Semesterbostad i Imperia i Ligurien

Residence Borgo Verde

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Borgo Verde ligger i gröna omgivningar strax utanför Imperia, endast ca. 1 km från affärer, matställen och tågstation - och ca. 2 km från havet och sandstranden. Residensets park täcker hela 25.000 m². Här trivs barnfamiljer som sätter pris på poolen med tillhörande barnpool och att området är barnvänligt.

Pool och gratis parkering

Förutom poolen med tillhörande solterrass med solstolar finns det även en barnpool. Runt poolområdet finns wi-fi och det trådlösa internet finns endast i detta område och vid receptionen, men inte i lägenheterna. Dessutom finns det bar vid poolen där du kan köpa glass, lättare lunch, kaffe mm. Vidare finns det parkeringsplats på stället (1 gratis P-plats per lägenhet) - du ska parkera på den gemensamma parkeringen, dvs. att du inte kan köra helt fram till sin lägenhet. För dig som önskar finns det även möjlighet att parkera i garage mot betalning.

Läs mer om Residence Borgo Verde

Reception till förfogande

I receptionen hittar du duktig och välinformerad personal som gärna ger tips och råd. Här finns det även internetpoint (mot betalning) samt uppehållsrum med TV. Lägenheterna ligger i kuperad terräng så det kan förekomma enstaka trappsteg inne och ute, men alla lägenheterna ligger närmast på markplan. Vi ber dig observera att handdukarna kan vara av det enklare slaget och önskar du bättre kvalitet så bör du ta med egna.

Privat sandstrand och gångavstånd till stan

Residence Borgo Verde består av en grupp på två andra semesterställe, som äger en privat strand i Porto Maurizio (en stadsdel i Imperia). Här kan du boka solstolar och parasoll, antingen på dags eller veckobasis i perioden runt mitten av maj till början av september. Avstånden till stranden är ca. 2 km.

Ifall du tycker det är för långt att få till stan och stranden - och inte har lust att köra runt och leta efter parkeringsplats så kör en shuttlebus morgon och eftermiddag mellan Residence Borgo Verde och stranden/centrum till mycket rimliga biljettpriser. Har du istället mest lust att använda benen går det en stig ner till Imperia, och du kan således vara nere i stan på endast 10 - 15 minuter - hemturen tar naturligtvis lite längre då den går uppför.

Lägenheterna på Residence Borgo Verde

Studiolägenhet, 2/4 sovplatser (superior) och terrass

Allrum med pentry (2/4 kokplattor, micro och kylskåp), matplats, i mitten två enkelsängar (som kan samlas till en dubbel) samt sovområde med dubbel bäddsoffa och utdragbar säng. De tre avdelningarna är avdelade via en ca. 150 cm hög vägg. Vidare finns det badrum med toalett och dusch/badkar. Lägenheterna är utrustade med aircondition, Sat-TV samt möblerad terrass. Ca. 30-35 m²

Lägenhet m. 1 sovrum, 2/4 sovplatser (superior) och terrass/balkong

Allrum med pentry (2/4 kokplattor, micro och kylskåp) och bäddsoffa för en person, utdragbar säng samt sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel). Vidare finns det badrum med toalett och dusch/badkar. Lägenheterna är utrustade med aircondition, Sat-TV samt möblerad terrass eller balkong. Ca 35-40 m²

Lägenhet m. 2 sovrum, 2/5 sovplatser (superior) och terrass/balkong

Allrum med pentry (2/4 kokplattor, micro och kylskåp) och bäddsoffa för en person, utdragbar våningssäng samt sovrum med två enkelsängar (kan samlas till en dubbel). Vidare finns det badrum med toalett och dusch/badkar. Lägenheterna är utrustade med aircondition, Sat-TV samt möblerad terrass eller balkong. Ca 50 m²

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map