Omdömen från Balcone Quiete Uno

 
Balcone Quiete Uno är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Quiete Uno är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balcone Quiete Uno

Läs personliga omdömen av Balcone Quiete Uno som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Quiete Uno. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Kajsa med sällskap från Göteborg i Sverige bodde på Balcone Quiete Uno i Levanto från den 7. till den 14. juni 2008.

Det var en helt underbar vistelse i Levanto och Cinque Terre. Vi var väldigt nöjda med att bo i Levanto och inte i någon av byarna, hur fina de än var. Det var mysig atmosfär i Levanto och inte alls belamrat av turister. Boendet var alldeles utmärkt! Det var dock mycket att betala 60 Euro för städningen. På plats fick vi ju betala ytterligare 187 Euro till agenturen. Lägenheten var så ren och fin med en alldeles förtjusande hyresvärdinna i våningen under. Fyra rum och kök med tre (!) balkonger och en altan där vi var grannar med citron - o apelsinträd. En middag med färsk pasta i olika varianter med sallad och rödvin avnjöts en kväll på en av balkongerna. Vandringarna i Cinque Terre mellan byarna, bad i turkosblått Medelhav, båtfärd till Porto Venere samt två avslutande dygn i Florens, allt helt underbart!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map