Hotell i La Spezia i Cinque Terre

Le Ville Relais

 
Le Ville Relais är inte tillgänglig i dagsläget
Le Ville Relais är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till La Spezia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Le Ville Relais har sannerligen fått de yttre ramarna som en gåva från himlen: utsikten över La Spezia-bukten och det klippiga liguriska landskap.

Gripande landskap nära kusten

Här befinner du dig få km från storstaden La Spezia (ca. 4 km), det idylliska fiskeläget Portovenere och UNESCO-nationalparken Le Cinque Terre. Här ser man inte bara havet men även berget Montemarcello (412 m), de färgsprakande fiskelägen Lerici och Tellaro på den andra sidan av La Spezia-bukten och Marmorbergen i bakgrunden.

Läs mer om Le Ville Relais

Pool i vackra omgivningar

Poolen ville få den mest beresta att tappa andan: den är byggd så den går ut i havet och möjligheterna för rekreation bland blommor, olivträd och smakfulla stensättninger är många. På kvällen skapar det varma ljuset i poolen och ljuset från La Spezia och de omkringliggande småbyarna en speciell stämning och man kan ibland ha tur och få njuta av en uppvisning med fyrverkeri ner från La Spezias imponerande militärhamn som man har en bra utsikt till häruppifrån. OBS: badmössa är obligatoriskt i poolen.

Fridfull placering

På Le Ville Relais står värdsparet i centrum och de går in för sitt projektet med kropp och själ. Här råder fred och ro, för stället ligger vid slutet av en återvändsgränd (parkering är gratis). Notera att de sista kilometerna upp till huset går via en ej upplyst väg i en skog. Le Ville Relais består av två typiska liguriska hus från 1700-talet (totalrenoverade) i klassiska liguriska färger. Från stället finns det möjlighet för trekking, då man både kan följa vandringsturer till Portovenere och Campiglio - varifrån man kan njuta av de mest svindlande utsikter.

Trevligt matställe

Stället har sin egen restaurang, Le Ville Relais Ristorante, som primärt tar utgångspunkt i det kreativa och lokala för att skapa några spännande och genuina rätter. De är väldigt stolta av deras kökschef, som tillför hela stället lite extra krydderi. Sätt tänderna i kökets välsmakande rätter medan du njuter av ett konstfärdigt kvällspanorama över bukten. Priserna är väldigt rimliga.

Andra faciliteter

Utöver poolen och restaurangen kan det av andra faciliteter nämnas en aroma-sauna (mot betalning) och ett litet träningscenter med bland annat löpband och kondicykel. Vi rekommenderar klart att man ankommer i bil då offentlig transport inte går enda fram till stället även om staden La Spezia endast ligger ca. 4 km bort.

Alla rum med balkong och havsutsikt

Alla rum har stor balkong och havsutsikt över La Spezia-bukten (några mer än andra). Rummen är rymliga och fint inredda med en blandning av gammalt och nytt. De varierar mycket i inredning och färger. Alla rum har aircondition, satellit-TV (flat-screen i suiterna), minibar, säkerhetsbox, telefon, internet och badrum med toalett och jacuzzi eller dusch med vattenmassage (ett deluxe-rum och standardrummen).

Standard- och Deluxe-rummen kan rymma två personer (ett av Delux-rummen har plats för 3 personer), medan Suiten ger möjlighet för två extra sängar, alltså till familjer med fyra personer. Bemärk att Standard-rummen har queen size-säng (1½ persons). Suiten har en liten terrass. Det är tillåtet att ta med små väluppfostrade husdjur.

Dölj texten
 
 
search map