Semesterbostad i Imperia i Ligurien

Notti Liguri

 
Notti Liguri är inte tillgänglig i dagsläget
Notti Liguri är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Imperia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Lägenheten Notti Liguri ligger precis i hamnen I den trevliga stadsdelen Oneglia. Lägenheten har utsikt mot hamnen och hamnpromenaden som delvis är stängd för trafik, så inget trafikbuller stör.

Färgrik lokal marknad

I den byggnad var Amiralen och sjöfararen Andrea Doria föddes så ligger denna nyrenoverade (2009) lägenhet på tredje våningen (utan hiss). Om onsdagar och lördagar kan man besöka den livliga marknaden i området var man kan finna både det ena och det andra under den öppna himmel. Observera att i augusti månad kan det förekomma massor av liv och rörelse från exempelvis sommarfester och rundresande tivoli.

Läs mer om Notti Liguri

Modern komfort

Lägenheten är modern och ljus och är smakfullt inredd med moderna bekvämligheter som bjuder till en avkopplande semester. Lägenheten tilltalar nog de flesta då den bjuder på en känsla för detaljer med harmoniska färger exklusiv utrustning.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (med terrass):
Lägenheten är ca. 80 m² stor och består av ett rymligt uppehållsrum med ett välutrustat kök (gasspis med fyra plattor och ugn, kyl/frys, tvättmaskin, micro, brödrost, vattenkokare och elektrisk kaffebryggare) och en bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, badkar och dusch och hårtork. I lägenheten finns dessutom tvättmaskin och strykbräda. Från uppehållsrummet kommer man ut på en stor möblerad terrass som ser ut över lustbåtshamnen och havet.

Dölj texten
 
 
search map