Hotell i Levanto i Cinque Terre

Hotel Abetaia

 
Hotel Abetaia är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Abetaia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Abetaia ligger fint till mitt i grönskande skog och en flod lätt tillbakadraget från landsvägen mot Levanto. Här härskar god smak och man kan äta på ställets restaurang som ligger bredvid hotellet.

Känsla för detaljer

Här går man mycket upp i design och detaljer. Frukosten intas som buffè i frukostmatsalen med öppen spis (här finns även en internet point) eller utomhus på terrassen om vädret tillåter. I området runt hotellt kan man vandra, men de flesta tar sig nog ner till stationen i Levanto och sen vidare med tåg (ca 5 min.) till Monterosso för de klassiska vandringsturerna i Nationalparken Le Cinque Terre.

Läs mer om Hotel Abetaia

Granne till restaurang

Vid sidan av hotellet, som enda granne, ligger restaurangen Abetaia var gästerna har möjlighet att äta a la carte utan att behöva starta bilen (man får även rabatt som gärst på hotellet). Väljer man att åka tin till Levanto så finns många restauranger och två strandbarer på stranden som Hotel Abetaia har ett avtal med. Det finns naturligtvis gratis parkering på stället.

Dubbelrum Standard
- De åtta standardrummen är modernt inredda och har alla aircondition, sat-tv (lcd), telefon, wi-fi,minibar, förvaringsbox och mederna badrum med toalett, hårtork och stor dusch. Alla rum har möjlighet till extra säng, några tar till och med två extra sängar.
Junior Suite med terrass
- De fyra Junior Suiterna (två på första våningen och två på andra) är modernt inredda och har alla aircondition, sat-tv (lcd), telefon, wi-fi,minibar, förvaringsbox och mederna badrum med toalett, hårtork och stor dusch (i förhållande till standardrummen är junior suiterna större och elegantare). Alla rum har möblerad terrass och möjlighet för en extra säng.

Dölj texten
 
 
search map