Omdömen från Appartamento Ambra

 
Appartamento Ambra är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Ambra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamento Ambra

Läs personliga omdömen av Appartamento Ambra som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Ambra. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Monica med familj från Arvika i Sverige bodde på Appartamento Ambra i Levanto från den 28. juli till den 4. augusti 2007.

Jo, vi hade en mycket bra semester i Levanto. Omgivningarna var fantastiska och vandringslederna underbara. Den första lägenheten var mycket fin, ren och praktisk. Att kyrkklockorna ringde dygnet runt och att restaurangen jobbar 23 timmar om dygnet får man ta. Levanto är en genuint italiensk ort och främst ett semesterparadis för Italienarna själva och det har stora fördelar eftersom man känner att man är i Italien och inte på ett "turistreservat". Jag kan dock hålla med andra som påpekat att en del servicepersonal behöver gå på charmkurs. Många är mycket trevliga, andra inte... Vi blev också lite besvikna på att det var så dyrt att hyra solstolar på stranden. Som tur var fanns det områden där det var fritt bad, men då gäller det att ha bra grejer så man inte bränner sig på kroppen och i sanden. Jag kan dock varmt rekomendera Levanto för alla som vill bada, vandra och uppleva ett genuint italienskt område. Det är ett monument över människans förmåga att överleva och forma landskapet i samklang med naturen. Tågen går tätt och är billiga. Vandringslederna väl utmärkta och fantastiskt vackra. Ta gärna en heldag till Genua och besök deras akvarium (världens näst största). Det är en heldagsupplevelse som ingen bör missa!Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2007
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map