Semesterbostäder & hotell i Garlenda

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Golf Club Garlenda ligger i vackra omgivningar i Lerronedalen ibland olivlundar och pittoreska kullar. Det är dessutom endat en kvarts bilfärd till blomsterrivierans (Riviera dei Fiori) stränder i Ligurien.

Karta över Garlenda i Ligurien

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i omårdet. Reser du med flyg till Italien, kan du också se vilka flygplatser som ligger i närheten, samt se avstånd till sevärdheter.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Fiat 500 museum

Själva Garlenda stad är liten och traditionell, med kyrka och lokalbefolkning på gator och torg. Här finns en mataffär, bensinstation och en bank. I Garlenda ligger även museet för den klassiska bilen Fiat 500. Museet drivs av 500 Club Italia och omfattar allt vad en bilentusiast kan önska sig i form av filmer, spel, motorer, tillbehör, presentartiklar och naturligtvis många modeller av Fiat 500. Museet är öppet mån-lör kl. 09-12 och 15-18. Adressen är via Roma 90 i Garlenda. Ytterligare information om Fiat 500 museum i Ligurien hittar du här.

Läs mer om Garlenda

Hotell, villa eller semesterlägenhet i Garlenda?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1800 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Ligurien. Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i Garlenda? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring landsorten.

Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Ligurien. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen, i trädgården osv. utan att dela med andra gäster.

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad i Ligurien för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

>>> Jämför priser och kvalitet på hotell till din semester i Ligurien

Flygplatser och lokal transport

Den flygplats som ligger närmast Garlenda, är Genova flygplats, som ligger cirka en timme bort i bil. Det är också möjligt att flyga till Nice flygplats i Frankrike, som ligger lite längre bort, men som erbjuder fler direktflighter till och från Skandinavien. 

Det går ett tåg från Genova längs kusten, som stannar i Albenga, cirka en halvtimme i bil/buss från Garlenda. Du kommer alltid snabbast fram i egen bil, och därför rekommenderar vi att du hyr en hyrbil under din semester - också för att kunna ta dig runt till sevärdheter i omnejden. 

Restauranger och inköp

Det finns endast en liten handfull restauranger och några få inköpsmöjligheter i själva staden, men det är samtidigt endast några få kilometer till grannstäder där du hittar fler möjligheter. Beger du dig till Den Italienska Rivierena, finns också allt du kan förvänta dig av ett populärt resmål, i form av butiker och andra inköpsmöjligheter. 

Utflykter

Du bor med Liguriens frestande kuststräcka inom en kort biltur, till exempel vid Alassio, men det är inte endast stränderna du bör uppleva här. Du kan också spendera lång tid på att besöka vidunderliga medeltida städer, som ligger idylliskt ute vid havet. Här är det inte brist på restauranger eller fantastiska utsikter.

Har du barn med på semestern, kommer de säkert också vilja besöka badlandet Le Caravelle där det finns gott om möjen för små och stora vattendjur.

Dölj texten
 
 
search map