Omdömen från Agriturismo Golfo dei Poeti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Golfo dei Poeti

Läs personliga omdömen av Agriturismo Golfo dei Poeti som ligger i Cinque Terre. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Golfo dei Poeti. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Oförstörd pärla

Mycket trevlig och autentisk agriturismo, med fantastisk utsikt över La Spezia-bukten. De skarpa serpentinvägarna upp till semesterstället mästrar man snabbt och i slutet finns en helt unik ro, som är värd att köra efter. Mycket vänlig och tillmötesgående värdinna, som dels levererar lokalt producerade produkter, men också kan arrangera leverans av mat.
Vi bodde i Major Suiten, som ligger nederst med egen terrass ut mot bukten, och såg därför endast de andra gästerna vid poolen, aldrig i övrigt.

Cinque Terre som semester-destination

Mycket vackert och helt unikt med de mycket karaktäristiska husen i all världens färger, placerade på de branta sluttningarna som går ner i havet. Stigarna mellan några av städerna var tyvärr stängda, så vi fick ta tåget - så kontrollera på förhand om rutterna är öppna. Vi hade nöjet att hitta en fantastisk restaurang/café/bar i Manarola: Nessun Dorma. Den ligger på den yttersta utkikspunkten, och har därför en magisk utsikt mot bukten.
Därutöver hyrde vi en båt en dag, utan skipper, och hade en fantastisk tur upp längs kusten och upplevde Cinque Terre från havssidan - något som verkligen kan rekommenderas. Och på väg tillbaka fanns det rik möjlighet för att snorkla i några av de små bukterna. Kolla cinqueterre-travel.com för båthyra.
Slutligen, kan en tur till Portofino rekommenderas - eventuellt sist på eftermiddagen, då det är mindre trafik på vägarna och färre personer i stan.

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Trerumslägenhet Major Suite med 4+2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

2 sovrum, men ett litet loft med en säng och gardin som avskärmar, ger upplevelsen om ett extrarum.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Endast vid poolen, i ett spelrum
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Det vackraste av ställen! Vi njöt av utsikten från vår terrass, såväl som från poolen. Ägarinnan är mycket hjälpsam och talar flytande engelska, så det var härligt enkelt att kommunicera och få massor av bra tips. Hon gav oss också en fin tur förbi alla djur på gården. Bra ställe för att åka på utflykt till Cinque Terre, Pisa och Genova.
Man ska vara beredd på att köra dit upp i en liten bil, då den sista biten av vägen är en smal serpentinväg, och det är väldigt tight på vissa ställen. Man vänjer sig vid turen - lyckligtvis - för turen är fantastisk!

Cinque Terre som semester-destination

Portovenere i solnedgång.
Ta en heldagsbåttur till Cinque Terre med stopp i varje stad, och tillbaka med tåg till La Spezia på 15 minuter.
En heldag i Lucca.
Om man ska besöka det lutande tornet i Pisa, eller domkyrkan i Florens, så boka i förväg, annars är tiderna utsålda.

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Enrumslägenheten Mirto med 2+2 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Synd att det inte är wifi i lägenheterna, endast i gemensamma utrymmen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Vackraste utsikten över staden - spa med vattenfall.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart ställe men farliga vägar

Bondgården var ett underbart ställe, framför allt utsikten och poolen var vi mycket nöjda med. Dock förtog den livsfarliga vägen upp till gården en del av glädjen men det kanske var tur att vi inte visste om denna väg, då hade vi inte bokat och därmed missat att få uppleva denna gård. Möjligheten att beställa lagad, god och prisvärd mat på kvällen var vi mycket nöjda med.

Cinque Terre som semester-destination

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Tvårumslägenhet Junior Suite med 2+2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Enkelt men fantastiskt

Enkelt boende med fantastisk utsikt, underbar pool och bästa huset med fin altan under skugga.

Cinque Terre som semester-destination

Gå vandringslederna! Vi gick med barn på 7 och 9 år, det var bitvis tufft men gick jättebra.

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Tvårumslägenhet Gladiolo med 3+2 sovplatser (med terrass och begränsad havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Det perfekta semesterboendet för hela familjen!

Vi är två vuxna med två yngre skolbarn som hyrde en lägenhet en vecka. Vi var på det stora hela mycket nöjda med vistelsen. Vi bodde i en av lägenheterna som låg nära poolen och receptionen (som var värdinnans privata bostad). Mycket bra val. Det var panoramautsikt från dessa lägenheter. Vi hade också denna magnifika utsikt från vårt allrummet och terrass. Dock hade det växt upp en trevlig gröda längs räcket så när man slog sig ner vid matbordet för att äta försvann panoramautsikten, helt ok ändå. Från de andra fyra lägenheter var det perfekt tippar jag. Rent och fräscht. Bra tilltaget med handdukar. Eftersom vi använde soffan till bäddsoffa för barnen så fanns inget soffbord. Vi behövde lite extra avlastningsyta vid matlagning, men detta fixade de snabbt och lätt. Vi åt alla måltider på vår terrass, vilket var superhärligt. Barnen kunde röra sig fritt på gården, ta kvällsdopp, mata djuren (de hade bla sköldpaddor, hästar, åsnor, grisar mm).
Trevligt och rent poolområde med fantastisk utsikt, relativt stor pool samt en mindre med vattenfall och lite bubblor. Vi inhandlade maten på en bra Coop butik ca 7 min med bil. Det var mycket god service av värdinnan Daniela 24 timmar/d. Wifi endast från mycket begränsat område under poolområdet. Pingisrum fanns för intresserade.

Vi kommer gärna tillbaks till detta lilla paradis!

Cinque Terre som semester-destination

Vi gjorde en del utflykter. Bla vandrade vi mellan fyra av de fem byarna i cinque terrre. Då parkerade vi bilen strax nedanför serpentinvägen till vårt boende (gratis parkering), promenerade tio min till tågstationen, mycket smidigt att köpa cinque terre kortet, då ingår vandring och tågresorna hela dagen. Obs, stämpla kortet innan du går på tåget första gången!

Vi gjorde även utflykt till Portovenere och tog båten över (tio min) till ön utanför och vandrade mellan olika stränder. Jättehärligt att bada där!

Utflykt till Pisas (7 mil) var också en trevlig halvdagstripp.

Vi åkte även till Lerici, 12 km från La Spezia för att nå fina badstränder, men tala om trångt, jättemycket folk trots att det inte var högsäsong.

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Tvårumslägenhet Junior Suite med 2+2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Agriturismo Golfo dei Poeti

Cinque Terre som semester-destination

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Tvårumslägenhet Junior Suite med 2+2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bra

Bra: utsikt, pool, terrass och lägenhet

Boendet är dyrt, aircondition borde ingå och inte kosta extra.
Wifi i lägenheten saknas, köket är bas-utrustat. Det finns inget bord i vardagsrummet.

I informationen borde det tydligt framgå att vägen till stället är smal och brant! (Inte bara i infon du får innan avresa, men i den innan du bokar).

Cinque Terre som semester-destination

Övriga städer längs kuten, som Portovenere, Portofino, Sestri Levante, Lirici, Sarzana är också fina.

Kör ingen stor bil - vägarna är smala med massor av svängar.

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Tvårumslägenhet Junior Suite med 2+2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Borde finnas i lägenheten.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Värt ett besök igen

Utmärkt beläget med unik utsikt över La Spezia och Medelhavet . Mycket vänlig och hjälpsam värdinna som ser till att allt i praktiken är på plats. Med Cinque Terre som granne, är det naturligt att vandra mellan de vackra och pittoreska städer längs Medelhavet . Fyra stjärnor med stora pil uppåt.

Cinque Terre som semester-destination

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Tvårumslägenheten Ginestra med 2+2 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt läge

Vår familjetur blev mycket vällyckad. Vi njöt av de tre lägenheternas läge, med bra terrasser och vacker utsikt över La Spezia och havet. Likaså njöt vi av området vid de tre poolerna, där utsikten också var fantastiskt.

Cinque Terre som semester-destination

Var beredd på många människor på stationen i La Spezia, och på tåget. Vandringsturen från Monterosso till Vernazza och vidare till Corniglia vägde dock upp trängseln.

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Enrumslägenheten Timo med 2+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Golfo dei Poeti

Cinque Terre som semester-destination

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Trerumslägenhet Major Suite med 4+2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Celle Ligure, Ligurien

Cielo e Mare

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Celle Ligure, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map