Semesterbostad i La Spezia i Cinque Terre

Residence Olivium

Pool med utsikt till landskapet Smakfullt inredda lägenheter
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är nästan för bra för att vara sant. Endast ca. 6 km från staden La Spezia vid Cinque Terre ligger detta mycket smakfulla och charmiga lantställe. I La Spezia finner du både handelsliv, shoppingcenter 'Le Terrazze' och järnvägsstationen från vilken du kommer till de fem fiskebyarna i Cinque Terre på bara 15 minuter. Ramen för den perfekta semestern på den italienska rivieran kunde inte vara bättre.

Din avkopplande semester vid poolen

Det härliga poolområdet med solterrass delas med grannen. Poolen ligger ca. 50 meter från lägenheterna - och blir aldrig riktigt trångt eftersom det bara finns sex lägenheter på Residence Olivium. Utsikten är att älska - du kan nämligen njuta av de vackraste och grönaste liguriska kullar med olivlundar. Dessutom finner du en reception, parkering och tvättmöjligheter på plats.

I olivoljans tecken

Eftersom Residence Olivium tagit sitt namn från latin, som avslöjar att området präglas av olivlundar, är det även naturligt att man producerar olivolja här på stället. Om du har intresse arrangeras det både provsmakningar och du kan även köpa din egen olivolja med hem.

Ät middag som du vill

Om du inte vill laga mat hemma i lägenheten finner du två restauranger inom ca. 1,5 km från Residence Olivium (den ena en agriturismo medan den andra heter Secondini). Det kan förekomma en fast stängd dag en kväll i veckan eller kortare perioder då man håller stängt. Annars finns det ett hav av restauranger i La Spezia och i övrigt i de pittoreska närliggande städer som Lerici, San Terenzo och Portovenere. När du anländer kommer du att hitta en liten frukost-välkomstpaket för att starta upp med. Detta kommer att omfatta lite kaffe, skorpor, sylt och annat smått och gott, så ni kan få i er lite frukost första dagen utan att behöva handla stora mängder vid ankomsten.

Läs om l√§genheterna på Residence Olivium

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map