Omdömen från Appartamento La Terrazza

 
Appartamento La Terrazza är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento La Terrazza är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamento La Terrazza

Läs personliga omdömen av Appartamento La Terrazza som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento La Terrazza. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Perfekt utgångspunkt för en aktiv semester

Lägenheten ligger som perfekt utgångspunkt för en aktiv semester vid den Liguriska kusten och Cinque Terre. Med 2 utmärkta sovrum, vardagsrum med bäddsoffa och kök, samt badrum ägnar sig lägenheten bäst till endast 4 personer. Köket behöver en uppdatering med hänsyn till servis och speciellt behövs spisen bytas ut.

Appartamento La Terrazza
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamento La Terrazza
Trerumslägenhet med 6 sovplatser (5:e våningen med balkong och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2015
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Appartemento La Terrazza

Härlig lägenhet nära stranden och centrum. Vi var i Levanto samma dag som de firade Sankt Jakob (de sjöfarandes skyddshelgon) och vi hade en fantastisk utsikt från vår balkong, när de satte 10.000 flytande ljus i havet och när det hela avslutades med ett fyrverkeri. Lägenheten låg i en vanlig bostadsfastighet, vilket vi gillade.

Appartamento La Terrazza
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamento La Terrazza
Trerumslägenhet med 6 sovplatser (5:e våningen med balkong och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Levanto nära vattnet. Bra ställe med surfmöjligheter

Härligt ställe nära vattnet. Perfekt 4 plus inredning i rummet. Enda minus är att det endast får plats 2 personer på terrassen.

Appartamento La Terrazza
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamento La Terrazza
Trerumslägenhet med 6 sovplatser (5:e våningen med balkong och havsutsikt)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lisbeth, Harry, Håkan, & Marianne från Vallentuna i Sverige bodde på Appartamento La Terrazza i Levanto från den 25. juli till den 1. augusti 2009.

Vi är mycket nöjda med resan.Boendet var jätte bra helt underbar utsikt ut över medelhavet.Vandringarna mellan dom små byarna i Cinqueterre var en upplevelse med utsikten och strosa runt i dom små byarna . Enkelt och ta sig till byarna med tåget och gå tillbaka. Byn Levanto var jätte trevlig och vi stortrivdes alla 4 kan verkligen rekomendera det till andra.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Henrik med familj från Anderstorp i Sverige bodde på Appartamento La Terrazza i Levanto från den 21. till den 28. juli 2007 innan turen fortsatte till Gello och Casa Laura.

Hej Semestern var underbar
Levanto var jättefint men det som fastnade hos oss var Gello, En underbar liten bergsby som jag knappt vill dela med mig av

Gello ligger bra till i garfagnana (den gröna lungan) området med nära till allt som är sevärt Huset med poolen var välskött & har en underbar utsikt över dalen. Man ville knappt lämna den lilla byn än för att inhämta proviant som vi gjorde i mysiga Borgo a Mozzano som har gott om billiga inköpsmöjligheter till bra kvalitet, en fika på en Bar i Borgo bestående av 2 capuchino, 2 juice & 4 stora smörgåsar gick på 9 Euro

I Gello fick vi färska grönsaker direkt från den vänliga grannens odlingar i sluttningen som har allt (rödbetor, citroner, olivträd, sallad, gurka, Basillika & mkt mer) När vi ankom på lördagen var det pizza festival i den lilla byn som alla var välkomna till. Pizzorna var underbara & kostade ca 3-5 Euro, rödvinet 2 Euro

I eran beskrivning står det att ägaren har en restaurang i byn nedanför Det finns 2 restauranger, ägaren har den stora fina lite exklusiva restaurangen nere vid avtagsvägen till Gello Halvvägs upp till Gello finns ytterligare en by, Puccinis farfar bodde här, det finns ett museum & en underbar liten restaurang med bar


Jag längtar redan tillbaka & jag är säker på att jag kommer tillbaka, Under de mörka vinterkvällarna kommer jag att ta fram filmerna från Gello som jag filmade under den underbara veckan, hoppas verkligen ni behåller ert prisläge på detta mål

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 4 Vuxna, 3 Barn
Namn
Rose-Marie med sällskap från Kaskö i Finland bodde på Appartamento La Terrazza i Levanto från den 9. till den 16. juni 2007.

Levanto är ett mycket bra ställe. Vi ville ju komma "Cinque terre " vandringslederna så nära som möjligt men dock med möjlighet till bad i medelhavet. Vi som bor i Finlands minsta stad uppskattade naturligtvis lugnet och tystnaden i Levanto som t.o.m var ännu påtagligare än i vår hemstad. Lägenheten överträffade våra förväntningar. Bra läge, fin utsikt, stor lokal, bra sängar, varmvatten räckte bra till fyra duschar. Finländare klarar sig inte utan kaffe en vecka så det tar man med + filter och tratt, tyvärr måste man ha med en panna att brygga i, annars blir det kastrull + två knivar. Det är ju synd och skam att de fina badstränderna i Italien skall vara överbefolkade med tomma solstolar. Siestan kan kännas lång och påfrestande, det blir ingen tid över för inköp ( billigt alltså ). Lokalbefolkningen omväxlande sura och otrevliga eller ganska serviceminded. Hela landskapet runt omkring Levanto helt bedårande. Vandringslederna var mycket bra och lockade till motionering och gav fantastiska vyupplevelser. Båttrafiken längs med kusten var också bra. Dagarna gick för fort, tiden blev för kort. 50 + gänget Rose-Marie, Sonja, Stina o Saga

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 5 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map