Omdömen från Residence Giuele

 
Residence Giuele är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Giuele är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Residence Giuele

Läs personliga omdömen av Residence Giuele som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Giuele. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Blandad tillfredsställelse

Först vid ankomsten upptäckte vi att uteplatsen var hälften så stor som vad planlösning på In-italia hade visat. Det var en stor besvikelse!

Med blandad erfarenhet, tror vi att det fanns vissa saker som var perfekt: plats, vyer, pool, bar på plats och underhållning för barn. Vissa saker var ok men inte spännande: restaurang, lägenhetens storlek och natur. Och sedan var det servicen ... det var mestadels ganska likgiltig. Flera bland personalen verkade lite irriterad att vi var där, liksom deras språk / engelska egenskaper var mycket dålig. Restaurangen är ok-ish, fisk- och skaldjursrätter och pizzor var bra, men du kommer snabbt tröttnar på det. För samma pris som vi åt på bästa (på tripadvisor) restaurang i området, som var en fantastisk upplevelse.

Det var (mycket bullriga) underhållning varje kväll, så att du kan lätt glömma att sitta och njuta av ett glas vin på terrassen i lugn och ro. Barnen älskade det - men det körde på italienska tid, så det var lite svårt att få att passa med en dansk rytm. Men det är förmodligen mer inriktad på italienska turister (som verkar njuta av det i sin helhet).

Vi vet inte om vi skulle komma tillbaka igen ... barnen älskade det, men det var tillräckligt för gøglet och dålig service som vi vuxna skulle.

Finale Ligure som semester-destination

Spendera lite tid i Finalborgo. Ät på Bastian Contrario - en stor upplevelse! Andra bra ställen att äta på är: Cucco och Ai Cuattru Canti. Restaurangen 200 meter ner på gatan (mot Finale) är lite foul, som vi beklagade att vi ätit på.

In-Italias kommentar

Fam. Christensen. Tack för din feedback. Det sätter vi värde på. Vi är lite förbryllad av din kommentar om den falska planlösning, eftersom vi inte har någon planlösning på Residence Giuele på vår sida, och inte heller på din beställning. När det gäller "gøglet" på plats så vi är väl medvetna om dessa fakta, varför vi faktiskt betonar flera gånger i beskrivningen att det är barnvänligt och det finns gott om underhållning på plats, bara så förväntningarna är inriktade i förväg. Tack igen för din input. Hälsningar Allan / In-Italia

Residence Giuele
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Giuele
Tvårumslägenhet D Prestige med 4/6 sovplatser (med terrass eller trädgård)

Terrassen mycket mindre än vad som anges vid bokningen. Kök för litet för att laga mat i. Många myror
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Recidence Giuele

Hej
Vår lägenhet kändes ganska fuktig och var ganska liten för 6 personer.
Servicen på stället var bra.
Personalen var mycket engagerade i lekar och uppträden för barnen men det mesta var på italienska.

Residence Giuele
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Giuele
Tvårumslägenhet D Superior med 4/6 sovplatser (med terrass eller trädgård)
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2016
Antal resande 2 Vuxna, 4 Barn
Namn

Barnvänlig semester

Stället utgörs dels av en campingplats, dels av semesterlägenheter med härlig swimmingpool och barnpool. Barnpoolen var fin de första dagarna, men plötsligt så var den full av sten och sand, och vi undrade över varför den inte blev rengjord.
Lägenheten var bra och innehöll vad den skulle - och massor av handdukar. Jag saknade dock en rengöring mitt i veckan, särskilt som terrassen blev smutsig och det drog man med sig in i lägenheten.
Det var smidigt att ha barnen här. De kunde springa fritt omkring utan att man behövde oroa sig. Särskilt sköldpaddorna var en stor hit.
Restaurangen var fin och det var jättebra att man kunde ta med sig maten som take away.
Varje dag svarade ett ungt team för underhållning – kl 21 varje kväll särskilt för barnen.
Sammantaget ett härligt ställe med få brister.

Rekommendationer till andra gäster

Ta en tur till Toirano-grottorna som ligger en halv timmes bilfärd från staden. De var väldigt imponerande.

In-Italias kommentar

Det gläder oss att ni har haft en bra semester. Priset för vistelsen inkluderar slutstädning efter avslutad vistelse – och om man vill ha rengöring mitt i så kan det ordnas mot ett tillägg. Mvh Allan, In-Italia

Residence Giuele
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Giuele
Tvårumslägenhet D Prestige med 4/6 sovplatser (med terrass eller trädgård)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Rengöring brast
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Högljutt, högljutt, högljutt

Alldeles för högljutt till sent om kvällen!!!!

In-Italias kommentar

Den underhållning som präglar så många semestercentra vid kusten i Sydeuropa kan vara lika oönskad av skandinaver, som älskad av italienare, fransmän och spanjorer. Det är en integrerad del av kulturen i Sydeuropa och därför förekommer det ganska ljudliga aktiviteter på många ställen. Då vi vet att detta kan störa många gäster ser vi alltid till att nämna underhållningen i vår beskrivning, vilket vi också gör i fallet Residence Giuele, där vi även understryker att den kan pågå fram till midnatt. Om det är medvetenhet om detta som gör att ingen av våra ganska många gäster på Residence Giuele tidigare har klagat över underhållningen kan vi inte avgöra, men vi beklagar att dess omfattning har varit till så stor olägenhet för er.

Residence Giuele
Rent och fint, Rent och fint

När vi anlände var golvet i vår lägenhet smutsigt!
Gästvänlighet, Gästvänlighet

De var inte särskilt tillmötesgående eller leende. Varken i receptionen eller restaurangen.
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Giuele
Tvårumslägenhet D Prestige med 4/6 sovplatser (med terrass eller trädgård)

Väsen nästan dygnet runt.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt ställe

Härligt ställe i sköna omgivningar. Poolområdet är dock lite tråkigt. Saknas lite vattenrutschbanor etc.
Riktigt bra service med bussen som kör gratis mellan campingplatsen och stranden/staden.

Residence Giuele
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Giuele
Tvårumslägenhet Villino med 2/4 sovplatser (med terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt avkopplande semester i autentiska omgivningar

Precis landat igen efter en skön vecka på Residence Giuele. Vi är en familj på två vuxna med ett barn, och stället är perfekt om man vill att ungarna ska trivas och springa runt fritt, men samtidigt vill ha något lite annat än den Adriatiska kustens camping – och få en bild av det lite mer autentiska gamla Italien.
Kan varmt rekommenderas!

Rekommendationer till andra gäster

Om ni vill till stranden, och har bilen med på semestern, låt den stå och ta gratis buss till stranden. Det är OMÖJLIGT att hitta parkering, såvida man inte kör skoter.

Residence Giuele
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Giuele
Tvårumslägenhet D Superior med 4/6 sovplatser (med terrass eller trädgård)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Man kan köpa wifi till, men det utnyttjade vi inte
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Litet minus att man inte bottnar i poolen.
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mysigt ställe i bergen

Stället och lägenheterna är välskötta, det är väldigt barnvänligt och området ligger bra placerat i förhållande till cykel och vandringsturer i bergen omkring. Poolen var en bra stor och djup pool, till och med med en liten trampolin, som var mycket populär bland barnen. Man kan dock inte bottna någonstans i den stora poolen.

Något annat som vi var riktigt glada för, var den lilla shuttlebussen som körde mellan semesterstället, staden och stranden. Den körde så ofta att bilen nästan blev överflödig.

Rekommendationer till andra gäster

Finale Ligur är en mycket trafikerad stad, men få parkeringsplatser, så det är en bra ide att ta shuttlebussen ned till staden och stranden.

Residence Giuele
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Giuele
Tvårumslägenhet D Superior med 4/6 sovplatser (med terrass eller trädgård)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Internet borde vara gratis när man inte kan garanteras en stabil tillgång.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Giuele

Residence Giuele
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Giuele
Tvårumslägenhet D Superior med 4/6 sovplatser (med terrass eller trädgård)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Residence Giuele

Residence Giuele
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Residence Giuele
Trerumslägenhet Suite med 4/6 sovplatser (med stor terrass)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map