Omdömen från Casa Mediterraneo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Mediterraneo

Läs personliga omdömen av Casa Mediterraneo som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Mediterraneo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Mycket nöjda

Vi är mycket nöjda med boendet på Casa Mediterraneo. Rent och snyggt. Saknade en del husgeråd såsom ex vinöppnare men det fixade kontoret. Fattades vinglas, vilket vi dock klarade oss utan. Fattades stolar till balkongmöbeln, tog köksstolar i stället.

Betalade 50 euro per person vid ankomst, fick kvitto, dock inte specificerat.
Undrar vad 200 euro skulle täcka???? Hyra av sängkläder och badhandukar var vi medvetna om.

Cinque Terre som semester-destination

Fantastiskt resmål. Rent och snyggt utomhus. Vänliga människor. En stor del engelsktalande.
Härlig mat och dryck. Ok priser. Båttur till dom 5 byarna. Magiskt att se från havet.

Casa Mediterraneo
Rent och fint

fattades lite husgeråd
Gästvänlighet

Utmärkt hjälp från kontoret
Placering

Perfekt
 
Själva boendet på Casa Mediterraneo
Trerumslägenhet med 5 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Supernö

Vi är jättenöjda hela familjen fick bra tips av er och bok eller efter vi åker nästa år igen väntar bara lite till och kolla upp tack än en gång för ett bra tips på resan med många bra utflykter till cinque terre. Lätt att nå med tåg och båt

Casa Mediterraneo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Mediterraneo
Trerumslägenhet med 5 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Bra läge lite smådetaljer som kan rättas till

Bra läge i byn, fin utsikt och kändes roligt att bo med andra icke turister. Balkong som räckte till oss 5. Rejält med ytor. Nära till havet.
Anmärkningen kommer mest på det vi betalade extra för: det var rent men man hade inte kollat så alla lampor fungerade (vi köpte flera glödlampor). Fick gå till agenturen och beställa sängkläder och de som fanns hade man inte kollat att de var rena. En visserligen stor handduk är räcker inte för en vecka. Instruktionerna till tvättmaskin (som vi inte använde) och TV etc var bara på italienska.

Rekommendationer till andra gäster

Två av vandringslederna var avstängda - kolla innan så de är öppna. Levanto bra ställe att bo på man slapp de värsta horderna.Var inte i småbyarna mellan 12 och 17 då det är horder av turister där.

Casa Mediterraneo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Mediterraneo
Trerumslägenhet med 5 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2015
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Ok lägenhet i förhållande till priset

Trevlig lägenhet med vacker utsikt över bukten. Ett stort rum med dubbelsäng och ett mindre, mörkt rum med två enkelsängar. Lägenheten ligger mitt i den lokala miljön.

Rekommendationer till andra gäster

Om ni ska vandra vid Cinque Terre är det en bra idé att få en tidig start. Redan vid middagstid är både tåg och småstäderna mycket överfulla. Vi kan rekommendera "La Picea" som gör de godaste pizzorna. Det är inte utan anledning som de ligger som nr.1 på listan över restauranger i Levanto på Tripadvisor. Där är inte mycket plats men det är värt att gå dit. En promenad eller löptur genom tunneln längst till höger på stranden leder fram till två små trevliga städer.

Casa Mediterraneo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Mediterraneo
Trerumslägenhet med 5 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Byte till Passano.

Vi fick möjligheten att välja en annan lägenhet som var mycket större och låg närmare centrum. Passano hette den och utsikten från balkongen var fantastisk! Vi är jättenöjda!
5 stjärnor av 5 möjliga!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Perfekt läge

Kanonläge nära stranden och centrum men ändå väldigt tyst och lugnt. Bra standard på lägenheten med fantastisk utsikt från balkongen. Hade bokat parkering också eftersom vi bilade ner. Den visade sig ligga en bit från lägenheten men det gick bra att köra fram och lasta ur bilen vid boendet. Sedan stod bilen säkert på en låst innergård, helt klart värt 70 euro för en vecka. Inga problem att köra in i staden trots att vissa delar var avstängda för biltrafik. Staden kändes lagom stor och inte särskilt exploaterad. Kändes som att det mest var italienska turister i staden. Tog en tågtur till Cinque Terre, funkade kanon med familjekort som också gällde på vandringslederna. Kanonfina stränder med variation samt möjligheten att vandra genom tunnlarna till grannbyn Bonassola där badet också var kanon. Vi hade en underbar vecka och återvänder gärna!

Casa Mediterraneo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Casa Mediterraneo
Trerumslägenhet med 5 sovplatser
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
Siri Hauge från Grålum i Norge bodde på Casa Mediterraneo i Levanto mellan den 9-12 maj 2013.

Det blev en fin resa till Levanto. Lite dumt att komma fram mitt i natten, men det visse vi ju. Det blev så p.g.a. flygtiderna. Nyckeln låg inte i brevlådan så jag ringde och fick veta att den skulle hämtas på en bar som vi hittade ganska lätt efter att ha frågat oss fram. Därefter spenderade vi lite tid på att hitta lägenheten, det skulle funnits en karta och inte bara en skriven vägbeskrivning. Dessutom bara det bara bäddat till 4, inte till 6, men med lite extra som låg i skåpen fick vi det ordnat för oss.

Gick inom Levantur dagen efter, då fick vi strålande service. Det var trevliga och väldigt behjälpliga, både med mer sängkläder och med parkering.

Annars tyckte vi om både Levanto och området, har lust att åka tillbaka. Kommer ganska säkert också att boka via In-Italia, de har bra service, informativ hemsida och svarar snabbt på mail. Är heller inget problem att vi kan kommunicera på norska.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2013
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Birgitta med sällskap från Örebro i Sverige bodde på Casa Mediterraneo i Levanto från den 21. till den 28. maj 2011.

Det är tredje gången jag besöker levanto, lägenheten var helt underbar med en underbar utsikt över hav, strand, bergen med en underbar belysning på kvällen vi och nära till stranden vi kunde gå ner och ta ett morgondopp om vi ville nära till affären + alla restauranger, nära till allt mycket mycket trevligt. Bi kommer att åka igen till våren vi har inte upptäckt allt i levanto än. Vi kan verkligen rekommendera denna lägenhet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Magnus med familj från Staffanstorp i Sverige bodde på Casa Mediterraneo i Levanto från den 10. till den 17. juli 2010.

Levanto var en mycket trevlig upplevelse. Det är lagom stort, har bra badmöjligheter och är nära till andra attraktioner för dagsutflykter som Cinque Terre, Pisa och Portofino. Levanto kändes genuint trevligt och som ett levande samhälle och inte bara som en turistort. Boendet var mycket bra. Lägenheten var rymlig, fräsch och nära stranden. Passa på möjligheten att uppleva byarna och vandringslederna i Cinque Terre - en fantastisk upplevelse. Glöm inte att ta med badbyxor och handduk...

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
Torvald med resesällskap från Ramlösa i Sverige bodde på Casa Mediterraneo i Levanto från den 17. till den 24. juli 2010.

Lägenheten låg på 4:e våningen nära stranden så det innebar en fin utsikt över havet. Trots att lägenheten låg längst västerut i staden så kändes det ändå inte långt att gå varken till promenadstråket eller stationen. Vi gillar att bada o sola på de områden som har fritt bad och längst västerut bortanför båthamnen finns en sådan trevlig fräsch strand. En fin strand och ett lugnare tempo har också grannbyn Bonassola västerut som man kan promenera och cykla till via en gammal tågtunnel. Tunneln är sval och skön att gå i. Vi promenerade också från Riomaggiore till Monterosso och startade tidigt med att ta tåget vid 07-tiden. Det var inte mycket folk till en början och det var svalt och skönt i skuggan av berget och dessutom solen i ryggen. Vi åt frukost i Corneglia och lunch med klippbad i Vernazza men den sista sträckan till Monterosso var ganska tuff i värmen efter att ha gått de andra sträckorna. Vi beställde parkering vilket innebär ett parkeringstillstånd och sedan får du leta upp en lämplig parkering själv och det kan vara knepigt på en ankomstlördag. Tänk på att om du ställer din bil på den upphöjda parkeringen vid stranden så måste du även betala en boendeparkeringstaxa. Vi ställde oss till sist på stationens parkering då det var svårt att hitta plats på gatorna. Det kan också vara knepigt att hitta resebyrån eftersom många gator är avstängda för trafik och det vet ju inte din GPS om.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Terrazza Villa Azalea

Levanto, Ligurien

Appartamenti Planet

Levanto, Ligurien

Terrazza Sessanta

Monterosso, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map