Villa i La Spezia i Cinque Terre

Villa Sergilla

Exotisk trädgård med vin, fikon och palmer Den lilla poolen (3 x 5 m) Ännu en av villans många terrasser
 
Villa Sergilla är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Sergilla är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till La Spezia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta är en äventyrsdröm av en villa med historisk charm på den Italienska Rivera! Uteomgivningarna är exotiska och sydländska, och miljön invändigt bjuder på elegans och välskötta historiska lokaler. Dessutom finns det en liten pool (stor jacuzzi om man vill) på 3 x 5 meter.

Var är vi?

Villa Sergilla ligger i utkanten av den medelstora provinsstaden La Spezia. Det är endast ca. 2 km ner till det historiska centrum där tågstationen också ligger. Härifrån tar det under 10 minuter med tåget till Nationalparken Cinque Terre. Alternativt är det ca. 12 km till sandstränderna i Lerici och ca. 14 km till bildsköna Portovenere. Själva villan ligger lugnt vid slutet av en enkelriktad väg - den sista biten är smal och lite brant. Närmaste restaurang ligger ca. 300 meter bort.

Läs mer om Villa Sergilla

Trädgården och dess många terrasser

Villa ligger på en sluttning och blickar ut över staden La Spezia och havet i bakgrunden. Skulle solen bränna för mycket eller vinden komma från en oönskad riktning finns det flera terrasser att välja mellan på alla sidor av huset, och i flera olika nivåer. Från köket har man direkt utgång till en övertäckt terrass där det är upplagt att äta sina måltider. Framför villan finner man en fin trädgård med karaktärfulla palmer och hängmatta. Uppe bakom villan finner man en annan liten trädgård med gräsmatta och den lilla poolen med jacuzzi och jetström (så man kan simma). Här finner man även solstolar och väldoftande rosmarin. Det finns plats för två bilar inne på den stända ägendommen - annars parkering på gatan.

Välkomst

Annalista, ägaren av Villa Sergilla tar emot och sätter gästerna in i allt som är värt att veta. Man kommer även att mottaga en välkomstkorg med grönsaker och några basprodukter, så det finns lite att starta vistelsen med. Skulle det uppstå intresse för arrangerade utflykter, matlagningskurser eller liknande så är Annalisa engelsktalande.

Villa i tre plan

På det mellersta våningsplanet kommer man in i entrén och vidare finner man gästtoalett samt ett stor vardagsrum dekorerat med 1800-tals freskmålningar, marmorgolv samt en öppen spis. Härifrån har man direkt utgång till en balkong med utsikt till La Spezia och havet. På denna våning finner man dessutom kök med matplats och direkt utgång till en stor övertäckt terrass. Det amerikansk inspirerade köket är utrustat med fyra kokplattor, ugn, microvågsugn och diskmaskin. Det är tal om en rökfri villa, husdjur accepteras och det finns även wi-fi internetförbindelse, TV, DVD och CD-spelare.

Uppe på den översta våningen finner man tre eleganta sovrum med dubbelsäng (de tre sängarna är 190 cm, 160 cm och 140 cm) samt två badrum med hårtork och toalett. Det ena badrummet har dusch, medan det andra som man har direkt tillgång till via det största sovrummet har dusch med vattenmassage. Ett av sovrummen har balkong med utsikt.

Ifall man väljer att hyra villan för 4 personer får man tillgång till de två beskrivna våningsplan (minus ett av de tre sovrummen), medan ifall man väljer villan för 8 personer, så får man även tillgång till en stor undervåning (trädgårdsnivå) med stor matsal och utgång till en pergola samt på det mellersta våningsplan tillgång till både tvätteri, badrum och sovrum med två enkelsängar som ej kan sättas samman. Observera att förren till detta rum är låg. Observera även att ifall man endast hyr villan till 4 personer kan man naturligtvis INTE riskera att resten av villan hyrs till andra. Till sist vill vi observera att villan inte är att rekommendera för barn mellan 2 - 12 år då den är mycket elegant inredd och ligger på sluttande terräng.

Dölj texten
 
 
search map