Semesterbostad i La Spezia i Cinque Terre

Residence Olivium

<p>Pool med utsikt till landskapet</p>
<p>Smakfullt inredda lägenheter</p>
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är nästan för bra för att vara sant. Endast ca. 6 km från staden La Spezia vid Cinque Terre ligger detta mycket smakfulla och charmiga lantställe. I La Spezia finner du både handelsliv, shoppingcenter 'Le Terrazze' och järnvägsstationen från vilken du kommer till de fem fiskebyarna i Cinque Terre på bara 15 minuter. Ramen för den perfekta semestern på den italienska rivieran kunde inte vara bättre.

Din avkopplande semester vid poolen

Det härliga poolområdet med solterrass delas med grannen. Poolen ligger ca. 50 meter från lägenheterna - och blir aldrig riktigt trångt eftersom det bara finns sex lägenheter på Residence Olivium. Utsikten är att älska - du kan nämligen njuta av de vackraste och grönaste liguriska kullar med olivlundar. Dessutom finner du en reception, parkering och tvättmöjligheter på plats.

I olivoljans tecken

Eftersom Residence Olivium tagit sitt namn från latin, som avslöjar att området präglas av olivlundar, är det även naturligt att man producerar olivolja här på stället. Om du har intresse arrangeras det både provsmakningar och du kan även köpa din egen olivolja med hem.

Ät middag som du vill

Om du inte vill laga mat hemma i lägenheten finner du två restauranger inom ca. 1,5 km från Residence Olivium (den ena en agriturismo medan den andra heter Secondini). Det kan förekomma en fast stängd dag en kväll i veckan eller kortare perioder då man håller stängt. Annars finns det ett hav av restauranger i La Spezia och i övrigt i de pittoreska närliggande städer som Lerici, San Terenzo och Portovenere. När du anländer kommer du att hitta en liten frukost-välkomstpaket för att starta upp med. Detta kommer att omfatta lite kaffe, skorpor, sylt och annat smått och gott, så ni kan få i er lite frukost första dagen utan att behöva handla stora mängder vid ankomsten.

Läs om l√§genheterna på Residence Olivium

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Olivium

Läs personliga omdömen av Residence Olivium som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Olivium. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 10 omdömen från Residence Olivium

Fantastiskt

Rent, fräscht och välutrustat boende. Perfekt värd och underbar omgivning. Lätt att ta sig till Cinque Terre. Rekommenderas starkt!

Läs mer

Kan rekommenderas

Efterlyser en bättre vägbeskrivning. Som är korrekt, navigeringen leder till en avstängd väg. Därefter en lång omväg där vi kom in från norra sidan. Kan rekommenderas att ni nämner en vägpunkt nära La Spezia, så vi kan hitta rätt väg. Det är inte lätt att hitta ett gatunamn i den täta trafiken i La Spezia.

Läs mer

Una Pärla

Residence Olivium är ett praktfullt ställe, med en fantastisk värd Nicola. Han hälsar en välkommen och säger även farväl till folk, och man blir med jämna mellanrum erbjuden en espresso.
Vi hälsades välkomna av Francesca, som mycket detaljerat berättade för oss om stället och om vad man kunde se och göra i La Spezia.
Rummet Garden med en liten terrass, ligger ända framme vid "stupet" med en fin utsikt ner mot La Spezia.
Man odlar oliver på stället och man kan köpa helt fantastisk olivolja här. Nicola höll ett entimmes föredrag om odlandet av oliver, framställningen och inte minst om kvaliteten på olivoljan. Det hela avslutades med blindprovning av olja samt Bruschetta och Rosévin.
Residence Olivium är absolut ett ställe man ska besöka och är en bra utgångspunkt för de sevärdheter som finns i området.

Läs mer

Fantastiskt ställe

Underbart och autentiskt ställe, som ligger på toppen av ett berg omgivet av frodig natur och med en vacker utsikt.
Trevlig och vänlig personal samt värd.
Fin lägenhet med bra faciliteter.
Rekommenderas varmt

Läs mer

Bedömning av Residence Olivium

Det vackraste ställe. Vi togs väl emot och hade en härlig vistelse med avkoppling, god mat och vin. Den underbaraste terrass, där vi kunde sitta morgon och kväll och njuta av utsikten.

Läs mer

Bedömning av Residence Olivium

Läs mer
 
search map