Semesterbostad i Imperia i Ligurien

Residence Miramare

 
Residence Miramare är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Miramare är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Imperia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På Residence Miramare finns det 22 fina och välinredda semesterlägenheter som ligger centralt i Imperia. Stadens utbud av nöjen ligger alltså runt hörnet samtidigt som gästerna kan hyra solstolar och parasoller med rabatt på den privata stranden nedanför.

Hotellfaciliteter och exotisk trädgård med pool mitt i stan

På Residence Miramare har man utsikt till hamnen, staden, tågstationen och palmer. Här finns reception, bar och frukostmatsal med utsikt till trädgården. Mellan borden i frukostmatsalen står några glasmonitorer där det växer träd som går upp genom taket upp till gatuplan, och som bidrar till det frodiga uttrycket man får överallt i enna lilla oas mitt i stadens puls och liv. Det finns även hiss och utomhus finner man en romantisk och exotisk liten trädgård med solterrass dekorerad med solstolar och parasoller. Här finner man även poolen (15 x 5 m med varierat djup) med bubbelbad i den ena sidan. Nedanför, nära villan går tågen och på baksidan den trafikerade gatan Via Aurelia som kan störa när man har fönster och dörrar öppna. Till vänster om huvudbyggnaden finner man parkeringsplats.

Läs mer om Residence Miramare

Lägenheter i huvudbyggnaden och mini-palats

Lägenheterna är fint inredda i marmor-stil med pastellfärger och mönster, och ligger antingen i huvudbyggnaden eller nederst i trädgården i ett litet separat palats på två våningar. Man kan ankomma till palatset antingen via en trappa hugget ur klippan via trädgården eller direkt från vägen nedanför. Alla gäster har tillgång till den vackra gemensamma trädgården och övriga faciliteter. Lägenheterna är utrustade med telefon, förvaringsbox, satellit-TV (lcd), aircondition och värme. I kokvråerna finner man fyra kokplattor, el-ugn och kylskåp. Badrummen består av toalett, dusch / badkar samt hårtork.

Läs om lägenheterna på Residence Miramare

Dölj texten
 
 
search map