Hotell i Imperia i Ligurien

B&B Luce

Rummets terrass - medan entrén är den gröna i den gula byggnaden
 
B&B Luce är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Luce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Imperia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En vacker och välunderhållen trädgård i lugn och exotisk omgivning är vad B&B Luce bjuder på. Och tillsammans med poolen och den gemensamma solterrassen är trädgården i sin helhet utan tvekan platsens styrka.Det finns varken plastmöbler eller andra störande ting och i varje hörn kan man tydligt se att ställets söta ägare Anna, har tänkt även de minsta detaljerna.

Agriturismo i utkanten mellan stad och landsbygd

Detta vackra rum är det enda på Agriturismo Il Risveglio, som annars rymmer fyra lägenheter. Man delar alltså de gemensamma utrymmena och pool med gästerna i dessa lägenheterna. Platsen är belägen i en lugn miljö i ett bostadsområde tillbakadraget från strandlivets trängsel och stress. Från dessa vackra botaniska omgivningar är det ca 1 km ner till vattnet (kombinerad strand av sand och sten) och till den del av Imperia, som heter Oneglia. Här hittar du ett stort urval av restauranger och butiker, som lokalinvånarna själva nyttjar, då denna del av staden består mer av lokalinvånare än turister.

Läs mer om B&B Luce

Egen produktion av olivolja

Gården producerar olivolja- en produkt som i detta område är mycket välkänd, och som självklart går att köpa med hem. Av andra intressanta faciliteter kan det i övrigt nämnas gratis parkering.

Rummet på B&B Luce

Rummet Luce med liten terrass

Detta rum har en separat ingång utifrån. Den ligger halvvägs uppför en trappa som leder upp till en av lägenheterna. Den är elegant inredd och har eget privat badrum med toalett och dusch. Ca 5 m från ingången har rummet finns en liten privat terrass med utsikt mot trädgården och poolen. Det är inte möjligt med en extra säng i detta rum. Frukost serveras i ett litet frukostrum, som ligger nästan precis intill rummet. Har man behöva av att lägga något i kyl, kan man utan problem använda kylen i frukostrummet.

Dölj texten
 
 
search map