Agriturismo i Levanto i Cinque Terre

Agriturismo L’Amandola

Utsikt till havet, Levanto och stationen Gemensamma terrassen Här ses avståndet till vattnet Det klassiska liguriska landskapet Jacuzzi i trädgården Trädgården med citro, frukt- och olivträd Uppehållsrummet med öppen spis
 
Agriturismo L’Amandola är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo L’Amandola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Den personliga tillgången till saker och ting, den sköna atmosfären i trädgården och de omgivande vinmarkerna kan få varje gäst att smälta. Du ska välja Agriturismo L'Amandola om du är ute efter motsatsen till en vanligt standardiserat hotell.

Ligurisk villa från 1600-talet

Agriturismo L'Amandola drivs av duon den fagra Valentina och den unge Lorenzo som båda sätter sin ära till att gästerna ska trivas. Från bottenvåningen leder en trappa upp till de eleganta boendearealen på andra våningen, där det finns en lounge med öppen spis och mottagning av gästerna. Rummen är alla olika när det gäller storlek, detaljer och plats, eftersom det är en historisk villa byggd för ett helt annat syfte - och just detta är charmen på stället. Rummen är fördelade på första, andra och tredje våningen - och många av rummen i villan har vackra välvda tak. Det finns ingen hiss på stället.

Ytterst bekväma avstånd

Från Agriturismo L'Amandola har du den underbara känslan av att bo helt och hållet på landet omgiven av naturscenarier och det liguriska bergslandskap - och ändå komma lätt både till centrum av Levanto, de vackra sandstränderna och järnvägsstationen varifrån du efter endast 4 minuters tågresa står i Monterosso mitt i nationalparken Cinque Terre. Avståndet ner till havet är ca. 1 ½ km medan stadsliver med affärer och restauranger börjar redan efter ca. 1 km - och järnvägsstationen ligger bara 700 meter bort. Det betyder att du kan gå ut och äta om kvällen i antingen Levanto eller i närliggande städer utan att behöva ta bilen. Det sköna med avståndet till stationen gör att det är nära nog att vara inom bekvämt gångavstånd, men tillräckligt långt bort för att du ska slippa höra tåget passera i fjärran. Om du kommer med kollektivtrafik, observera att terrängen stiger något från stationen och upp till stället.

Lokal produktion - smaka till frukost eller ta en matlagningskurs

Termen agriturismo avslöjar att det produceras närodlat. Här är det olivolja, sylt, frukt och grönsaker. Produktionen av olivolja sker inte på plats utan överlämnas till en lokal olivpress. Marmeladerna och deras goda bakverk på stället (särskilt värdinnan Valentina kan trolla fram de mest läckra kakor, pajer och andra godsaker) kommer att förgylla din vistelse till frukosten som serveras som buffé. Om vädret tillåter kan du äta frukosten på den inbjudande terrassen i det fria. På plats organiseras även enklare matlagningskurser där du kan lära dig att tillaga pasta, pesto eller sylt, som italienarna gör det. Och om du skulle få en smak av de egna produkterna, är det naturligtvis möjligt att köpa dem på plats och ta hem för att på så vis "förlänga semesterupplevelsen".

Edens lustgård - och bra faciliteter

I trädgården ger olivträden, frukt- och citronträden samt fina rosor massor av karaktär. Den välskötta trädgården är fördelad på flera nivåer, och i slutet hittar du en jacuzzi som kan bokas i tidsrummet från kl. 14:00 till 20:00 - och varifrån man har vy mot Levanto och havet. Tillgång till jacuzzin är gratis men måste bokas i förväg. Förutom jacuzzi är det möjligt (mot betalning) att förboka en massage i tidsrummet från kl. 16:00 till 20:00. Det finns även cyklar till förfogande (till en liten avgift), så att du kan utforska omgivningarna och ta en tur till stranden utan att behöva oroa dig för att hitta parkering. Vill man vandra utan att tvunget besöka vandringslederna i Cinque Terre finns det också vandringsleder i lokalområdet runt Agriturismo L'Amandola. Slutligen finns det naturligtvis en gemensam parkeringsplats med plats för alla gäster.

Rummen på Agriturismo L’Amandola

Dubbelrum Economy

Detta rum ligger på samma våningsplan som trädgården och frukostmatsalen. Rummet är utrustat med dubbelsäng, aircondition, lcd sat-TV, wi-fi, kylskåp, vattenkokare samt badrum. Det är ett fint rum - och kostar lite mindre än de andra då det inte har någon direkt utsikt. Här finns ej plats för extra säng.

Dubbelrum Deluxe

Dessa två rum ligger på andra våningen och består av en dubbelsäng, lcd sat-TV, wi-fi, förvaringsbox, litet kylskåp, vattenkokare samt badrum med toalett, hårtork och dusch eller badkar. Rummen vänder mot trädgården - och i det ena rummet finns det plats för en extra säng för barn upp till 11 år.

Junior Suite

Detta rum har en separat ingång från baksidan och ligger på första våningen med höga fönster (vilket är typiskt för denna typ av egendom), vilket kan leda till en något underjordisk känsla, men rummet är rymligt. Det består av en himmelsäng, lcd sat-TV, wi-fi, förvaringsbox, litet kylskåp, vattenkokare samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Det finns plats för två extra sängar i en bäddsoffa som fälls upp i våningssängar (bäst för barn).

Suite Classic

Denna svit består av två rum (utan dörr i mellan). Dessutom finns det lcd sat-TV, wi-fi, förvaringsbox, litet kylskåp, vattenkokare samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Det finns plats för en extra säng (bäst för barn).

Suite

Sviterna består av två rum. Dessutom finns det lcd sat-TV, wi-fi, förvaringsbox, litet kylskåp, vattenkokare samt badrum med toalett, hårtork och dusch. Dessa sviter är lite större än de andra och grundpriset gäller för tre personer medan det är möjligt att boka till en extrasäng för en 4:e person (bäst för två vuxna och två barn på max 12 år). Sviterna fördelar sig på alla våningsplanen.

 
 
search map