Semesterbostad i Finale Ligure i Ligurien

Residence La Fiorita

 
Residence La Fiorita är inte tillgänglig i dagsläget
Residence La Fiorita är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence La Fiorita borde ha kallats Residence Mare, för utsikten över havet här är så panoramisk. Havet ligger så öppet och inbjudande, att det känns som en semester på ett stationärt kryssningsfartyg. Här har samtliga lägenheter terrass/trädgård och havsutsikt, poolen har en barnpool i ena hörnet.

Havet rakt fram - Varigotti till vänster - Finale Ligure till höger

Denna kuststräcka mellan Finale Ligure och Noli står högt på många (önske)listor. Området erbjuder ett hav (!) av utomhusaktiviteter både på land och till havs och en kustlinje som har både dramatiska klippformationer och några av Rivierans vackraste stränder. Från Residence La Fiorita är der endast ca 800 m till staden Varigotti (där i mellan finns det både viadukt under kustvägen och trottoar hela vägen), medans der är ca 3 km till Finale Ligure, som är större. Det finns sandstrand i båda städerna. Finale Ligures marina med småbåtshamn, Finale Pia, ligger endast ca 2 km bort. I Varigotti finner man en handfull matställen (bland annat en pizzeria), så man kan gå ut och äta utan att behöva ta bilen, om man inte själv vill laga till kvällsmaten i lägenheten. I Varigotti finns det både privata och offentliga stränder. Residence La Fiorita har ett rabattavtal med två Lidos 400-600 m bort.

Läs mer om Residence La Fiorita

Panormisk pool

Upp bakom huvudbyggnaden är poolen omgiven av grönområden på baksidan och blått område (havet) på framsidan. Poolen är stor och i den andra änden finns det en barnpool (dock inte separat). Det finns dessutom reception, parkering/garage (mot tillägg), wi-fi i gemensamma utrymmen och hiss på stället. Ifall man inte kommer i bil så är möjligheterna fortfarande bra: från stationen i Finale Ligure avgår en buss var 30:e minut och busshållplatsen är precis utanför. Under vistelsen kan man också undgå bilen då sandstranden och landsbyn Varigotti ligger inom gångavstånd. Dessutom kör den lokala bussen in till Finale ifall man önskar fler inköpsmöjlgheter och mer liv.

Bland 100.000 plus finns det två små minus

Panoramisk havsutsikt, inbjudande pool, fina lägenheter med terrass, sandstrand på gångavstånd... jo, listan över dess egenskaper är oändlig. I listan smyger sig dock två små minus in: Den trafikerade kustvägen Aurelia, som löper mellan Residence La Fiorita och havet. Residence La Fiorita ligger dock högt så ljudet från vägen är mindre störande. Samtidigt har lägenheterna tvåglasfönster, sovrummen är mot baksidan av lägenheterna och poolområdet ligger dessutom ännu högre upp. Det andra minuset är, att det vid sidan av Residence La Fiorita ligger en stillastående byggplats. Den har varit inaktiv i åratal, men i gengäld finns det mycket annat fint att titta på.

Hög standard

Lägenheterna är fina och har ett modernt uttryck. När man anländer till Residence La Fiorita, så ser man en skylt, där det står att de har blivit tilldelade två stjärnor. Bli inte förskräckt av detta, eftersom det helt enkelt betyder, att det inte har någon bar och att receptionen inte är bemannad dygnet runt - och därmed tilldelas inte 3. eller 4. stjärnor inom denna kategori. Observera, att kustvägen är plan men efter man svängt av för att köra upp mot Residence La Fiorita, så är vägen brant.

Läs om lägenheterna på Residence La Fiorita

Dölj texten
 
 
search map