Hotell i Lerici i Cinque Terre

Hotel Florida Lerici

Hotel Florida Lerici är den gula byggnaden till vänster Hotel Florida Lerici är den gula byggnaden mellan de rosa
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotell Florida Lerici ligger och blickar ut över den barnvänliga La Spezia-bukten Golfo dei Poeti med Portovenere och småöarna Palmaria, Tino och Tinetto i horisonten. Det är endast ca. 800 m till centrala Lerici eller till den lite mindre byn San Terenzo längs den nyanlagda strandpromenaden som förbinder de två byarna. Från Lerici avgår sommarturer via vattnet till Cinque Terre.

Härlig sandstrand utanför dörren

Framför hotellet ligger områdets avgiftsfria strand och hotellet förser er med strandhanddukar. Alternativt kan man, om man önskar mer strandkomfort, hyra parasoll och solstolar på den närliggande privata stranden Colombo (ca 300 m bort) som hotellet har ett särskilt avtal med. Hotellet har ingen egen restaurang men inom rimligt gångavstånd (ca 500 m) hittar man flera matställen. Precis bakom hotellet (ca 150 m), i området Marigola, hittar man både en 9-håls golfbana och ett friluftsbad, som man får tillgång till för ett rimligt pris. Parkering på hotellet är gratis och kan inte beställas innan ankomst, men hotellet har ca 6 platser och tillstånd att parkera på gatan. Det brukar alltid lösas sig vid ankomst.

Läs mer om Hotel Florida Lerici

Havsutsikt från gemensamma område

När man kommer in på hotellet möts man av en stor reception och längre in hittar man hiss och frukostmatsal (buffé) med havsutsikt. Det serveras en rik frukost som gästerna ofta hyllar. Vid ingången finns en möblerad terrass - utöver det har hotellet en fin takterrass med 10-15 solstolar och en imponerande utsikt över havet och du kan se helt till Portovenere och den närliggande staden Lerici med borgen och lustbåtshamnen. Takterrassen som ligger på 6:e våningen är öppen från ca. kl. 09:00 till 20:00 så du kan njuta av den hela dagen.

Rum med balkong

- Hotellet har ca. 37 rum som alla har balkong och ett tiotal av dem har havsutsikt, antingen rakt framifrån eller från sidan. Alla rum har wi-fi, förvaringsbox, aircondition, telefon, sat-tv, minibar och badrum med toalett, hårtork och dusch. I enstaka rum finns det plats för en extra säng och i ett av rummen finns det plats för en familj på fyra personer (dock inte fyra vuxna).

Rummen på Hotel Florida Lerici

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map