Semesterbostad i Imperia i Ligurien

Residenza Borgo degli Ulivi

 
Residenza Borgo degli Ulivi är inte tillgänglig i dagsläget
Residenza Borgo degli Ulivi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Imperia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bara 300 meter från havet och ca. 200 meter från motorvägen ligger Residenza Borgo degli Ulivi mitt i en gammal olivlund i utkanten av staden Imperia.

Nära motorvägen - bra eller dåligt?

Borgo degli Ulivi ligger nära betalningsstationen till motorvägen, varför det passerar en del tung trafik förbi, vilket några säkerligen ser som en nackdel då trafikbuller inte kan undvikas. Men läget kan också ses som positivt, då man med motorvägen så nära gör stället perfekt för utflykter i området - faktiskt hela vägen mot Frankrike. Precis i närheten finns även en liten fabrik som förarbetar olivsten efter olivoljeproduktionen. Det gör, att det i perioder kan lukta olivolja, men frågar man lokalinvånarna, är det inget som stör.

Läs mer om Residenza Borgo degli Ulivi

Trädgård med grillplats

Det finns reception på stället, samt en stor utomhusparkering och även en inomhusparkering där man även finner en liten tvättstuga samt dryckesutomat för varma och kalla drycker. I trädgården finns grill samt bord och bänkar. Ca. 100 meter från stället liger det bar, tidningskiosk och mataffär.

Lägenheter i Provecalsk stil

Lägenheterna framstår som ytterst välinredda och håller hög standard (inredda 2006). Närheten till Frankrike visar sig i inredningen då lägenheterna är inredda i rustisk provecalsk stil, samtidigt som man har lagt stor vikt på detaljer och bra material. Det finns planer på att bygga ytterligare lägenheter i den gamla olivlunden inom de närmaste åren.

Lägenheter med balkong eller terrass

Det finns 11 lägenheter, som alla har möblerad balkong eller terrass och är inreddda i ljus Provence-stil. De är fördelade i två olika hus och ligger antingen på bottenvåningen eller första våningen och är omgivna av en stor välhållen trädgård med gräs, lavender och andra plantor, precis som infarten är prydd med gamla kvarnstenar från olivoljeproduktionen.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
Lägenheterna är fördelade i de två närliggande husen och ligger på antingen första eller andra våningen. Inredningen varierar en smula, precis som storleken, men standarden är densamma i alla. Samtliga lägenheter har aircondition, säkerhetsbox, uppehållsrum med TV, kök med 4 plattor, kyl/frys och ugn, spisplats, bäddsoffa för en eller två personer, samt möjlighet för en extra säng. Det finns sovrum med dubbel- eller två enkelsängar, badrum med dusch, hårfön och toalett precis som alla lägenheter har en möblerad balkong eller terrass.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residenza Borgo degli Ulivi

Läs personliga omdömen av Residenza Borgo degli Ulivi som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residenza Borgo degli Ulivi. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Eva och familj från Halmstad i Sverige bodde på Residenza Borgo degli Ulivi i Imperia från den 7. till den 21. juli 2012.

Vi har haft trevligt och stället var finnt. Vi fick ett trevligt bemötande. Det är många som tar med sig husdjur, speciellt hundar, så det får man tänka på om man är allergiker. Oss störde det inte och inte motorvägen heller som man kunde se från balkongen.
Man kunde göra långa kvällspromenader längs stranden och äta god mat.

Läs mer

Bedömning av Residenza Borgo degli Ulivi

Läs mer

Bedömning av Residenza Borgo degli Ulivi

Läs mer

Bedömning av Residenza Borgo degli Ulivi

Läs mer

Bedömning av Residenza Borgo degli Ulivi

Läs mer
 
search map