Omdömen från Residence Miramare

 
Residence Miramare är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Miramare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Imperia här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Miramare

Läs personliga omdömen av Residence Miramare som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Miramare. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Residence Miramare

Residence Miramare
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence Miramare
Enrumslägenhet 203 med 4 sovplatser (med loft och smal balkong)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Ingrid från Lidingö i Sverige bodde på Residence Miramare i Imperia från den 1. till den 22. juli 2006.

Jo resan gick mycket bra och jag trivdes vaeldigt bra paa Residence Miramare i Port Maurizio. Stallet var fint och laeget bra gaellande kommunikationer. Jag aer inte saa laettstoerd saa det gjorde ingenting att det var mycket trafik och bullrigt fraan taagstationen. Det var trevliga maenniksor oeverallt och alla vaer hjaelpsamma. Det jag saknade var en bar paa hotellet, det hade varit trevligt att ha en moetesplats daer ocksa. Det som inte var saa bra var att den privata stranden som Miramare anvande sig av var den saemsta paa hela stranden. Och dyr 11€ per dag. Det fanns baade billigare och trevligare med fler faciliteter i naerheten. Jag akker gaerna tillbaka till PM och gaerna daa till Miramare igen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 1 Vuxen
Namn
Chris med familj från Stockholm i Sverige bodde på Residence Miramare i Imperia från den 15. till den 29. juli 2006.

Tack för stor hjälp och bra service.
Vi tyckte hotellet Residence Miramare var väldigt bra.
Men det borde stå mer tydligt i er beskrivning att det handlar om Imperia
Porto Maurizio.
Detta för att det finns en grannstad som heter Imperia Oneglia.
För oss skulle det ha underlättat, då vi nu kom med tåg och gick av
stationen innan (Oneglia) och det är inte gångavstånd mellan
städerna/orterna.
Vi har varit i Ligurien tidigare och befolkningen är alltid väldigt
hjälpsamma dock underlättar det om man kan någon italienska/spanska
då de flesta endast pratar italienska.
Dock gällde inte det Residence Miarmare som hade personal som talade god
engelska.

Imperia var en bra ort och kan rekommenderas.
Det fanns ett brett sortiment av bröd/speceri och- livsmedelsbutiker.

Sedan vill jag ge en extra eloge till er In-Italia som har en bra och
informativ hemsida.
Men även att betalning och korrespondens med er fungerat över förväntan.


Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2006
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2006
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2005
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2005
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Agriturismo Il Risveglio

Imperia, Ligurien

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Porto Letizia

Porlezza, Lombardiet

La Cecinella

Cecina Mare, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map