Semesterbostad i Imperia i Ligurien

Villa Giada

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Villa Giada är en fin och modernare semesteranläggning som ligger i gröna omgivningar (en tidigare olivplantage) vid foten av bergen bakom Imperia, med en fantastisk utsikt över havet.

Familjesemester i avslappnad miljö

Villa Giada ägs av det sympatiska paret Sara och Dario som också står för den dagliga driften tillsammans med deras mycket trevliga personal. Det började med att de hyrde ut några rum i den stora villan som ligger mitt i den stora olivplantagen på ca 12.000 m², och sedan dess har man byggt till flera gånger så idag består området av olika byggnader i olika nivåer som är sammanbundna av olika faciliteter som hör till villan. Atmosfären är avslappnad och passar mycket bra för barnfamiljer som önskar njuta av en semester med nöjen för både barn och föräldrar.

Läs mer om Villa Giada

De gemensamma faciliteter

På Villa Giada finner man bl.a. reception (öppet mån-fre kl. 9-12 och 14:30-19/lör kl. 8-11 och 14:30-19/sön kl 9-13) med internet-point eller wi-fi (mot betalning), tvätteri, två olika pooler varav den ena med barnpool (OBS: det är obligatoriskt att man duschar av sig innan man hoppar i poolen varje gång!), restaurang/pizzeria, bar, grill-område, minigolf, tennisbana, fotboll, basketboll, lekplats och internet-point vid receptionen (när den är öppen) med wi-fi mot betalning. Det finns även parkeringsplats för alla. Vidare finns det mini-club för barn mellan 4 till 12 år under högsäsongen samt "levande musik" en gång i veckan. Villa Giada erbjuder dessutom shuttelbuss-service till och från stranden under sommarsäsongen.

Ankom i bil

Fågelvägen är det endast 1 km till stranden och 1 ½ km till centrala Imperia men vägarna är kurviga, så det tar dubbelt så lång tid att ta sig dit. Närmaste inköpsmöjligheter ligger ca. 1 km från stället. Motorvägen passerar på en imponerande högbro ca 400 m bort så när vinden kommer från söder får man räkna med att kunna höra trafiken. Med tanke på ställets läge är det en stor fördel att ankomma i bil.

Ge dig själv en upplevelse

På Villa Giada övernattar du inte bara i fina lägenheter. Här har du möjlighet att komma nära italienarnas egna Italien: Utöver de många trevliga faciliteter på Villa Giadas 12.000 m² stora område kan du nu delta i en pesto-kurs, en tiramisu-kurs eller en vinprovning (vitt, rött och lokal öl) . Du kan också hyra cyklar och utforska höglandet och kusten, till exempel Europas längsta kustcykelväg som börjar vid San Lorenzo al Mare och fortsätta ca. 25 km hela vägen till Ospedaletti. Villa Giada är faktiskt utnämnt till en cykelresort - och möjligheterna är många och cyklarna nya och i mycket gott skick. Du kan hyra cyklar med eller utan guide, både vanliga cyklar och mountainbikes. Det finns även hjälmar, kartor och barnstol, om det skulle finnas behov för det. Du kan hyra på dagsbasis eller flera dagar i taget och på så sätt få rabatt. All verksamhet (vinprovningar och cykeluthyrning) arrangeras och betalas direkt till Villa Giada vid ankomsten.

Lägenheternas utformning

Lägenheterna är alla mycket fint inredda med aircondition, satellit-TV, kök och badrum med dusch och toalett samt möblerad balkong eller terrass/ uteplats. Några av lägenheterna har två badrum. Då byggnaderna är gjorda vid olika tidpunkter, varierar inredningen en del - men de blir alla renoverade löpande och är väl underhållna. De bilder vi har på vår hemsida är alla från de nya lägenheterna, varför denna standard inte kan förväntas i de övriga byggnaderna.

Läs om l√§genheterna på Villa Giada

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Villa Giada

Läs personliga omdömen av Villa Giada som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Giada. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 25 omdömen från Villa Giada

Bedömning av Villa Giada

Läs mer

Bedömning av Villa Giada

Läs mer

Fina ramar för en familje semester

Vi bokade vårt upperhåll som ett par och hade nog översett att det är familjer som är den primära målgruppen, så vi kände att vi hade nog bokat fel ställe. Detta påverkar självklart vår utvärdering av vår vistelse. Negativt för oss var att det var längre till havet än vad vi hade fått intryck av. Till slut blev vi flyttade till Children House vid lekplatsen. Bostaden form fick barnen att tro att det var ett lekstuga (ett hus att leka i), så vi fick avvisa väldigt många barn som kom på beök - det var lite märkligt, men mest synd för barnen.
När det är sagt, så var personalen väldigt vänliga och hjälpsamma. Vi hyrde cyklar och de justerade både styret och sadeln så att de passade till oss. Det var en ung lektant på stället som var med barnen och hon var helt fantastisk - det vill vi gärna nämna även om vi inte reste med barn.

Läs mer

Barnvänligt

Läs mer

Bedömning av Villa Giada

Läs mer

Perfekt semester

Riktigt trevligt och härligt ställe. Vänlig personal.

Läs mer
 
search map