Semesterbostad i Imperia i Ligurien

Residence Borgo Verde

 
Residence Borgo Verde är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Borgo Verde är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Imperia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Borgo Verde ligger i gröna omgivningar strax utanför Imperia, endast ca. 1 km från affärer, matställen och tågstation - och ca. 2 km från havet och sandstranden. Residensets park täcker hela 25.000 m². Här trivs barnfamiljer som sätter pris på poolen med tillhörande barnpool och att området är barnvänligt.

Pool och gratis parkering

Förutom poolen med tillhörande solterrass med solstolar finns det även en barnpool. Runt poolområdet finns wi-fi och det trådlösa internet finns endast i detta område och vid receptionen, men inte i lägenheterna. Dessutom finns det bar vid poolen där du kan köpa glass, lättare lunch, kaffe mm. Vidare finns det parkeringsplats på stället (1 gratis P-plats per lägenhet) - du ska parkera på den gemensamma parkeringen, dvs. att du inte kan köra helt fram till sin lägenhet. För dig som önskar finns det även möjlighet att parkera i garage mot betalning.

Läs mer om Residence Borgo Verde

Reception till förfogande

I receptionen hittar du duktig och välinformerad personal som gärna ger tips och råd. Här finns det även internetpoint (mot betalning) samt uppehållsrum med TV. Lägenheterna ligger i kuperad terräng så det kan förekomma enstaka trappsteg inne och ute, men alla lägenheterna ligger närmast på markplan. Vi ber dig observera att handdukarna kan vara av det enklare slaget och önskar du bättre kvalitet så bör du ta med egna.

Privat sandstrand och gångavstånd till stan

Residence Borgo Verde består av en grupp på två andra semesterställe, som äger en privat strand i Porto Maurizio (en stadsdel i Imperia). Här kan du boka solstolar och parasoll, antingen på dags eller veckobasis i perioden runt mitten av maj till början av september. Avstånden till stranden är ca. 2 km.

Ifall du tycker det är för långt att få till stan och stranden - och inte har lust att köra runt och leta efter parkeringsplats så kör en shuttlebus morgon och eftermiddag mellan Residence Borgo Verde och stranden/centrum till mycket rimliga biljettpriser. Har du istället mest lust att använda benen går det en stig ner till Imperia, och du kan således vara nere i stan på endast 10 - 15 minuter - hemturen tar naturligtvis lite längre då den går uppför.

Lägenheterna på Residence Borgo Verde

Lägenhet m. 1 sovrum, 2/4 sovplatser (superior) och terrass/balkong

Allrum med pentry (2/4 kokplattor, micro och kylskåp) och bäddsoffa för en person, utdragbar säng samt sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel). Vidare finns det badrum med toalett och dusch/badkar. Lägenheterna är utrustade med aircondition, Sat-TV samt möblerad terrass eller balkong. Ca 35-40 m²

Lägenhet m. 2 sovrum, 2/5 sovplatser (superior) och terrass/balkong

Allrum med pentry (2/4 kokplattor, micro och kylskåp) och bäddsoffa för en person, utdragbar våningssäng samt sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel). Vidare finns det badrum med toalett och dusch/badkar. Lägenheterna är utrustade med aircondition, Sat-TV samt möblerad terrass eller balkong. Ca 50 m²

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Borgo Verde

Läs personliga omdömen av Residence Borgo Verde som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Borgo Verde. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 16 omdömen från Residence Borgo Verde

Toppen

Mysigt hotell med uppskattat poolområde med bar/enkel restaurang, rent och fräscht. Personalen var trevliga och tillmötesgående. Brant hempromenad från stranden eller centrum av Imperia, men ändå till sin fördel, då hotellet ligger i så lugn och vacker omgivning. Billigt och absolut värd det att ta en taxi hem, om man inte orkar gå i värmen.

Läs mer

Supertrevligt

Allt var som vi hade hoppats! :)

Läs mer

Bedömning av Residence Borgo Verde

Läs mer

Underbart semesterställe

Stället är härligt, lägenheten fin - massor med plats och en fin altan, bra poolområde och solsängar tillräckligt, perfekt med en liten bar som serverar ett antal maträtter. Stället ligger nära staden Imperia, men terrängen är MYCKET brant upp för en liten grus/sten-stig. Man ska vara i bra fysisk form för att gå dit upp.

Läs mer

Bedömning av Residence Borgo Verde

Mysigt ställe men enkel standard. Trevlig promenad ner till Imperia men väldigt nedskräpat. Lägenheterna var ok, men extrasängarna hårda och lite obekväma även för barnen. Poolområdet var rent, trevligt och en bra pool. Kökets standard var riktigt lågt. En större kok platta och en väldigt liten platta, köket och redskapen var inte gjorda för matlagning.

Läs mer

Bedömning av Residence Borgo Verde

Läs mer
 
search map