Omdömen från Hotel Carla

 
Hotel Carla är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Carla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Carla

Läs personliga omdömen av Hotel Carla som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Carla. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Rum i trevlig stad

Bra rum, bra frukost

Hotel Carla
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Carla
Dubbelrum Classic med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Carla

Hotel Carla
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Carla
Dubbelrum Classic med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Carla

Hotel Carla
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Carla
Dubbelrum Classic med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Carla

Hotel Carla
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Carla
Suite
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt bra!

Det här hotellet överträffade verkligen våra förväntningar. Personal och ägare är så trevliga och hjälpsamma! Vi hade bokat några dagar i Monterosso efter detta, men ångrade oss när vi var tvungna att lämna hotellet och önskade att vi hade bokat hela veckan här. Vi stormtrivdes verkligen. Något hårda sängar, som alltid när man reser, men i övrigt helt perfekt.

Våra varma hälsningar till hotellet från oss!
Karin & Peter Hasslund

Rekommendationer till andra gäster

Vandra och se er omkring. Omgivningarna är helt otroliga med vyer som man lever på länge. Maten och drycken är det bara att njuta av och befolkningen är vänlig och trevlig. Vi åkte i början på juni och turismen hade redan satt fart, så åk tidigt eller lite senare tex september. Det tror vi att vi gör nästa gång. Det finns hur mycket som helst att se. Res och njut!
/Karin o Peter från Dalarna

Hotel Carla
Rent och fint, Rent och fint

Mycket nöjda!
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Familjärt, vänligt och omhändertagande!
Placering, Placering

I stadskärnan med närhet till allt, ljud utanför hörs, men det låg på en lugn gata.
 
Själva boendet på Hotel Carla
Dubbelrum Classic med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Vi åt bara frukost här, men den var riktigt fin med mycket att välja på.
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Carla

Hotel Carla
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Carla
Dubbelrum Classic med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Katarina och man från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Carla i Levanto från den 6. till den 9. oktober 2012. Sedan fortsatte turen till Hotel Terminus & Plaza i Pisa.

Resan har varit fantastisk! Vi hade sol alla dagarna och det var riktigt varmt och badväder. Fick ett rum högst upp mot byn vilket vi gillade. Där kunde man sitta på balkongen båda två. MEN sängen, vi sov så gott i Moneglia men inte på hotell Carla. Allt rent och fint på alla sätt, bara att önska att de skaffade bäddmadrasser till de stenhårda sängarna. Lätt att hitta till hotellet med en skylt nedanför stationen. På gatan nedanför hotellet finns en matbutik där man kan köpa vin och tilltugg att ha på balkonen om man så önskar. Kan rekommendera en fin fiskrestaurang vi åt på två gånger, Tumlin. Kan rekommendera In-Italia till dom som vill resa till Italien! Vi vill redan åka tillbaks!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 5 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map