Semesterbostad i Finale Ligure i Ligurien

Residence sul Borgo

Terrass till lägenhet nr. 15 Terrass till lägenhet nr. 11 Terrass till lägenhet 3 Terrass till lägenhet 8 Terrass till lägenhet 9 Terrass till lägenhet 6 Privat terrass till lägenhet nr. 10 Lägenhet nr. 15 Lägenhet nr. 15 Lägenhet nr. 14 Sovrum till lägenhet 12 Uppehållsrum till lägenhet 6 Uppehållsrum till lägenhet 7 Sovrum i lägenhet nr. 13 Utsikt mot poolen från lägenhet nr. 15
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

När du vill få omväxling från poolen och Finalborgos medeltida centrum är avstånden till sandstranden, strandpromenaden och tågstationen i Finale Ligure överkomliga: Det är endast ca. 1½ km. Dessutom går man på trottoar hela vägen om man har friska ben.

Charmerande medeltidsstad i bakgården...

Medeltidsstaden Finalborgo blev för ett tag sedan medtagen på den prestigefyllda listan över Italiens Vackraste Byar (I Borghi più belli d'Italia). Från Residence sul Borgo går det en stig ner till staden så man på 5 minuter står mitt i det historiska och bilfria miljö med handelsliv och inbjudande restauranger. Det finns ca. 10 restauranger och pizzerior att välja mellan. Den första delen av stigen är privat och slutar vid en liten platå där barnfamiljer smidigt kan lämna sina barnvagnar, när de kommer i retur från stranden / staden. Här efter finns en grind med kod som delas ut till de övernattande gästerna, följt av ca. 18 trappsteg som avslutas med 100 meter lätt sluttande stig utan trappsteg. De sista ca. 30 meterna innan man når ingången till staden är utan trottoar.

Läs mer om Residence sul Borgo

Pool och andra faciliteter

Det är en extra lyx att ha tillgång till pool medan man bor granne till en historisk stadskärna. Det känns lite som att "både få kakan och äta den". Vid poolen finner man solstolar, parasoller, jacuzzi-hörna, duschar och fint med plats på solterrasserna. Bland andra nyttiga faciliteter kan nämnas gemensamt tvätteri med torktumlare (nästan gratis), bordtennis och parkering. Parkeringen är i teorin offentlig men ligger på en väg med återvändsgränd och det brukar finnas plats för alla. Stället ställer även gratis cyklar och cykelverkstad till gästernas förfogande. Kom ihåg att gratis cyklar ofta betyder låg kvalitet.

14 lägenheter med terrass

Gemensamt för lägenheterna är att de är alla utrustade med aircondition, sat-TV och privat uteplats som antingen kan vara en balkong, terrass, trädgård, veranda eller pergola - enstaka med utsikt till Finalborgo. Lägenheterna har antingen kök eller kokvrå, alla med kyl/frys, ugn och fyra kokplattor. Lägenheterna har även satellit-TV. Då ägendommen är historisk varierar både lägenheterna och uteområdena i storlek. Det finns wi-fi i alla lägenheter samt i några gemensamma utrymme. Notera att vår klassificering på 3,5 sol primärt är givet på bakgrund av poolen, terrasserna och placeringen nära Finalborgos gamla stadsdel - då lägenhetsstandarden å andra sidan är genomsnittlig.

Läs om l√§genheterna på Residence sul Borgo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map