Omdömen från Casa Chocolate

 
Casa Chocolate är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Chocolate är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Chocolate

Läs personliga omdömen av Casa Chocolate som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Chocolate. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Bengt-Olov Johansson med sällskap från Mälnlycke i Sverige bodde på Casa Chocolate i Levanto från den 21. till den 28. juli 2007.

Vi hade en helt fantastisk vecka i Levanto. Lägenheten var riktigt trevlig och som svenskar uppskattar vi att den inte blev alltför varm utan var ganska sval och skön. Vi blev positivt överraskade av lägenheten. På Levantur var de trevliga och tillmötesgående. Vi hade lite problem med gaslarmet i lägenheten som löste ut hela tiden - det hade varit bra med en beskrivning på i vart fall på engelska. Vi hade bokat ett garage och jag tycker ni skall uppmana alla att boka p-plats och/eller garage för det kan vara helt omöjligt att få en p-plats under vissa dagar. Att bo i Levanto och göra utflykter till cinque terra är helt perfekt. Det går både båtar och tåg till de fem byarna och besök i dessa är att rekommendera. Levanto är dock lite större (än de fem byarna) och har ett större utbud av restauranger och affärer och dessutom är playan större i Levanto. På onsdag var det marknad i hela staden. En av dagarna vandrade vi till Monterossa och det var en fantastik och hisnande tur. En uppmaning är att ta med mycket vatten och gärna något att äta för det finns inte några restauranger utmed vägen. Tiden som anges för sträckan var inte tilltagen utan räkna med lite längre tid än vad som anges. Vi åkte båtvägen genom hela cinque terra en dag och fortsatte ned till Porto Venere som är en minst sagt sevärd stad med mycket gränder och små mysiga restauranger. Båten går Levanto två turer från Levanto men det går många turer mellan cinque terras byar. Man löser en dagsbiljett för 22 Euro och sedan får man åka hur mycket man vill under en dag. Det är en annan känsla att anlöpa byarna från havet. Ytterligare en dag tog vi tågen från Levanto till Riomaggiore (den första byn från söder räknat och längst bort från Levanto). En dagsbiljett på tågen kostar några Euro. Vi vandrade sedan bort till Manarola där vi åt lunch och tog ett bad från klipporna i hamnen - nog veckans häftigaste bad. Playan i Levanto inbjuder också till bad och härlig avkoppling.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map