Semesterbostad i La Spezia i Cinque Terre

Residence Mira-Mare

En av terrasserna till lägenheterna Media A+B+C+D Terrass till lägenheten Quarta Elementare Terrass till lägenheten Quarta Elementare Uteplatsen till de fyra lägenheterna Media Il Liceos enorma privata terrass Seconda Elementare Terza Elementare Liceo Liceo Liceo Liceo
 
Residence Mira-Mare är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Mira-Mare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till La Spezia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mira-Mare är en semester uppenbarelse på den Italienska Riviera i området vid Nationalparken Cinque Terre. Denna tidigare skola är på ett mycket charmerande vis ombyggt till 10 eleganta lägenheter med havsutsikt och ett poolområde, där allt verkar gå upp i en högre grad.

Det lilla lokalsamhället Lizza och Nationalparken Cinque Terre

Här, endast ca. 4 km från centrum av den mellanstora staden La Spezia med stor hamn och ca. 13 km från det bildsköna fiskeläget Portovenere ligger det lilla stilla samhället Lizza. Här finns inget handelsliv men massor av lugn och ro - och gratis offentlig parkering, där det som regel finns plats (ca. 40 platser). Det finns en liten kiosk som är öppen under morgontimmarna (ca. 8:30-12:30). Närmaste storcenter är Il Faro (med tillhörande supermarket Ipercoop) på Viale Giovanni Amendola i La Spezia, medan närmaste sandstrand ligger på den andra sidan av bukten i Lerici (ca. 12 km). Turistbåtarna till Cinque Terre avgår från den palmdekorerade hamnpromenaden i La Spezia (ca. 5 km) - alternativt kan man parkera vid stationen och ta tåget till Cinque Terre. Det tar exempelvis endast 8 minuter till den första av de fem byarna, Riomaggiore. Turistbåten är dyrare men turen är mer panoramisk, medan tåget är det absolut billigaste och snabbaste lösningen.

Läs mer om Residence Mira-Mare

Pool med panoramisk havsutsikt och terrassuppdelad trädgård

Mira-Mare har en panoramisk utsikt ut över bukten, där man anar La Spezias flotta och i bakgrunden Marmorbergen i Toscana - i mitten den vackra La Spezia bukten som leder ut till havet. Stället ligger på sluttande terräng ca. 250 m.ö.h., varför stället inte är speciellt barnvänligt. Barn i alla åldrar är välkomna men det ska noteras att det vilar en stillhet över stället, som förväntas hållas (även vid poolområdet) och det är inte möjligt att boka barnsäng (kan dock medtagas). Uppe från huvudbyggnaden går man ner till poolområdet som är omgivet av ett välskött trädäck och smakfulla solstolar och parasoller. En nivå längre ner finner man en grön plan och ytterliggare en solterrass med solstolar, bord och stolar mitt i en karaktärfull olivlund.

Trattoria Al Settimo Cielo

Upp i Lizza finner man förutom den lilla kiosken även en restaurang; Al Settimo Cielo som är granne till Mira-Mare, vilket är mycket lägligt ifall man inte själv önskar laga mat och gärna vill gå ut och äta, utan att behöva starta bilen. På denna trattoria kan man beställa en fast meny som skiftar vid jämna mellanrum till mycket rimligt pris, eller äta a la carte eller pizzor. Gästerna på Mira-Mare får 10 % i rabatt på a la carte menyn, men inte pizzorna. Här serveras maten naturligtvis ute på restaurangens terrass när vädret tillåter, varför man på Mira-Mare också kan höra ljudet av middagsätande gäster under kvällen. Ifall man väljer att extrabeställa frukost till sin vistelse så serveras den på Al Settimo Cielo och ska beställas senast dagen innan. Restaurangen har inte öppet till lunch.

10 sköna lägenheter med havsutsikt

Lägenheterna är fördelade på 4 våningar (gatuplan, en ovanvåning och två våningar nedunder), där gatuplan och båda nedre våningarna kommer kännas som första våningen (markplan) då terrängen sluttar. Lägenheterna bär alla namn efter det italienska skolsystemet som går från 1:a till 5:e klass (elementare) följt av mellanstadiet (le medie) och till sist liceo, som svarar till högstadiet / gymnasiet. Ifall vi börjar uppe ifrån så man finner man överst lägenheterna Terza, Quarta och Quinta Elementare och där under Prima och Seconda på gatuplan. Där under ligger de 4 lägenheterna Media A+B+C+D och under dessa finner man svitlägenheten Liceo som ligger närmast poolen. Det finns ingen hiss mellan våningarna. Notera att det inte är möjligt att få till extra sängar ut över de angivna sängplatserna. Förutom de sköna uteplatserna och själva lägenheterna så finns det inte några gemensamma utrymme invändigt på stället, dock möjlighet för att vistas vid ingången samt en internet-point uppe på andra våningen - i dessa område finns det wi-fi som annars inte räcker in i lägenheterna. För tvättning av kläder finns det ett tvätteri i storcentrat i La Spezia.

Läs om lägenheterna på Residence Mira-Mare

Dölj texten
 
 
search map