Agriturismo i La Spezia i Cinque Terre

Agriturismo Golfo dei Poeti

Poolen och utsikten mot La Spezia och bukten La Spezia by night Byggnaden vid poolen med de fem lägenheterna Junior Suite och Major Ponys Getterna Ett av de vietnamesiska svinen Getterna Den gemensamma grillplatsen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästfria Daniela och hennes personal tar emot med öppen famn här på Agriturismo Golfo dei Poeti, endast ca. 3 km från centrum av den medelstora provinsstaden La Spezia. Du kommer snabbt märka doften av rosmarin som satt sin prägel på stället.

Pool och utsikt som du vill resa långt efter

Vägen ner till La Spezia kan även göras till fots då det endast är ca. 2 km via ett stigsystem, men terrängen sluttar och tillbakaturen kan bli ansträngande då gården ligger både högt och fint. Men placeringen betyder att utsikten är värd att köra langt efter. Uppe vid poolen är utsikten panoramisk ut över La Spezia och hela bukten som letar sig ut till Portovenere och vidare till Cinque Terre. Poolen ligger i närheten av de fem lägenheterna Junior Suite och Major samt vid receptionen - medan de andra fem lägenheterna ligger ca. 500 meter bort (man kan ta bilen). Det finns två pooler på gården: en stor pool med fin utsikt och en mindre pool precis bredvid med både vattenfall och jacuzzi. Denna pool är ca. 90 cm djup och har ett par trappsteg upp. I denna kan barnen enkelt plaska runt men det är inte tal om en ren barnpool. Vid poolområdet finns det även en toalett vilket är skönt för de som bor i lägenheterna 500 meter bort. Det finns inte wi-fi i lägenheterna men dock runt receptionen.

Läs mer om Agriturismo Golfo dei Poeti

Utflykter i massor

Utflykt nummer 1 i denna del av Italien är utan tvekan Nationalparken Cinque Terre. Det absolut smidigaste sättet att komma till Cinque Terre är med tåget från La Spezia (ca. 3 km), varifrån avgångarna går ofta till de fem byarna (Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza och Monterosso). Tågturen tar endast ca. 15 min. För att komma från by till by kan man antingen ta tåget (få minuter), segla (panoramisk men dyrare än tåg) eller vandra (enstaka stigar kan vara stänga pga jordskred). Andra upplagda utflyktsmål är sandstranden i Lerici (ca. 14 km), pittoreska Portovenere (ca. 15 km), marmorbergen i Toscana eller konststäderna Lucca och Pisa (ca. 80 km).

Ut och äta?

Närmaste pizzeria ligger endast ca. 2 km bort men vi rekommenderar inte att man går dit, då det är ganska brant. Gården har dock ett avtal med en restaurang i närheten som kör ut maten så man kan sitta och njuta av den på sin egen terrass utan att behöva ut och köra.

Lokalproduktion och massor av sällskapliga bondgårdsdjur

Produktionsdelen på stället heter Fattorie Bedogni von Berger. I ett hörn för sig själv kan gårdens många djur besökas. Det fnns både höns, vietnamesiska svin och en flock gätter som är mycket nyfikna och gärna vill klappas. När barnen blir trötta av att klappa gätterna finns det även en lekplats på gården. Det finns dessutom ett stall med små ponys samt fem små söta hundar, men de springer inte runt fritt bland gästerna. Förutom djuren producerar gården även honung, vin, olivolja och grönsaker i stor stil. OBS: Platsen där man håller sina bi står på behagligt avstånd från bostäderna enligt italiensk lag. En gång i månaden insamlar ägarna på gården dock honungen och på denna dag har bina tendens att söka sig bort från deras bo – och kan då dyka upp vid poolen.

Trevliga lägenheter

Lägenheterna är trivsmat inredda med rustika inslag. Faciliteterna är aircondition, Tv och hårtork. Läs under rumsbeskrivningen för en mer detaljerad beskrivning.

Läs om lägenheterna på Agriturismo Golfo dei Poeti

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Celle Ligure, Ligurien

Cielo e Mare

Moneglia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Casa Santi

Pietra Ligure, Ligurien

Residence Costa Morroni

Levanto, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Hotel Leopold

Moneglia

search map