Hotell i Imperia i Ligurien

B&B Luce

Rummets terrass - medan entrén är den gröna i den gula byggnaden
 
B&B Luce är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Luce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Imperia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En vacker och välunderhållen trädgård i lugn och exotisk omgivning är vad B&B Luce bjuder på. Och tillsammans med poolen och den gemensamma solterrassen är trädgården i sin helhet utan tvekan platsens styrka.Det finns varken plastmöbler eller andra störande ting och i varje hörn kan man tydligt se att ställets söta ägare Anna, har tänkt även de minsta detaljerna.

Agriturismo i utkanten mellan stad och landsbygd

Detta vackra rum är det enda på Agriturismo Il Risveglio, som annars rymmer fyra lägenheter. Man delar alltså de gemensamma utrymmena och pool med gästerna i dessa lägenheterna. Platsen är belägen i en lugn miljö i ett bostadsområde tillbakadraget från strandlivets trängsel och stress. Från dessa vackra botaniska omgivningar är det ca 1 km ner till vattnet (kombinerad strand av sand och sten) och till den del av Imperia, som heter Oneglia. Här hittar du ett stort urval av restauranger och butiker, som lokalinvånarna själva nyttjar, då denna del av staden består mer av lokalinvånare än turister.

Läs mer om B&B Luce

Egen produktion av olivolja

Gården producerar olivolja- en produkt som i detta område är mycket välkänd, och som självklart går att köpa med hem. Av andra intressanta faciliteter kan det i övrigt nämnas gratis parkering.

Rummet på B&B Luce

Rummet Luce med liten terrass

Detta rum har en separat ingång utifrån. Den ligger halvvägs uppför en trappa som leder upp till en av lägenheterna. Den är elegant inredd och har eget privat badrum med toalett och dusch. Ca 5 m från ingången har rummet finns en liten privat terrass med utsikt mot trädgården och poolen. Det är inte möjligt med en extra säng i detta rum. Frukost serveras i ett litet frukostrum, som ligger nästan precis intill rummet. Har man behöva av att lägga något i kyl, kan man utan problem använda kylen i frukostrummet.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av B&B Luce

Läs personliga omdömen av B&B Luce som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Luce. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från B&B Luce

Idyll i Ligurien

Ett super mysigt hus med en vacker trädgård i väldigt idylliska omgivningar ovanför Oneglia i Imperia.
Rummet vi fick var litet och instängt vid vår ankomst, men det blev bra när vi öppnade fönstret och fick vädrat.
Rummet har marknadsfört med att det skulle tillhöra en liten terrass, men det visade sig att vara en trappa till den större trappan som gick ner till poolen. Vi var tvungna att be om att få 2 stolar och ett litet bord, så vi kunde sitta utanför vårt rum istället.
När vi kom så fick vi ett litet barskat mottagande av värden och han anklagade oss för att vara sena, även då vi ankom i den angivna ankomsttid/check in tid.Vi fick inte ettenda leende eller et Välkomna, så vi kände oss som om vi störde. Samt att det var absolut ingen uppföljning från värdparet under heal vår vistelse. Men det fick vi från damen som lagade frukost samt städade rumme - hon var väldigt trevlig. Frukosten var god, med goda bakverk och läcker hemmagjord plommonmarmelad. Vi la själva till ost, pålägg, tomater och på så sätt fick vi en god frukost vid poolen.
Med lite mer hjärtlighet från värdarna hade det blivit full score. Sista kvällen upptäckte vi att porten kunde öppnas automatiskt, med hjälp av en liten nyckel som fanns på nyckelknippan med vår rumsnyckel - det hade varit på sin plats om vi hade fått den inforamtion när vi checkade in. Men allt som allt så var det "value for money" - fantastiskt läge och idylliskt, samt fina gemensamma ormråden vid poolen.

Läs mer

Bedömning av B&B Luce

Läs mer

Bedömning av B&B Luce

Läs mer

Trevligt och lokalt

Härligt ställe som kan rekommenderas. Rummet är inte nytt, inte stort och är mycket enkelt inrett. Men där finns vad man behöver och det är rent och fint. Poolen är superbra och terrassen runt den, samt trädgården, är fin och inbjudande. Det finns inget kylskåp på rummet, men vi fick använda ett litet kylskåp som hör till frukostköket som ligger bredvid. Det fungerade bra. Frukosten som serverades är enkel men bra till priset. Vi kommer gärna tillbaka.

Läs mer

Bedömning av B&B Luce

Läs mer

Bedömning av B&B Luce

Läs mer
 
search map