Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Appartamento Majestic

 
Appartamento Majestic är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Majestic är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Appartamento Majestic ligger i Levanto stadscentrum (via Ulivieri), 50 meter från stranden och havet. Här är det tal om en lägenhet med god plats för alla gäster, som har ett centralt läge. Bostaden ligger på en lugn gata lite bakom stadscentrum ut mot vattnet. Lägenheten är mycket charmerande och hemtrevligt inredd, men framstår som lite sliten.

Lägenheten har hela 9 sovplatser och består av två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett sovrum med våningssäng, ett sovrum med enkelsäng, ett badrum med toalett och badkar, ett badrum med toalett och ett litet badkar, solrikt uppehållsrum, kök med tvättmaskin och - tre trappsteg nedanför kökets dörr, en stor egen övertäckt terrass med bord och stolar till alla, så man kan njuta av sina måltider utomhus. Lägenheten vänder sig till den stora familjen, som vill bo centralt och rymligt.

Läs mer om Appartamento Majestic

Dölj texten
 
 
search map