Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Appartamento Ambra

 
Appartamento Ambra är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Ambra är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Appartamento Ambra ligger i Levantos centrum, ca. 100 meter från havet och den barnvänliga sandstranden. Lägenheten är placerad på andra våningen - och om man inte vill gå upp till den - finns det hiss i huset.

En fint möblerad lägenhet, som består av ett rymligt uppehållsrum med kokvrå och matbord samt utgång till en lång, smal balkong. På första våningen finns det även två bäddsoffor samt loft med enkelsäng. Det finns även ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med dusch och toalett. Lägenheten är utrustad med TV, tvättmaskin och egen värmeanläggning.

Läs mer om Appartamento Ambra

tvårumslägenhet med 4 / 5 sovplatser:
- Lägenheten är fint möblerad och består av rymligt uppehållsrum med kokvrå och matbord samt utgång till en lång och smal balkong. I uppehållsrummet finns det också två bäddsoffor och loft med enkelsäng. det finns även ett sovrum med dubbelsäng och enkelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map