Agriturismo i Imperia i Ligurien

Torre Rossa

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Torre Rossa ligger i de frodiga höjderna bakom staden Imperia nära den Liguriska Rivieran. Här bor du i en liten by vid namn Villa Viani där livet går sin stilla gång. Här, mitt i allt skönt tornar det förtrollande "Röda Tornet" upp sig. Ett nyrenoverat torn med tre lägenheter som uthyres till gäster.

Noga renoverat

Detta utsiktstorn från 1600-talet var under många år övergivet, men man har nu kärleksfull och noggrannt renoverat det så det idag är det ett mycket smakfullt inrett torn med tre lägenheter beliggandes få minuters promenad från byns torg var det ligger en liten affär, var man kan köpa bröd och andra mer nödvändiga saker. Den närmsta större stad är Imperia som ligger ca. 9 km bort och där finner man restauranger, kaféer och badstränder.

Läs mer om Torre Rossa

Pool och parkering

I den välskötta trädgården som tillhör tornet ligger även den 8 x 4 meter stora poolen som står gästerna till rådighet. I närheten finns även parkeringplatser som hör till lägenheterna.

Lägenheternas faciliteter

De tre lägenhetern som renoverats med ekologiskt material och till inredningen har man uteslutande använt sig av naturliga fiber. Alla lägenheter är utrustade med diskmaskin, tvättmaskin, kyl / frys, gasspis med fya plattor och ugn, italiensk kaffebryggare, hårtork, strykjärn samt satellit-TV.

L√§genheterna på Torre Rossa

Tvårumslägenheten Capitano med 2 + 2 sovplatser

Lägenheten mäter 48 m² och ligger fördelad på två våningar (första och andra) i den äldre delen av tornet. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och en bäddsoffa (ca. 140 cm bred) och på andra våningen ligger ett sovrum med en dubbelsäng samt ett badrum med toalett och dusch. Det finns tillhörande uteplats med bord och stolar i trädgården. Lägenheten är främst lämpad för en familj med två barn och kan förbindas med lägenheten Foresteria med en gemensam dörr om man är t.ex. två familjer som åker tillsammans.

Tvårumslägenheten Foresteria med 2 + 1 sovplaster

Lägenheten mäter 40 m² och ligger på fösta våningen i den nyare delen av tornet. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med toalett och dusch. Det finns tillhörande uteplats med bord och stolar i trädgården. Lägenheten är främst lämpad för en familj med ett barn och kan förbindas med lägenheten Capitano med en gemensam dörr så man kan få en stor lägenhet för 7 personer.

Tvårumslägenheten Della Guardia med 2 + 2 sovplatser

Lägenheten mäter 50 m² och ligger på de två övre våningarna i tornet. Lägenheten består av uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa (140 cm), på översta våningen finns ett sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Från fönstren här har man en fantastisk utsikt över Impero- dalen. Det finns tillhörande uteplats med bord och stolar i trädgården. Lägenheten är främst lämpad för en familj med två barn.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map