Hotell i Lerici i Cinque Terre

Hotel Shelley delle Palme

 
Hotel Shelley delle Palme är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Shelley delle Palme är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lerici här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet ligger ovanför den vackra "Poeternas bukt" i centrala Lerici längs med hamnpromenaden. Stranden ligger lite nedanför hotellet, men är betalningsstrand. Det arrangeras båtutflykter till Cinque Terre härifrån, och om sommaren är det full aktivitet på hamnpromenaden. För att komma in i staden med bil ska man passera ett betalningssystem, då man vill ha så få bilar som möjligt inne i staden.

Hotellet har totalt 49 rum med plats till upp för 4 personer. Rummen har alla telefon, TV och eget badrum. Rum med havsutsikt kan fås utan tilläggsbetalning, dock måste det efterfrågas vid beställning. Rummen är inte speciellt fint inredda och framstår som lite slitna och omoderna. Men här finns en fin frukostmatsal på fjärde våningen med utsikt över havet, var det serveras en frukostbuffet. Dessutom finns det en fin restaurang på första våningen, med servering på en övertäckt terrass som ligger på hamnpromenaden. Det finns också en trevlig bar, gemensamt TV-rum och hiss samt garageplats som kan fås mot betalning.

Läs mer om Hotel Shelley delle Palme

Gästerna kan använda sig av den stora terrassen med parasoll och solstolar, med utsikt över havet. Terrassen är öppen från 1 juni till 15 september, beroende på väder.

Dölj texten
 
 
search map