Omdömen från Residence sul Borgo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence sul Borgo

Läs personliga omdömen av Residence sul Borgo som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence sul Borgo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Äkta italiensk

Fina lägenheter, väldiogt rent och fint överallt, fin utsikt, härligt poolområde. Trevliga värdar.

Finale Ligure som semester-destination

Residence sul Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence sul Borgo
Tvårumslägenhet nr. 3 med 3/5 sovplatser (med terrass)
Enrumslägenhet nr. 10 med 2 sovplatser (med uteplats)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiskt ställe

Fint, rent, lugna omgivningar och bra läge

Finale Ligure som semester-destination

Residence sul Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence sul Borgo
Tvårumslägenhet nr. 7 med 2/4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Finalborgo

Vi bodde en vecka i juli i lägenhet nummer 5. Lägenheten är jättefin och rymlig både inne och ute med fantastisk utsikt. Hela stället är vackert och välunderhållet och de som har det är mycket tillmötesgående.

Finale Ligure som semester-destination

Vi reste med tåg och hade inte tillgång till någon bil vilket fungerade bra. Vi tog en taxi upp till huset första dagen, men resten av tiden åkte vi med lokalbussen. Man kan köpa billigare bussbiljetter i bl a tobaksaffären som ligger i korsningen nedanför trapporna. Man kan annars köpa dyrare biljetter på bussen. Vi var mycket vid poolen, och åkte bussen ca 20 min till några riktigt fina stränder strax öster om Finale Ligure. Inne i Finale Ligure var det trångt på stranden när vi kollade. Vi tog också bussen till den fina grottan i Borgio där de har guidade turer.
Det finns bra vandringsmöjligheter i omgivningarna. Vi gick bl a upp förbi kastellet. Vi handlade mat både nere hos handlarna i Finalborgo, i affären nära bussen och på Coop som ligger inåt FL. Inne i Finalborgo är det mysigt med trånga gränder, små butiker och restauranger.

Residence sul Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence sul Borgo
Tvårumslägenhet nr. 5 med 5/7 sovplatser (lägenhet 5 med 2 balkoner och 1 stor terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Bedömning av Residence sul Borgo

Residence sul Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence sul Borgo
Trerumslägenhet nr. 1 med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence sul Borgo

Finale Ligure som semester-destination

Är du intresserad av MTB så är detta ett Mecka

Residence sul Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence sul Borgo
Trerumslägenhet nr. 15 med 2/4 sovplatser (med balkong och terrass)

Kändes helt nytt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Residence sul Borgo

Finale Ligure som semester-destination

Residence sul Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence sul Borgo
Tvårumslägenhet nr. 4 med 2/4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence sul Borgo

Finale Ligure som semester-destination

Residence sul Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence sul Borgo
Trerumslägenhet nr. 13 med 4/6 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2018
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

OK ställe

Lägenheten var OK, men mycket basic. Lägenhet 11s uteområde var ett genomgångsområde i småsten, som alla på hotellet skulle gå, cykla och köra över på väg till poolen. Det var dessvärre inte så trevligt. Finalborgo är en trevlig stad.

Finale Ligure som semester-destination

Residence sul Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence sul Borgo
Trerumslägenhet nr. 11 med 4/6 sovplatser (med uteplats)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence sul Borgo

Finale Ligure som semester-destination

Residence sul Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence sul Borgo
Trerumslägenhet nr. 15 med 2/4 sovplatser (med balkong och terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på tyska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence sul Borgo

Finale Ligure som semester-destination

Residence sul Borgo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Residence sul Borgo
Tvårumslägenhet nr. 7 med 2/4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 Nästa sida
 

Liknande ställen

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Agriturismo Le Pale

Bogliasco, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Le Azalee

Vercana, Lombardiet

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante

search map