Semesterbostad i Finale Ligure i Ligurien

Residence Giuele

Restaurangen Restaurangen på Residence Giuele Exempel på sovrum i Villino-radhusen Villino-radhus på egen terrass Villino-radhus med egen terrass Villino-radhus med egen terrass Här ser du terrassen vid poolen och i bakgrunden bungalow-radhusen Villino
 
Residence Giuele är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Giuele är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Giuele bjuder på en mängd bekvämligheter och faciliteter som kommer göra semestern till en sann dröm för både stora och små. Medan barnen leker kan du njuta på din egen privata terrass eller slappa vid den stora poolen. Det finns också en gratis shuttle-bus till stranden och centrala Finale Ligure, som ligger bara 1 ½ km bort - det är alltså alltför lätt.

Barnfamiljer har hamnat helt rätt

Residence Giuele är definitivt familjevänligt. Det ligger tillbakadraget från vägen så det finns ingen störande trafik eller farliga vägar att oroa sig för. Bredvid stället finns en camping, Eurocamping Calvisio. Campingens gäster har tillgång till samma pool, jacuzzi och barnpool, som i sin tur är mycket stora. Uppe bakom poolen finns en stor gemensam terrass med parasoller och solstolar reserverade för gästerna på Residence Giuele, medan solstolarna vid poolen är för alla. Barnen kommer också att älska lekplatsen, ställets sköldpaddor (!), fotbollsplan och den underhållning som arrangeras för små och medelstora (men max till midnatt). Underhållningen kommer att ske antingen inom eller utomhus. Det finns också en ridskola i närheten. Av annan nyttig information kan vi nämna ett litet snabbköp, tvätteri och en cykeluthyrning (båda mot betalning).

Läs mer om Residence Giuele

Endast 1,5 km från sandstranden och staden (med gratis shuttle-buss)

Omgivningarna är vackra och kuperade. Ögat möter träd och olivlundar på alla sidor. Stället har även egen produktion av olivolja som man kan köpa. Det är lätt att komma ner till Finales sandstränder som finns endast ca. 1,5 bort. Antingen kan man välja att gå - då det finns trottoarer nästan hela vägen. Alternativt kan man ta ställets egen minibuss (gratis) som under högsäsongen kör ner till stranden vid fasta tidpunkter under dagen. När man kommer ner till havet finner man direkt handelsliv, men vill man helt bort till den gamla stadsdelen i Finale Ligure så är det ytterligare 500 meter - och ytterligare 2 km till den charmiga medeltida staden Finalborgo.

Egen restaurang och bar gör det ännu enklare för dig

I restaurangen kan man välja att antingen sitta på terrassen eller inomhus. Maträtterna tilltalar de flesta och man erbjuder även goda pizzor. Det finns även speciella barnmenyer. Vid ankomsten kan man avtala med personalen om man önskar ett fast veckopris, dagspriser eller kanske bara äta a la carte vid något enstaka tillfälle. Det är också möjligt att äta lunch i restaurangen. Lunch serveras i barområdet och består oftast av lättare rätter som smörgåsar och sallader.

Sköna lägenheter med privat uteplats

Grundläggande är skillnaden mellan lägenhetstyperna deras läge, utsikt, utrymme och terrassens storlek. Lägenheterna är för familjer med barn - inte för par som reser tillsammans då våningssängar och bäddsoffor inte är lämpliga för vuxna. Lägenheterna är ganska fina och behagliga, men Residence Giueles primära fördelar finns utomhus: terrasser, poolområdet och de vackra omgivningarna.

Lägenheterna på Residence Giuele

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Residence Giuele

Läs personliga omdömen av Residence Giuele som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Giuele. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 9 omdömen från Residence Giuele

Barnvänlig semester

Stället utgörs dels av en campingplats, dels av semesterlägenheter med härlig swimmingpool och barnpool. Barnpoolen var fin de första dagarna, men plötsligt så var den full av sten och sand, och vi undrade över varför den inte blev rengjord.
Lägenheten var bra och innehöll vad den skulle - och massor av handdukar. Jag saknade dock en rengöring mitt i veckan, särskilt som terrassen blev smutsig och det drog man med sig in i lägenheten.
Det var smidigt att ha barnen här. De kunde springa fritt omkring utan att man behövde oroa sig. Särskilt sköldpaddorna var en stor hit.
Restaurangen var fin och det var jättebra att man kunde ta med sig maten som take away.
Varje dag svarade ett ungt team för underhållning – kl 21 varje kväll särskilt för barnen.
Sammantaget ett härligt ställe med få brister.

Läs mer

Härligt ställe

Härligt ställe i sköna omgivningar. Poolområdet är dock lite tråkigt. Saknas lite vattenrutschbanor etc.
Riktigt bra service med bussen som kör gratis mellan campingplatsen och stranden/staden.

Läs mer

Härligt avkopplande semester i autentiska omgivningar

Precis landat igen efter en skön vecka på Residence Giuele. Vi är en familj på två vuxna med ett barn, och stället är perfekt om man vill att ungarna ska trivas och springa runt fritt, men samtidigt vill ha något lite annat än den Adriatiska kustens camping – och få en bild av det lite mer autentiska gamla Italien.
Kan varmt rekommenderas!

Läs mer

Mysigt ställe i bergen

Stället och lägenheterna är välskötta, det är väldigt barnvänligt och området ligger bra placerat i förhållande till cykel och vandringsturer i bergen omkring. Poolen var en bra stor och djup pool, till och med med en liten trampolin, som var mycket populär bland barnen. Man kan dock inte bottna någonstans i den stora poolen.

Något annat som vi var riktigt glada för, var den lilla shuttlebussen som körde mellan semesterstället, staden och stranden. Den körde så ofta att bilen nästan blev överflödig.

Läs mer

Bedömning av Residence Giuele

Läs mer

Blandad tillfredsställelse

Först vid ankomsten upptäckte vi att uteplatsen var hälften så stor som vad planlösning på In-italia hade visat. Det var en stor besvikelse!

Med blandad erfarenhet, tror vi att det fanns vissa saker som var perfekt: plats, vyer, pool, bar på plats och underhållning för barn. Vissa saker var ok men inte spännande: restaurang, lägenhetens storlek och natur. Och sedan var det servicen ... det var mestadels ganska likgiltig. Flera bland personalen verkade lite irriterad att vi var där, liksom deras språk / engelska egenskaper var mycket dålig. Restaurangen är ok-ish, fisk- och skaldjursrätter och pizzor var bra, men du kommer snabbt tröttnar på det. För samma pris som vi åt på bästa (på tripadvisor) restaurang i området, som var en fantastisk upplevelse.

Det var (mycket bullriga) underhållning varje kväll, så att du kan lätt glömma att sitta och njuta av ett glas vin på terrassen i lugn och ro. Barnen älskade det - men det körde på italienska tid, så det var lite svårt att få att passa med en dansk rytm. Men det är förmodligen mer inriktad på italienska turister (som verkar njuta av det i sin helhet).

Vi vet inte om vi skulle komma tillbaka igen ... barnen älskade det, men det var tillräckligt för gøglet och dålig service som vi vuxna skulle.

Läs mer
 
search map