Hotell i Levanto i Cinque Terre

Hotel Al Terra di Mare

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett ställe att trivas på

Det är lätt att trivas på Al Terra di Mare., som ligger lummuigt inbäddad en bit inåt landet. Hotellet är i olika mindre byggnader i färgernaljus rosa och ljusgult. Här finns en hel del trappor eftersom byggnaderna ligger på olika nivåer. Du befinner dig ca 1,5 kilometer ovan Levanto's centrum, en liten stad med barer, restauranger och butiker. Ner till havet är det ca 2 kilometer men du kan också slappa intill poolkanten med eller utan parasoll. Detta är ett ställe där du kan dra dig tillbaka efter en händelserik dag.

Njut av utsikten från terrassen

Till hotellet hör en reception och en bar som servarar kalla tallrikar från juni månad till september från kl. 18.30. Perfekt för dig som inte vill bege dig ner till stans restauranger. I baren kan du även beställa drycker av olika slag som du kan njuta av på terrassen varifrån du har fin vy över landskapet och havet.
På hotellet finns ett frukostrum och frukosten serveras mellan kl. 08.00-10.30 och är en sk. amerikansk buffé.

Låt bilen stå

Det finns parkering utan kostnad på stället och du kan hyra plats i garaget på förfrågan och mot en avgift. Önskar du låta bilen stå kan du nyttja den transferservice hotellet erbjuder, mot en liten avgift som betalas på plats. Alternativt kan du hyra cykel, ca 1,5 km bort, och utmana dig själv i backarna. Du kan också hyra scooter ca 1,5 km bort.

Obs! Vi vill uppmärksamma dig om att hotellet är byggt med nivåskillnader och därför är här en del trappor, både upp till rummen som ner till poolen.

Läs mer om Hotel Al Terra di Mare

Du bor i fina rum

Det finns endast 31 rum på Al Terra di Mare. De är fint inredda och rymliga på ca 20-25 m² och har alla aircondition, Sat-TV, Wi-Fi, minibar, kassafack och badrum med dusch samt hårtork. Tänk på att rummet med balkong inte har direkt utgång till uteplatsen utan den kan ligga en bit bort.

Läs om rummen på Hotel Al Terra di Mare

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Al Terra di Mare

Läs personliga omdömen av Hotel Al Terra di Mare som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Al Terra di Mare. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Hotel Al Terra di Mare

Bedömning av Hotel Al Terra di Mare

Läs mer

Bedömning av Hotel Al Terra di Mare

Läs mer
 
search map