Hotell i Levanto i Cinque Terre

Hotel Stella Maris Dependance

Utsikt över parken från ett av rummen Trädgården vid huvudbyggnaden var man kan inta frukosten under sommaren Hotel Stella Maris, var det checkas in och serveras frukost Den eleganta hallen i hotellets dependance Baktrappan till hotellets dependance Hotellets restaurang
 
Hotel Stella Maris Dependance är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Stella Maris Dependance är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Levanto ligger strategiskt bra till om man vill njuta av Liguriens fashionabla klippkust och lagunstränder. Mitt i Levanto, få steg från både stranden och den gamla bydel, ligger det historiska Hotel Stella Maris. Endast 100 m från hotellet ligger deras andra byggnad, det så kallade dependance, med rum som är fina och hemtrevliga, men mindre "antika" och äventyrligt inredda och därför också en priskategori lägre.

Frukost i historiskt palats

Check-in gör man i huvudbyggnaden (100 m bort), på andra våningen (utan hiss) där även frukosten serveras som buffè. Huvudbyggnaden ligger i ett historist palats och frukostsalen är fint möblerad som gör att man verkligen får en känlsa av hur det såg ut under när hotellet var en privat bostad. Rummen i hotellets dependance ligger alle på andra våningen utan hiss. Det finns en elegant fördelningsgång med möbler och information om olika aktiviteter i området.

Läs mer om Hotel Stella Maris Dependance

Rum av typen Classic
Det finns 6 dubbelrum, 2 trippelrum och 1 fyrbäddsrum (med dubbelsäng och våningssäng) i hotellets dependance. De vänder alla antingen bakåt till p-platsen/trädgården var det råder fred och ro, eller ut till den gröna park, som är vacker och livlig.

Rummen har alla dubbelsäng, badrum med dusch med vattenmassage, hårfön och toalett, satellit-TV, internet, telefon, minibar och säkerhetsbox.

Dölj texten
 
 
search map