Hotell i Levanto i Cinque Terre

Agriturismo Costa di Faraggiana

Frukostmatsal Turkiskt bad Wellness-avdelning Junior Suite Marina Deluxe-rummet Ginestra Junior Suite Marina Junior Suite Lavanda
 
Agriturismo Costa di Faraggiana är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Costa di Faraggiana är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Levanto här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Endast 2½ km från kuststaden Levanto med historiska stadskärna, handelsliv och stor sandstrand ligger Agriturismo Costa di Faraggiana som ett litet exklusivt lantställe med pool mitt i det gröna berglandskapet som satt Cinque Terre på världskartan.

Ett paradis för par, men barnfamiljer är också välkomna
Med romantiska ramar, fridfulla omgivningar och wellness-avdelning vänder sig Costa di Faraggiana primärt till par, men barnfamiljer är naturligtvis också välkomna: Det finns nämligen pool och dessutom har flera rum plats för extra sängar.

Läs mer om Agriturismo Costa di Faraggiana

Pool och wellness för kropp och själ
I wellness-avdelningen kan man bland annat njuta av bastu, turkiskt bad, ljus/ljud-terapibad och massage (mot tillägg). Utanför kan man fortsätta sina antistressbehandlingar i poolen eller jacuzzin, varifrån man har panoramisk utsikt över höjddragen. Vid poolen finner man naturligtvis även solstolar och en utomhusdusch.

Panoramisk terrass och andra faciliteter
Costa di Faraggiana är en agriturismo, dvs. ett lantställe som både producerar egna produkter och erbjuder övernattning. Här på stället framställer man vin, olivolja, grönsaker och det lokala dessertvinet Sciacchetrà - dock i så små mängder att de inte säljer det. Frukosten serveras som buffé - och det är möjligt att både sitta inne och ute på den panoramiska terrassen. I frukostmatsalen finner man även en liten bar och wi-fi (endast här) - precis som stället erbjuder att tillaga lättare mellanmåltider till exempelvis lunch. Om kvällen kan man söka sig till den närliggande trattoria Zita (ca. 1 km) - eller alternativt köra de 2½ km ner till centrala Levanto med stort urval av både restauranger, barer och caféer.

Strandtur
Önskar man att dra sig tillbaka i lantliga omgivningar efter en vandringsdag i Cinque Terre eller en stranddag tillsammans med de andra semestergästerna, så är Costa di Faraggiana ett utmärkt val, då värdarna morgon, dag och kväll erbjuder gratis transfer till Levanto, så man inte ska leta efter omöjliga parkeringsplatser. Det gör strandturen och utflykter ännu smidigare. Det finns naturligtvis även gratis parkering på stället.

Läs om rummen på Agriturismo Costa di Faraggiana

Dölj texten
 
 
search map