Semesterbostad i Levanto i Cinque Terre

Appartamenti Planet

 
Appartamenti Planet är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamenti Planet är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du bor som sagt precis intill stranden i centrala Levanto, och har ändå promenadavstånd till inte bara strandpromenaden utan även till den lilla stadens mysiga cafeér, glassbarer och matställen. Ett par hundra meter bort kommer du till gågatorna där du har ännu fler trevliga matställen och butiker att välja mellan.

Centralt ut till stranden med liv och rörelse

Lägenheterna är enkelt möblerade men är perfekt för dig som vill bo nära stranden och som tål det oväsen som badgästerna ibland kan föra under dagens lopp och ungdomarna om kvällen. Under högsommaren spelas musik och det råder liv och rörelse fram till midnatt (ca). Lägenheterna har en härlig balkong med havsutsikt (med undantag för Sirio som istället har större uppehållsrum med havsutsikt), pentry i uppehållsrummet, TV samt badrum/toalett. Det finns ingen möjlighet till extra säng i lägenheterna.

Läs mer om Appartamenti Planet

OBS: Avgiften för solstolar och parasol inkluderar också tillgång till poolen.

Läs om lägenheterna på Appartamenti Planet

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Appartamenti Planet

Läs personliga omdömen av Appartamenti Planet som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamenti Planet. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 14 omdömen från Appartamenti Planet

Bedömning av Appartamenti Planet

Läs mer

Bäddat för badsemester

Lägenheten ligger mycket centralt vid ett välbesökt torg i Levanto. Orten är trevlig med mycket liv och rörelse, och det är lokalbefolkningen som är i farten. Om man är inne på mer genuin italiensk miljö är Levanto att rekommendera i förhållande till de övriga fem orterna i Cinque Terre. Dessa är vackra och charmiga, men mycket "turistmättade" under dagen.
Levanto är en bra utgångspunkt för att se sig omkring, antingen med tåg, till fots eller med cykel. Bilen kan med fördel långtidsparkeras, för det går både snabbare och är billigare att utforska de många städerna runtomkring längs kusten genom att ta tåget.
Att reservera plats i parkeringsgaraget kan för övrigt rekommenderas, då det är både svårt och dyrt att hitta lämplig p-plats i Levanto nära lägenheten.
Bra badstränder finns på nära håll – både allmänna och betalstränder. Fina möjligheter till snorkling längs klippkusten bara 1 km från lägenheten.

Läs mer

Pittoreskt italienskt!

Välfungerande bra boende! Stort och rymligt!

Läs mer

Vacker havsutsikt

Min syster och jag hade 8 härliga dagar i Levanto. Lägenheten ligger mycket centralt och utsikten från altanen till hav och surfare var härlig. Vädret var blandat, men altanen var ändå det klart bästa med lägenheten och vi spenderade mycket tid där. Vi saknade läslampor i vardagsrummet, då båda två är stora bokfantaster! Det hade också varit bra med varsin nyckel.

Läs mer

Härlig vecka!

Vi kom till en väl fungerande lägenhet som var ren och fullt fungerande. Dock kunde en säng varit längre. Den var kortare än de två normallånga vuxna person som fick sova med fötterna utanför. Hela vandringsleden var till vår stora förvåning stängd! Vi såg ingen information om det på nätet. Dock passade det vår familj utmärkt att vandra de något mer krävande lederna upp över bergen. Så semestern blev ännu bättre av det!
Jättebra mottagande av agenturen med stor vilja att vara flexibel och lösa saker. Väldigt vänlig stad och mysiga affärer. Extra eloge till lokala kötthandlaren! Vilken glad man!!
Minus var det lokala diskoteket som gjorde vår nattsömn lite bristfällig några kcällar. Även italienare dricker sig rejält fulla kan vi konstatera...

Läs mer

Superfina italienska rivieran

Området kring Levanto och Cinque Terre är verkligen supervackert med bergen, klippor och fint vatten. Vi hade turen att vara där i vecka 30 då det också är Festa Del Mare med massor av lokala arrangemang och musik. Det var inte sista gången vi var här.
Lägenheten ligger precis vid vattnet med en fin liten altan och enkelt inredd lägenhet.
Incheckningen gick fint.

Läs mer
 
search map