Semesterbostäder & hotell i Framura

Framuras vackra hamnbassäng
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Framura är egentligen ingen stad, utan en samling av fem lokala samhällen - Anzo, Ravecca, Setta, Costa och Castagnola. Här finns inget handelsliv eller några restauranger, men massor av natursköna scenarion med bergssluttningar och Medelhavsvegetation. Då det inte finns något egentligt centrum, blir den vackra och klipprika hamnen istället en naturlig samlingsplats. Och där är du samtidigt nära tågstationen.

Ta dig enkelt till grannstäderna till fots, på cykel eller med tåget

Runt år 2010 blev Framura och grannstäderna Bonassola och Levanto eniga om att öppna upp den nerlagda tunneln som förbinder de tre städerna. Det betyder att du idag kan vandra eller cykla mellan städerna, utan att behöva ta i för kung och fosterland för att komma upp för bergen. Gångtunneln, som är öppen mot havet på några ställen, är upplyst och videoövervakad - och den är en hit både bland lokala och turister. Vill du transportera dig ännu snabbare mellan städerna, så kör tåget också på sträckningen.

Karta över Framura i regionen Ligurien

Klicka på kartan här nedan för att skapa dig en överblick över denna plats, samt för att se vilka semesterbostäder vi tillhandahåller i området runt omkring.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, villa eller semesterlägenhet i närheten av Framura?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1800 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Ligurien. Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i närheten av Framura? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring landsorten.

Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Ligurien. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen, i trädgården osv. utan att dela med andra gäster.

Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad i Ligurien för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

>>> Jämför priser och kvalitet på hotell till din semester i Ligurien

Flygplatser och lokal transport

Vill du flyga till Italien, ligger Genova flygplats närmast Framura. Därutöver ligger flygplatserna vid Pisa och Florens också inom förnuftig räckvidd. Dessa har som regel direkta flygförbindelser till Sverige och Danmark under högsäsongen.

Tack vare tågstationen i Framura, är det enkelt att komma hit - och tåget gör det också möjligt att spendera en semester här utan bil. Var dock uppmärksam på, att det är en brant promenad till staden från stationen.

Läs mer om Framura

Utflykter

Med sitt läge mellan Portofino och Cinque Terre, har Framura ett riktigt bra läge för många spännande utflykter.

Av de fem små, idylliska fiskelägena i nationalparken Cinque Terre, ligger Monterosso närmaste. Det tar inte lång tid att komma hit med tåget, och den lilla familjevändliga stranden samt den stämningsfulla medeltida stadskärnan kan du spendera mycket tid i. Lite längre bort ligger Vernazza, som med sin placering nere vid havet verkligen bör besökas. Om inte för annat, så för att njuta av en middag i enastående omgivningar. 

Önskar du att utforksa regionens sevärdheter med en lokal, certifierad guide, erbjuder vår samarbetspartner ett brett sortiment av spännande utflykter i Ligurien, vilka du med fördel kan boka online hemifrån.

Dölj texten
 
 
search map