna med vår resa. God mat, fin badstrand och fantastiska vandringar - perfekt semester. Det enda som krånglade för oss var när vi åkte tåg från Pisa till Levanto och skulle byta, då frågade vi konduktören vilket spår tåget kom på och fick ett svar men det var ju fel så vi missade det tåget. Men då lärde vi oss att man skall kolla själv.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Annika och Erique från Bollnäs i Sverige bodde på Hotel Stella Maris Dependance i Levanto från den 1. till den 7. juli 2011. Sedan fortsatte turen till Toscana där de bodde på gården Fattoria Castellina.

Jo, tack: resan gick alldeles utmärkt. Vi är otroligt nöjda med boendet i Capraia e Limite. Först spenderade vi 6 nätter i Levanto, där vi fick vår välbehövliga dos av sol och havsbad tillika med en "lagom" turistisk miljö: en stad som behållit sin charm trots att den är välbesökt sommartid, varav många nordbor enligt hotellägaren. Bättre bo där än i någon av Cinque Terre-byarna anser vi, främst med tanke på badet. I.o.f. sig vistades vi inte i Monterosso men stranden där såg fin ut från båten. Vyerna utmed vandringslederna var åxå magnifika. "Som på vykort"...fast bättre.

Fattoria Castellina motsvarade bilder och beskrivning. Avkopplande miljö, fantastisk utsikt, en svalkande pool (vilket behövdes då temperaturen stegöver 30 grader vissa dagar) och en skön utemiljö att avnjuta kvällsmaten i. Värdinnan Elisabetha var mycket tillmötesgående och henns/deras vin smakade superbt -även hemma i Sverige!

Det enda vi saknade var en soptunna/miljöstation för den som fanns i närheten (500 m) var låst:=(

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Sven-Åke med resesällskap från Köpingebro i Sverige bodde på Hotel Stella Maris Dependance i Levanto från den 20. till den 23. juli 2010 sedan bodde de på Hotel San Giuseppe i Finale Ligure.

Hej Områdena där vi bodde dels på Stella Maris i Levanto och Hotel San Giusippe i Finale Ligure var utmärkta för utflykter och avkoppling från det vardagliga, utflykten till de fem byarna var en upplevelse för att inte tala om kontrasten till detta, en utflykt till Monte Carlo. Tågförbindelserna till ovanstående utflyktsmål fungerade bra. Standarden på boendet var som förväntat, men det var ingen luftkonditionering på Hotel San Giusippe i Finale Ligure, vilket hade varit när temperaturen är 35 plus ute! I övrigt är vi nöjda med arrangemanget samt personal på hotellen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 1 Vuxen, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 9 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map