Semesterbostad i Imperia i Ligurien

Residence Borgo Verde

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Borgo Verde ligger i gröna omgivningar strax utanför Imperia, endast ca. 1 km från affärer, matställen och tågstation - och ca. 2 km från havet och sandstranden. Residensets park täcker hela 25.000 m². Här trivs barnfamiljer som sätter pris på poolen med tillhörande barnpool och att området är barnvänligt.

Pool och gratis parkering

Förutom poolen med tillhörande solterrass med solstolar finns det även en barnpool. Runt poolområdet finns det wi-fi och det trådlösa internet finns endast i detta område och ved receptionen men inte i lägenheterna. Dessutom finns det bar vid poolen där man kan köpa glass, lättare lunch, kaffe mm. Vidare finns det parkeringsplats på stället (1 gratis P-plats per lägenhet) - man ska parkera på den gemensamma parkeringen, dvs. att man inte kan köra helt fram till sin lägenhet. För de som önskar finns det även möjlighet att parkera i garage mot betalning.

Läs mer om Residence Borgo Verde

Reception till förfogande

I receptionen finner man duktig och välinformerad personal som gärna ger tips och råd. Här finns det även internetpoint (mot betalning) samt uppehållsrum med TV. Lägenheterna ligger i kuperad terräng så det kan förekomma enstaka trappsteg inne och ute, men alla lägenheterna ligger närmast på markplan.

Privat sandstrand och gångavstånd till stan

Residence Borgo Verde består av en grupp på två andra semesterställe, som äger en privat strand i Porto Maurizio (en stadsdel i Imperia). Här kan man boka solstolar och parasoll, antingen på dags eller veckobasis i perioden runt mitten av maj till början av september. Avstånden till stranden är ca. 2 km. Ifall man tycker det är för långt att få till stan och stranden - och inte har lust att köra runt och leta efter parkeringsplats så kör en shuttlebus morgon och eftermiddag mellan Residence Borgo Verde och stranden/centrum till mycket rimliga biljettpriser. Har man istället mest lust att använda benen går det en stig ner till Imperia, och man kan således vara nere i stan på endast 10 - 15 minuter - hemturen tar naturligtvis lite längre då den går uppför.

L√§genheterna på Residence Borgo Verde

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (Typ A4 Superior med terrass/uteplats)

Dessa fyra enrumslägenheter är på ca. 30-35 m². De består av ett uppehållsrum med kokvrå (med 2/4 kokplattor, microvågsugn och kylskåp), matplats, i mitten två enkelsängar (som kan samlas till en dubbel) samt sovområde med dubbel bäddsoffa och utdragbar säng. De tre avdelningarna är åtskillda via en ca. 150 cm hög väggl. Vidare finns det badrum med toalett och dusch/badkar. Lägenheterna som är nyrenvoverade 2010 är dessutom utrustade med aircondition, satellit-TV samt möblerad terrass/uteplats.

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (Typ B4 Superior med terrass/uteplats)

Dessa tolv tvårumslägenheter är på ca. 35-40 m². De består av ett uppehållsrum med kokvrå (med 2/4 kokplattor, microvågsugn och kylskåp) och bäddsoffa för en person, utdragbar säng samt sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel). Vidare finns det badrum med toalett och dusch/badkar. Lägenheterna som är nyrenvoverade 2010 är dessutom utrustade med aircondition, satellit-TV samt möblerad terrass/uteplats.

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser (Typ B5 Superior med terrass/uteplats)

Dessa tolv tvårumslägenheter är på ca. 50 m². De består av ett uppehållsrum med kokvrå (med 2/4 kokplattor, microvågsugn och kylskåp) och bäddsoffa för en person, utdragbar våningssäng samt sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel). Vidare finns det badrum med toalett och dusch/badkar. Lägenheterna som är nyrenvoverade 2010 är dessutom utrustade med aircondition, satellit-TV samt möblerad terrass/uteplats.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Agriturismo Il Risveglio

Imperia, Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map