Semesterbostäder & hotell i Le Grazie

Sommarsemester i Le Grazie
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Grazie har allt som behövs för att skapa en bra semester. Endast cirka 90 km från Pisa Internationella Flygplats hittar du här ett riktigt semesterparadis med vykortsvackra miljöer och ett härligt läge vid Medelhavet.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Njut av lagunen

På väg ut till Portovenere passerar du den ena lagunen efter den andra - och i en av dem ligger Le Grazie. Här kan du promenera längs vattnet, njuta av småbåtshamnen, stadens lilla park med lekplats samt den lilla offentliga stranden med grov sand. På sommaren (normalt i juli och augusti) kan du ta båten till Portovenere och den lilla ön Palmaria, där du kan vandra eller njuta av en medelhavsmåltid på en av de två restaurangerna som huserar på den lilla ön.

Läs mer om Le Grazie

Allt du behöver

De närmsta städerna är Portovenere (ca. 2 km) och La Spezia (ca. 10 km), där du både hittar shoppingstråk och stora supermarknader. Men du kan faktiskt hitta de nödvändigaste även i Le Grazie, då här både fins grönsakshandlare, bagare, en liten köpman, en kaffebar, apotek, bank, tre restauranger och andra små butiker.

Snöra vandringsstövlarna...

Har du kommit till området för att vandra, kan du lätt göra detta utan att först ta bilen. Från Le Grazie kan du gå till Portovenere eller till Muzzerona, om benen framförallt tycker om lugna promenader. Och önskar du bege dig ut på en mer krävande tur, kan du vandra hela vägen till Riomaggiore - för att sedan ta båten tillbaka till Portovenere (eller tåget tillbaka till La Spezia, och därifrån vidare till Le Grazie med buss). Dessa vandringsrutter är kostnadsfria, och inte lika trånga som rutterna mellan de fem städerna i Cinque Terre.

Dölj texten
 
 
search map