Semesterbostad i Finale Ligure i Ligurien

Residence sul Borgo

Terrass till lägenhet nr. 15 Terrass till lägenhet nr. 11 Terrass till lägenhet 3 Terrass till lägenhet 8 Terrass till lägenhet 9 Terrass till lägenhet 6 Privat terrass till lägenhet nr. 10 Lägenhet nr. 15 Lägenhet nr. 15 Lägenhet nr. 14 Sovrum till lägenhet 12 Uppehållsrum till lägenhet 6 Uppehållsrum till lägenhet 7 Sovrum i lägenhet nr. 13 Utsikt mot poolen från lägenhet nr. 15
 
Residence sul Borgo är inte tillgänglig i dagsläget
Residence sul Borgo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

När du vill få omväxling från poolen och Finalborgos medeltida centrum är avstånden till sandstranden, strandpromenaden och tågstationen i Finale Ligure överkomliga: Det är endast ca. 1½ km. Dessutom går man på trottoar hela vägen om man har friska ben.

Charmerande medeltidsstad i bakgården...

Medeltidsstaden Finalborgo blev för ett tag sedan medtagen på den prestigefyllda listan över Italiens Vackraste Byar (I Borghi più belli d'Italia). Från Residence sul Borgo går det en stig ner till staden så man på 5 minuter står mitt i det historiska och bilfria miljö med handelsliv och inbjudande restauranger. Det finns ca. 10 restauranger och pizzerior att välja mellan. Den första delen av stigen är privat och slutar vid en liten platå där barnfamiljer smidigt kan lämna sina barnvagnar, när de kommer i retur från stranden / staden. Här efter finns en grind med kod som delas ut till de övernattande gästerna, följt av ca. 18 trappsteg som avslutas med 100 meter lätt sluttande stig utan trappsteg. De sista ca. 30 meterna innan man når ingången till staden är utan trottoar.

Läs mer om Residence sul Borgo

Pool och andra faciliteter

Det är en extra lyx att ha tillgång till pool medan man bor granne till en historisk stadskärna. Det känns lite som att "både få kakan och äta den". Vid poolen finner man solstolar, parasoller, jacuzzi-hörna, duschar och fint med plats på solterrasserna. Bland andra nyttiga faciliteter kan nämnas gemensamt tvätteri med torktumlare (nästan gratis), bordtennis och parkering. Parkeringen är i teorin offentlig men ligger på en väg med återvändsgränd och det brukar finnas plats för alla. Stället ställer även gratis cyklar och cykelverkstad till gästernas förfogande. Kom ihåg att gratis cyklar ofta betyder låg kvalitet.

14 lägenheter med terrass

Gemensamt för lägenheterna är att de är alla utrustade med aircondition, sat-TV och privat uteplats som antingen kan vara en balkong, terrass, trädgård, veranda eller pergola - enstaka med utsikt till Finalborgo. Lägenheterna har antingen kök eller kokvrå, alla med kyl/frys, ugn och fyra kokplattor. Lägenheterna har även satellit-TV. Då ägendommen är historisk varierar både lägenheterna och uteområdena i storlek. Det finns wi-fi i alla lägenheter samt i några gemensamma utrymme. Notera att vår klassificering på 3,5 sol primärt är givet på bakgrund av poolen, terrasserna och placeringen nära Finalborgos gamla stadsdel - då lägenhetsstandarden å andra sidan är genomsnittlig.

Läs om lägenheterna på Residence sul Borgo

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence sul Borgo

Läs personliga omdömen av Residence sul Borgo som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence sul Borgo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 48 omdömen från Residence sul Borgo

135 trappsteg till en fantastisk by!

Ett bra boende (läg nr 6) med en stor terass med utsikt över byn. Gianluca var en hjälpsam värd.
Boendet var dock lite svårt att hitta. Skylta gärna upp boendet. Promenadavstånd till havet. Vi kom sent på kvällen stannade 4 dagar och åkte tidigt på den femte dagen. Fick betsla för sju dagar plus städavgift o skatt med 70 euro för två personer! Enl boendet hade in-Italia satt upp vecovistelse som enda alternativ!

Läs mer

Italienskt paradis

Fantastiskt ställe med en underbar utsikt samt lugn och ro. Det är så rent och snyggt över allt på Residence sul Borgo och Gianlucca är en otroligt hjälpsam och vänlig värd. Hotellägenheterna är rymliga, ljusa och behagligt inredda med den utrustning och de möbler som man behöver. De tre lägenheterna som vi hade kan varmt rekommenderas, även om de alla var olika. Det var aldrig någon trängsel vid poolen och massor av solsängar och plats i poolen, trots att hotellet var fullbelagt. Den underbara staden Final Borgo ligger rakt nedanför trappan och är lätt att ta sig till. Vi hade stor glädje av förvaringsutrymmet för barnvagnen så vi inte behövde släpa den fram och tillbaka varje gång. Vi skulle vilja föreslå att man ställer fram grillkol, tändvätska m.m. så det blir lättare att använda grillen - eller att man kan kontakta Gianlucca när man vill använda grillen och att han ordnar detta. Staden Final Borgo är en liten, livlig och vacker stad med bra små specialbutiker och mysiga caféer och restauranger, när man vill till stranden går man lätt till Finale Ligure, som har en strandpromenad. Det lilla tåget mellan de två städerna går emellertid först senare på kvällen ca. 20.30-21.00.
Vi har varit jätteglada och nöjda med vår vistelse och kommer helt säkert tillbaka till detta lilla paradis.

Läs mer

Äkta italiensk

Fina lägenheter, väldiogt rent och fint överallt, fin utsikt, härligt poolområde. Trevliga värdar.

Läs mer

Fantastiskt ställe

Fint, rent, lugna omgivningar och bra läge

Läs mer

Finalborgo

Vi bodde en vecka i juli i lägenhet nummer 5. Lägenheten är jättefin och rymlig både inne och ute med fantastisk utsikt. Hela stället är vackert och välunderhållet och de som har det är mycket tillmötesgående.

Läs mer

Härligt och trevligt område

Luca är en fantastisk värd. Lägenheterna och uteområdena är fantastiskt rena, trevliga och har en fin atmosfär. Finalborgo är en väldigt trevlig medeltida stad, och från lägenheterna är det ENDAST 139 trappsteg till centrum. Vår familj på 2 vuxna och 3 små barn vill varmt rekommendera stället, det är inga tvivel om att vi återvänder.
Lägenheterna är bra med airondition, det saknas inget - det finns en vanlig kran och därutöver källvatten - härligt att kunna dricka vatten ur kranen.
Värden Luca gör allt för sina gäster, han är fantastiskt till att hjälpa till med utflykter, restauranger osv.

Läs mer
 
search map