Semesterbostad i Imperia i Ligurien

Molino di Giusi

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Här uthyres en lägenhet. En liten asfalterad väg med några svängar leder fram till stället som mest påminner om en liten oas där man utan tvekan kan slappa ifrån den stessfyldla vardagen. I Imperia finns det restauranger och butiker.

Fin utsikt och absolut lugn

Vid ankomst till Molino dei Giusi möts man genast av en blomstrande och välskött trädgård och olivlund som ramar in utsikten över havet och det omkringliggande landskapet och som formligen får en att tappa andan. I den 5000 m² stora trädgården ligger poolen på 6 x 11 meter som man delar med ägarna och här finns även solstolar och parasoller. Ägarna, Lorena och hennes man, bor i den intill liggande villan och deras generösa gästfrihet gör att man gärna återkommer år efter år.

Läs mer om Molino di Giusi

Smaka årstidernas råvaror

I fastigheten finns ett litet gym som man fritt kan nyttja och det finns även gratis parkering. Ägarna är mycket intresserade av biologisk odlad mat och har därför sitt eget trädgårdsland med många olika välsmakande grönsaker och örter som gästerna fritt får plocka av för att använda i sin matlagning. Vill ni ha hjälp med att veta vad de olika grönsakerna är , eller om ni vill veta hur man kan tillaga dem på italienska vis så fråga gärna Lorena som mer än gärna delar med sig av sina kunskaper.

L√§genheterna på Molino di Giusi

Tvårumslägenhet 2/3 sovplatser (första våningen)

Lägenheten är ca. 45 m² stor och har ett uppehållsrum med kokvrå och en bäddsoffa (bäst för barn), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett, dusch och hårtork. Utanför ingången ligger en liten terrass med utsikt mot poolen och trädgården, här finns bord och stolar så man kan sitta ute och njuta av den vackra utsikten. I lägenheten finns aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, kyl/frys, gasspis med fyra plattor och ugn, micro, brödrost, italiensk kaffebryggare samt satellit-TV och internet.

Villa Eremo m. privat pool

Villa Eremo kan ta upp till 4 personer (varav 2 av bäddarna är i bäddfotöljer). Här har du större privathet och tillgång till pool samt uteplats. Villan är indelad i två områden, ett allrum med pentry och soffa, en sovdel med dubbelsäng. En trappa upp finns två komfortabla bäddfotöljer.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map