Agriturismo i Imperia i Ligurien

Agriturismo l'Uliveto

 
Agriturismo l'Uliveto är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo l'Uliveto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Imperia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Agriturismo l'Uliveto ligger i lugna omgivningar i en dal norr om Imperia. Trots närheten till havet (ca. 3 km.) och till motorvägen (ca. 1 km) kan du här varken se eller höra något av dem. Utsikten är mot olivodlingarna och bergen i nordväst. Närmaste butik och restauranger ligger ca. 1,5 km från huset.

Maura och hennes man har inrett denna lilla agriturismo vars lantbruksproduktion är oliver. Utöver att njuta av livet i skuggan av de gamla olivträden kan man ta en liten tur ner till hamnen var man har möjlighet att segla med lokala fiskare- Maura och hennes man hjälper gärna till att ordna det. Är du mest intresserad av att vandra eller eller åka mountainbike så har du också möjlighet att pröva detta.

Läs mer om Agriturismo l'Uliveto

Du bor i ett hus vid sidan av ägarna och var det finns 5 lägenheter i allt. I trädgården finns det grill, en gunga för barn, flera terrasser med bord och stolar var man kan njuta av solen, maten och det goda vinet från området. Lägenheterna har alla satellit-tv samt parkeringsplats. De är enkelt indredda men rymliga. På stället finns det tvättstuga med gemensam tvättmaskin som man kan använda mot betalning.

Lägenheterna på Agriturismo l'Uliveto

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (övre våningen)

Lägenheten ligger på husets översta våning. Den är ca. 50 m² och består av uppehållsrum med kokvrå (med fyra kokplattor, ugn och kylskåp med frysfack) och duddelbäddsoffa (bäst till barn undder 12 år), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch samt badkar. Från uppehållsrummet är det utgång till balkong och från sovrummet finns det en glasdörr som leder ut till trädgården var det finns bord och stolar.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (nedre våningen)

Lägenheten ligger på husets nedre våning. Den är ca. 60 m² och består av uppehållsrum med kokvrå (med kaffemaskin, fyra kokplattor, ugn och kylskåp med frysfack) och duddelbäddsoffa (bäst till barn undder 12 år), sovrum med dubbelsäng, sovrum med en enkelsäng samt en utdragsbar säng, badrum med toalett och badkar. Från uppehållsrummet är det utgång till den stora terrassen var det finns bord och stolar och ut till trädgården.

Dölj texten
 
 
search map