Omdömen från Agriturismo Golfo dei Poeti

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Golfo dei Poeti

Läs personliga omdömen av Agriturismo Golfo dei Poeti som ligger i Cinque Terre. Omdömena av agriturismon är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Golfo dei Poeti. Förutom omdömen av själva agriturismon kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

En blandad upplevelse

Fin lägenhet och fantastisk utsikt ut över havet.
MEN vägen från byn till stället är en smal och krokig bergsväg där två bilar inte kan mötas och köra förbi varandra. Lägenheten som vi fock låg ca 4-500 m från poolområdet, där det sista stycket av vägen var ganska brant och med några skarpa svängar, något som absolut inte passar för personer med gågnbesvär. Man kan självklart ta bilen fram och tillbaka till poolne om man vill. Samt så var det många getingar och bin vid poolområdet och en del getingar vid lägenheten.

Cinque Terre som semester-destination

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Tvårumslägenheten Corbezzolo med 2+2 sovplatser (med terrass og havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Väldigt dålig förbindelse, som on and off, och endast vid poolen
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Semester med härlig utsikt

Härlig utsikt från terrassen och poolen. Ligger högt upp och det är knappnålskurvor på vägen upp. Fina utflykter till Cinque Terre, Portovenere, Lerici och inte minst Marmorbergen. Om man vill besöka den stora Vindgrottan, skan man beställa det på förhand.

Cinque Terre som semester-destination

Även om det kräver lite arbete, så rekommenderar vi att man vandrar mellan byarna - det är verkligen en fantastisk vandringstur

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Enrumslägenheten Timo med 2+1 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe för familjer som inte vill ha All Inclusive

Härligt ställe med utsikt över La Spezia- Fin pool, altan och poolområde. Gästfri ägare och man kan köpa vin, olivolja och ägg till bra priser

Cinque Terre som semester-destination

Hyr en bil och åka på utflykter

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Tvårumslägenhet Junior Suite med 2+2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Golfo dei Poeti

Cinque Terre som semester-destination

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Trerumslägenhet Major Suite med 4+2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Agriturismo Golfo dei Poeti

Cinque Terre som semester-destination

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Tvårumslägenhet Junior Suite med 2+2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Oförstörd pärla

Mycket trevlig och autentisk agriturismo, med fantastisk utsikt över La Spezia-bukten. De skarpa serpentinvägarna upp till semesterstället mästrar man snabbt och i slutet finns en helt unik ro, som är värd att köra efter. Mycket vänlig och tillmötesgående värdinna, som dels levererar lokalt producerade produkter, men också kan arrangera leverans av mat.
Vi bodde i Major Suiten, som ligger nederst med egen terrass ut mot bukten, och såg därför endast de andra gästerna vid poolen, aldrig i övrigt.

Cinque Terre som semester-destination

Mycket vackert och helt unikt med de mycket karaktäristiska husen i all världens färger, placerade på de branta sluttningarna som går ner i havet. Stigarna mellan några av städerna var tyvärr stängda, så vi fick ta tåget - så kontrollera på förhand om rutterna är öppna. Vi hade nöjet att hitta en fantastisk restaurang/café/bar i Manarola: Nessun Dorma. Den ligger på den yttersta utkikspunkten, och har därför en magisk utsikt mot bukten.
Därutöver hyrde vi en båt en dag, utan skipper, och hade en fantastisk tur upp längs kusten och upplevde Cinque Terre från havssidan - något som verkligen kan rekommenderas. Och på väg tillbaka fanns det rik möjlighet för att snorkla i några av de små bukterna. Kolla cinqueterre-travel.com för båthyra.
Slutligen, kan en tur till Portofino rekommenderas - eventuellt sist på eftermiddagen, då det är mindre trafik på vägarna och färre personer i stan.

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Trerumslägenhet Major Suite med 4+2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)

2 sovrum, men ett litet loft med en säng och gardin som avskärmar, ger upplevelsen om ett extrarum.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Endast vid poolen, i ett spelrum
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Det vackraste av ställen! Vi njöt av utsikten från vår terrass, såväl som från poolen. Ägarinnan är mycket hjälpsam och talar flytande engelska, så det var härligt enkelt att kommunicera och få massor av bra tips. Hon gav oss också en fin tur förbi alla djur på gården. Bra ställe för att åka på utflykt till Cinque Terre, Pisa och Genova.
Man ska vara beredd på att köra dit upp i en liten bil, då den sista biten av vägen är en smal serpentinväg, och det är väldigt tight på vissa ställen. Man vänjer sig vid turen - lyckligtvis - för turen är fantastisk!

Cinque Terre som semester-destination

Portovenere i solnedgång.
Ta en heldagsbåttur till Cinque Terre med stopp i varje stad, och tillbaka med tåg till La Spezia på 15 minuter.
En heldag i Lucca.
Om man ska besöka det lutande tornet i Pisa, eller domkyrkan i Florens, så boka i förväg, annars är tiderna utsålda.

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Enrumslägenheten Mirto med 2+2 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Synd att det inte är wifi i lägenheterna, endast i gemensamma utrymmen.
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Vackraste utsikten över staden - spa med vattenfall.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Underbart ställe men farliga vägar

Bondgården var ett underbart ställe, framför allt utsikten och poolen var vi mycket nöjda med. Dock förtog den livsfarliga vägen upp till gården en del av glädjen men det kanske var tur att vi inte visste om denna väg, då hade vi inte bokat och därmed missat att få uppleva denna gård. Möjligheten att beställa lagad, god och prisvärd mat på kvällen var vi mycket nöjda med.

Cinque Terre som semester-destination

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Tvårumslägenhet Junior Suite med 2+2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Enkelt men fantastiskt

Enkelt boende med fantastisk utsikt, underbar pool och bästa huset med fin altan under skugga.

Cinque Terre som semester-destination

Gå vandringslederna! Vi gick med barn på 7 och 9 år, det var bitvis tufft men gick jättebra.

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Tvårumslägenhet Gladiolo med 3+2 sovplatser (med terrass och begränsad havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Agriturismo Golfo dei Poeti

Cinque Terre som semester-destination

Agriturismo Golfo dei Poeti
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Golfo dei Poeti
Tvårumslägenhet Junior Suite med 2+2 sovplatser (med terrass och havsutsikt)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 Nästa sida
 

Liknande ställen

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Celle Ligure, Ligurien

Cielo e Mare

Moneglia, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map