Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Casa Francia

 
Casa Francia är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Francia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Francia ligger i Levanto centrum, cirka 50 meter från stranden och havet. Du kan knappast bo mer centralt i staden, och här har du allt man behöver runt knuten; matställen, glassbar, inköpsmöjligheter och många trevliga gator. I huset finns det två lägenheter belägna på första våningen som uthyres veckovis.

Tvårumslägenhet Luigi XIV med 2 + 1 sovplatser:
- Lägenheten ligger på första våningen och består av uppehållsrum med enkel bäddsoffa och kokvrå samt utgång till privat trädgård, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Hyr du denna lägenhet under de kalla månaderna, bör du vara uppmärksam på att uppvärmningen är elektrisk och därför rätt dyr.

Läs mer om Casa Francia

Tvårusmlägenhet Luigi XV med 2 + 2 sovplatser:
- Lägenheten ligger på första våningen och består av uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå samt utgång till privat trädgård, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Hyr du denna lägenhet under de kalla månaderna, bör du vara uppmärksam på att uppvärmningen är elektrisk och därför rätt dyr.

Dölj texten
 
 
search map