Hotell i Imperia i Ligurien

Relais San Damian

 
Relais San Damian är inte tillgänglig i dagsläget
Relais San Damian är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Imperia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På Relais San Damian håller man inte bara semester - man njuter den zen-aktiga stillheten som härskar överallt - från de privata terrasserna till poolkanten. Du bor mitt i naturen men ändå bara ca. 5 km till stränderna och det pulserande livet vid staden Imperia och resten av Blomsterrivieran.

Lugn och ro präglar stället

Ställets lugna och avkopplande stämning gör att man främst vänder sig till par men även barn över 14 år är välkomna. För den hjälpsamma ägaren Pamela är det avgörande att alla gäster har möjlighet för att varva ner och endast koppla av under sin vistelse. Därför är det viktigt att jargongen är lugn, samtalstonen låg och att lugn och ro hela tiden prioriteras. Barn som gärna vill leka och stoja i poolen är därför uteslutet. Till och med ställets husdjur går lugnt och stilla runt! Det finns tillgång till internet vid frukostrestaurangen samt vid poolen (mot betalning). I baren som även fungerar som reception kan man köpa kaffe och kalla drycker till ytterst förnuftiga priser. Pool-handdukar har man även tänkt på, precis som det finns gratis parkering till gäster som ankommer i bil (vilket vi rekommenderar).

Läs mer om Relais San Damian

Frukost i exotiska omgivningar

Det absolut bästa med att bo här måste vara frukosten som serveras i exotiska miljöer som mest påminner om Mauritius. Personalen börjar tidigt att dekorera borden med blosterkransar och rosmarinkvistar och förbereda de många hemlagade marmelader och bakelser (t.ex. ricottapaj med apelsin) som serveras. Här har man tänkt på alla detaljer.

Suite Arch:
- Dessa två rum ligger under valvgången på ett plan och har utsikt mot trädgården. Rummen är mycket rymliga, eleganta och stilfulla. De har alla aircondition, bord och stolar, ett litet kök (med kylskåp) för att kunna göra sig en kaffe/te eller äta inhandlad mat (man kan dessvärre inte laga mat) och badrum med toalett och dusch (man har valt att inte ha TV på rummen). Här är det möjligt till extra säng. Rummen har en egen möblerad terrass med lite utsikt mot havet och palmerna i trädgården.
Suite Garden:
- Dessa två rum ligger bredvid Arch-suiterna och är fördelade på två plan (sovavdelning i ett rymmligt loft) och har utsikt mot trädgården. Rummen är mycket rymliga, eleganta och stilfulla. De har alla aircondition, bord och stolar, öppen sips, ett litet kök (med kylskåp) för att kunna göra sig en kaffe/te eller äta inhandlad mat (man kan dessvärre inte laga mat) och badrum med toalett och dusch (man har valt att inte ha TV på rummen). Här är det möjligt till extra säng. Rummen har en egen möblerad terrass med lite utsikt mot havet och palmerna i trädgården.
Suite Terrace:
- Dessa fem rum ligger över de andra suiterna och är fördelade på två plan (sovavdelning i ett rymmligt loft) och har utsikt mot trädgården. Rummen är mycket rymliga, eleganta och stilfulla. De har alla aircondition, bord och stolar, öppen sips, ett litet kök (med kylskåp) för att kunna göra sig en kaffe/te eller äta inhandlad mat (man kan dessvärre inte laga mat) och badrum med toalett och dusch (man har valt att inte ha TV på rummen). Här är det möjligt till extra säng. Rummen har en egen möblerad terrass med lite utsikt mot havet och palmerna i trädgården (härifrån har man lite bättre utsikt än från de andra rummen).
Suite Terrace Cervo:
- Detta rymliga rum ligger ovanför de andra sviterna i två plan (sovavdelningen på ett rymligt loft) och vänder mot trädgården. Rummet har aircondition, bord och stolar, öppen spis, litet kök (med kylskåp) för att göra kaffe / te eller äta sin egen mat (inte att använda för matlagning) och badrum med toalett och dusch (det finns inte TV på rummen - detta är ett medvetet val). Det finns plats för extra säng. Det speciella med detta rum är den enorma terrassen på 65 m² med vacker utsikt över havet och palmerna i trädgården.

Dölj texten
 
 
search map