Semesterbostad i Imperia i Ligurien

Agriturismo Il Risveglio

 
Agriturismo Il Risveglio är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Il Risveglio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Imperia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ifall en vacker och välskött trädgård i lugna och exotiska omgivningar är viktigare än en lägenhet med designmöbler bör du titta närmare och läsa vidare om Agriturismo Il Risveglio. Poolen (4 x 12 m), solterrassen och den fina utsikten är verkligen pricken över i'et. Det finns varken plastmöbler eller andra störande ting då ställets söta ägare Anna har tänkt på även de minsta detaljerna.

Nära restauranger och inköp

Denna gård ligger i en lugn miljö i ett bostadsområde tillbakadraget från strandlivets trängsel och stress. Från dessa vackra botaniska omgivningar är det ca 1 km ner till vattnet (kombinerad strand med sand och sten) och till den del av Imperia som heter Oneglia. Här finner man ett stort utbud av restauranger och butiker som den lokala befolkningen ofta själva besöker. Gården producerar olivolja- en produkt som i detta område är mycket välkänd, och som självklart går att köpa med hem.

Läs mer om Agriturismo Il Risveglio

Gratis parkering

På stället finns det möjlighet att beställa frukost (mot tillägg) som serveras i portioner under lågsäsong och som buffè under högsäsong. Det finns dessutom gratis parkering.

Lägenheterna på Agriturismo Il Risveglio

Enrumslägenheten Beatrix med 2 sovplatser

Beatrix är en enrumslägenhet (på första våningen) med kokvrå (4 gasplattor och kyl och frys), dubbelsäng, antika möbler och badrum med toalett, hårtork och dusch. Lägenheten har dessutom wi-fi. Det finns två utgångar till en möblerad terrass (övertäckt).

Trerumslägenheten Tempo Reale med 4 sovplatser

Tempo Reale är en trerumslägenhet på ca 45 m² (på första våningen) med ett uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, micro och kyl/frys), sovrum med en fransksäng, sovrum med två enkelsängar och badrum med toalett, hårtork och dusch. Lägenheten är inredd med takfläkt, antika möbler och har wi-fi. Det finns en utgång till en privat möblerad terrass.

Trerumslägenheten Opera Prima med 4 sovplatser

Opera Prima är en trerumslägenhet på ca 45 m² (på första våningen) med ett uppehållsrum med kokvrå (4 gasplattor, micro och kyl/frys), sovrum med en dubbelsäng, sovrum med våningssäng och badrum med toalett, hårtork och dusch. Lägenheten är inredd med takfläkt, antika möbler och har wi-fi. Det finns en utgång till en privat möblerad terrass.

Tvårumslägenheten Sacred Spirit med 2 sovplatser

Sacred Spirit är en tvårumslägenhet på ca 35 m² (på första våningen) med ett sovrum med en fransksäng, kokvrå som ligger tre trappor ner (2 gasplattor, micro och kyl/frys) och badrum med toalett, hårtork och dusch. Lägenheten är inredd med antika möbler, aircondition och har wi-fi. Det finns utgång till två privata terrasser. Man ska upp för några trappor för att komma till lägenheten som ligger mycket ostört.

Dölj texten
 
 
search map