Semesterbostad i Lavaggiorosso i Cinque Terre

Chiaro di Luna & Raggio di Sole

 
Chiaro di Luna & Raggio di Sole är inte tillgänglig i dagsläget
Chiaro di Luna & Raggio di Sole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Lavaggiorosso här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Charmerande tvårumslägenheter i Lavaggio Rosso, i romantiska och vackra omgivningar. Det är ca. 4 km till Levanto, var man hittar inlköpsmöjligheter, butiker, restauranger och närmaste sandstrand. I kort avstånd från lägenheten finns det en restaurang.

Lägenheterna ligger på första våningen i ett nyare, restaurerat hus. Stället vänder sig bäst till ett par eller två, som gärna vill spendera sin semester lite mer tillbakalutat från det mera livliga Levanto och ha möjlighet att upptäcka området.

Läs mer om Chiaro di Luna & Raggio di Sole

Enrumslägenhet Raggio di Sole:
- Enrumslägenhet me loft belägen på första våningen. Lägenheten renoverades nyligen och består av ett rum med bäddsoffa för två icke alltför kraftiga personer (ca. 130 cm bred), kokvrå och på loftet finns det två enkelsängar samt badrum/toalett. Från lägenheten har man tillgång till en liten terrass med trädgårdsbord och tillhörande stolar (för att inte nämna utsikten!)

Tvårumslägenhet Chiaro di Luna:
- Tvårumslägenhet belägen på första våningen. Lägenheten renoverades nyligen och består av allrum med kokvrå coh bäddsoffa för två, badrum/toalett, rum med dubbelsäng och TV. Från lägenheten har man tillgång till en terrass med trädgårdsbord och tillhörande stolar.

Dölj texten
 
 
search map