Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Casa Mediterraneo

 
Casa Mediterraneo är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Mediterraneo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Mediterraneo ligger i centrum av Levanto, knappt 50 meter från havet och stranden. Det är en välmöblerad lägenhet belägen på fjärde våningen (det finns hiss) varifrån man har en härlig utsikt över havet och bukten.

Rymlig lägenhet

Lägenheten består av kök med balkong, sovrum med två enkelsängar, sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med tvättmaskin. Det är dessutom möjligt att använda den utdragbara sängen som finns i hallen, men endast till barn.

Läs mer om Casa Mediterraneo

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Mediterraneo

Läs personliga omdömen av Casa Mediterraneo som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Mediterraneo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Casa Mediterraneo

Mycket nöjda

Vi är mycket nöjda med boendet på Casa Mediterraneo. Rent och snyggt. Saknade en del husgeråd såsom ex vinöppnare men det fixade kontoret. Fattades vinglas, vilket vi dock klarade oss utan. Fattades stolar till balkongmöbeln, tog köksstolar i stället.

Betalade 50 euro per person vid ankomst, fick kvitto, dock inte specificerat.
Undrar vad 200 euro skulle täcka???? Hyra av sängkläder och badhandukar var vi medvetna om.

Läs mer

Supernö

Vi är jättenöjda hela familjen fick bra tips av er och bok eller efter vi åker nästa år igen väntar bara lite till och kolla upp tack än en gång för ett bra tips på resan med många bra utflykter till cinque terre. Lätt att nå med tåg och båt

Läs mer

Bra läge lite smådetaljer som kan rättas till

Bra läge i byn, fin utsikt och kändes roligt att bo med andra icke turister. Balkong som räckte till oss 5. Rejält med ytor. Nära till havet.
Anmärkningen kommer mest på det vi betalade extra för: det var rent men man hade inte kollat så alla lampor fungerade (vi köpte flera glödlampor). Fick gå till agenturen och beställa sängkläder och de som fanns hade man inte kollat att de var rena. En visserligen stor handduk är räcker inte för en vecka. Instruktionerna till tvättmaskin (som vi inte använde) och TV etc var bara på italienska.

Läs mer

Byte till Passano.

Vi fick möjligheten att välja en annan lägenhet som var mycket större och låg närmare centrum. Passano hette den och utsikten från balkongen var fantastisk! Vi är jättenöjda!
5 stjärnor av 5 möjliga!

Läs mer

Perfekt läge

Kanonläge nära stranden och centrum men ändå väldigt tyst och lugnt. Bra standard på lägenheten med fantastisk utsikt från balkongen. Hade bokat parkering också eftersom vi bilade ner. Den visade sig ligga en bit från lägenheten men det gick bra att köra fram och lasta ur bilen vid boendet. Sedan stod bilen säkert på en låst innergård, helt klart värt 70 euro för en vecka. Inga problem att köra in i staden trots att vissa delar var avstängda för biltrafik. Staden kändes lagom stor och inte särskilt exploaterad. Kändes som att det mest var italienska turister i staden. Tog en tågtur till Cinque Terre, funkade kanon med familjekort som också gällde på vandringslederna. Kanonfina stränder med variation samt möjligheten att vandra genom tunnlarna till grannbyn Bonassola där badet också var kanon. Vi hade en underbar vecka och återvänder gärna!

Läs mer

Ok lägenhet i förhållande till priset

Trevlig lägenhet med vacker utsikt över bukten. Ett stort rum med dubbelsäng och ett mindre, mörkt rum med två enkelsängar. Lägenheten ligger mitt i den lokala miljön.

Läs mer
 
search map