Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Appartamento Cinema Paradiso

 
Appartamento Cinema Paradiso är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Cinema Paradiso är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna härliga trerumslägenhet i centrum av staden ligger bredvid utomhusbiografen Cinema Paradiso. Byggnaden ligger i en smal men trevlig gata med ett hav av shoppingmöjligheter, cafeér, restauranger och stadens rådhus runt hörnet. Stranden ligger ca. 200 meter bort.

Med gångavstånd till allt

Det råder en vänlig stämning i Levanto vars centrum är utan bilar vilket gör den till en mycket semestervänlig stad. Tågstationen som ligger i centrum av staden och nära havet ger möjlighet att komma runt och se och uppleva området även om man kommer utan bil. Missa inte de fem byarna Le Cinque Terre.

Läs mer om Appartamento Cinema Paradiso

Lägenheten är mycket fin och välhållen med trägolv och stort öppet kök med ugn och matbord för alla gäster.

Trerumslägenheten Smeraldino med 4 sovplatser:
- Lägenheten ligger på andra våningen med hiss direkt från lägenheten. Den består av uppehållsrum med kokvrå och matplats, diskmaskin och TV. Sovrum med dubbelsäng och utgång till en liten balkong, sovrum med två enmans bäddsoffor (bäst för barn under 12 år), badrum med badkar och separat toalett samt tvättmaskin. Inredningen är trevlig och det finns parkettgolv i hela lägenheten.

Dölj texten
 
 
search map