Omdömen från Agriturismo Zia Palmira

 
Agriturismo Zia Palmira är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Zia Palmira är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Imperia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Agriturismo Zia Palmira

Läs personliga omdömen av Agriturismo Zia Palmira som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Zia Palmira. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fint ställe - men kom ihåg köksutrustning.

Lägenheten, trädgården och poolen är ren och fin.
Man har en vacker utsikt över staden och bergen från lägenheten på andra våningen. Avståndet till stranden och staden är hanterbart. Imperia är en trevlig stad när man lär känna den. Området är fint för avkoppling, bra utflykter och fina ställen att bada, särskilt om man flyttar sig lite längs stranden.

Trafiken från vägen som går förbi huset kan vara störande. Det är uppförsbacke och många gasar på. Hur besvärande det är beror på hur bra man sover.

I lägenheten fattas en del vanlig köksutrustning. Om man själv vill stå för maten ibland får man ta med köksutrustning. Tråkigt då det ju är en del av semestern när man väljer att bo i lägenhet.

Ljuset på toaletten fungerade inte, diskmaskinen fungerade inte (och det fanns heller ingen diskborste). Två av plattorna på spisen kunde vi inte få igång. Det visade sig att de skulle tändas med en tändare, men någon sådan fanns det inte i huset. Vi påtalade det för uthyraren ett par gånger och på måndagen ordnades det. Åter lite synd, när det inte är så svårt att gå igenom lägenheten innan gästerna kommer!

Ett gott råd är att insistera på att man går igenom lägenheten tillsammans med uthyraren vid ankomst.

Rekommendationer till andra gäster

Se ovan.

Agriturismo Zia Palmira
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Agriturismo Zia Palmira
Tvårumslägenhet Tre Ricordi med tre sovplatser (med balkong)

P.g.a. att den 4.e sovplatsen var i köket, otillräcklig köksutrustning och det som inte fungerade. Se ovan.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map