Semesterbostad i Imperia i Ligurien

Agriturismo Il Risveglio

 
Agriturismo Il Risveglio är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Il Risveglio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Imperia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ifall en vacker och välskött trädgård i lugna och exotiska omgivningar är viktigare än en lägenhet med designmöbler bör du titta närmare och läsa vidare om Agriturismo Il Risveglio. Poolen (4 x 12 m), solterrassen och den fina utsikten är verkligen pricken över i'et. Det finns varken plastmöbler eller andra störande ting då ställets söta ägare Anna har tänkt på även de minsta detaljerna.

Nära restauranger och inköp

Denna gård ligger i en lugn miljö i ett bostadsområde tillbakadraget från strandlivets trängsel och stress. Från dessa vackra botaniska omgivningar är det ca 1 km ner till vattnet (kombinerad strand med sand och sten) och till den del av Imperia som heter Oneglia. Här finner man ett stort utbud av restauranger och butiker som den lokala befolkningen ofta själva besöker. Gården producerar olivolja- en produkt som i detta område är mycket välkänd, och som självklart går att köpa med hem.

Läs mer om Agriturismo Il Risveglio

Gratis parkering

På stället finns det möjlighet att beställa frukost (mot tillägg) som serveras i portioner under lågsäsong och som buffè under högsäsong. Det finns dessutom gratis parkering.

Lägenheterna på Agriturismo Il Risveglio

Enrumslägenheten Beatrix med 2 sovplatser

Beatrix är en enrumslägenhet (på första våningen) med kokvrå (4 gasplattor och kyl och frys), dubbelsäng, antika möbler och badrum med toalett, hårtork och dusch. Lägenheten har dessutom wi-fi. Det finns två utgångar till en möblerad terrass (övertäckt).

Trerumslägenheten Tempo Reale med 4 sovplatser

Tempo Reale är en trerumslägenhet på ca 45 m² (på första våningen) med ett uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, micro och kyl/frys), sovrum med en fransksäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett, hårtork och dusch. Lägenheten är inredd med takfläkt, antika möbler och har wi-fi. Det finns en utgång till en privat möblerad terrass.

Trerumslägenheten Opera Prima med 4 sovplatser

Opera Prima är en trerumslägenhet på ca 45 m² (på första våningen) med ett uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, micro och kyl/frys), sovrum med en dubbelsäng, sovrum med våningssäng och badrum med toalett, hårtork och dusch. Lägenheten är inredd med takfläkt, antika möbler och har wi-fi. Det finns en utgång till en privat möblerad terrass.

Tvårumslägenheten Sacred Spirit med 2 sovplatser

Sacred Spirit är en tvårumslägenhet på ca 35 m² (på första våningen) med ett sovrum med en fransksäng, kokvrå som ligger tre trappor ner (2 gasplattor, micro och kyl/frys) och badrum med toalett, hårtork och dusch. Lägenheten är inredd med antika möbler, aircondition och har wi-fi. Det finns utgång till två privata terrasser. Man ska upp för några trappor för att komma till lägenheten som ligger mycket ostört.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Agriturismo Il Risveglio

Läs personliga omdömen av Agriturismo Il Risveglio som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Il Risveglio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 6 omdömen från Agriturismo Il Risveglio

Superbra semester

Vi hade återigen en bra semester hos Anne.
Dessvärre hade hon skaffat hönor som gick runt och bajsade överallt.

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Il Risveglio

Läs mer

Trevlig, fint, underbart Italienskt

Fantastiskt vackert.
Men så dålig värd!
Ingen bra mottagare av gäster. Ger ingen information om platsen eller lägenheten. Man får mer eller mindre dra ut informationen om t.ex. Wifi kod, vart är den utlovade tvättmaskinen. Lägenheten saknar massor av utrustning. en del saker är trasiga utan att man reparerar. Il Resveglio består av flera fastigheter, är allt tillgängligt? Den som är modig och går in i nästa fastighet hittar saker till lägenheten ? Är det så det ska gå till?
Ingen av gästerna fick veta hur lämnar man. Lämna nyckeln i dörren? Visserligen skapas en bra gäststämning då alla talade om detta.

Läs mer

Härligt semesterställe

Trevlig liten oas.

Läs mer

Lugnt, och en härlig utsikt på Agriturismo Il Risveglio, Imperia

Agriturismo Il Risveglio är ett trevligt ställe, beläget på en backe, ca 20 minuter från hamnen - vilket säkrar att man får lite motion på semestern. Lägenheten var trevlig med "antika" möbler, och det var härligt med en terrass precis utanför dörren, samt en exotisk trädgård med vackra citronträd, palmer och andra växter. Och pool! Med endast 4 lägenheter var det lugnt och stilla, med bra möjligheter för avslappning. Dock kunde det dock funnits några fler solstolar - det var endast 4 stycken till 4 lägenheter som tillsammans rymde 12 personer. Utsikten till bergen och staden var det inget fel på. Observera dock att det inte längre erbjuds att kunna använda tvättmaskinen.

Läs mer

Bedömning av Agriturismo Il Risveglio

Läs mer
 
search map