Semesterbostad i Finale Ligure i Ligurien

Residence Giuele

Restaurangen Restaurangen på Residence Giuele Exempel på sovrum i Villino-radhusen Villino-radhus på egen terrass Villino-radhus med egen terrass Villino-radhus med egen terrass Här ser du terrassen vid poolen och i bakgrunden bungalow-radhusen Villino
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Giuele bjuder på en mängd bekvämligheter och faciliteter som kommer göra semestern till en sann dröm för både stora och små. Medan barnen leker kan du njuta på din egen privata terrass eller slappa vid den stora poolen. Det finns också en gratis shuttle-bus till stranden och centrala Finale Ligure, som ligger bara 1 ½ km bort - det är alltså alltför lätt.

Barnfamiljer har hamnat helt rätt

Residence Giuele är definitivt familjevänligt. Det ligger tillbakadraget från vägen så det finns ingen störande trafik eller farliga vägar att oroa sig för. Bredvid stället finns en camping, Eurocamping Calvisio. Campingens gäster har tillgång till samma pool, jacuzzi och barnpool, som i sin tur är mycket stora. Uppe bakom poolen finns en stor gemensam terrass med parasoller och solstolar reserverade för gästerna på Residence Giuele, medan solstolarna vid poolen är för alla. Barnen kommer också att älska lekplatsen, ställets sköldpaddor (!), fotbollsplan och den underhållning som arrangeras för små och medelstora (men max till midnatt). Underhållningen kommer att ske antingen inom eller utomhus. Det finns också en ridskola i närheten. Av annan nyttig information kan vi nämna ett litet snabbköp, tvätteri och en cykeluthyrning (båda mot betalning).

Läs mer om Residence Giuele

Endast 1,5 km från sandstranden och staden (med gratis shuttle-buss)

Omgivningarna är vackra och kuperade. Ögat möter träd och olivlundar på alla sidor. Stället har även egen produktion av olivolja som man kan köpa. Det är lätt att komma ner till Finales sandstränder som finns endast ca. 1,5 bort. Antingen kan man välja att gå - då det finns trottoarer nästan hela vägen. Alternativt kan man ta ställets egen minibuss (gratis) som under högsäsongen kör ner till stranden vid fasta tidpunkter under dagen. När man kommer ner till havet finner man direkt handelsliv, men vill man helt bort till den gamla stadsdelen i Finale Ligure så är det ytterligare 500 meter - och ytterligare 2 km till den charmiga medeltida staden Finalborgo.

Egen restaurang och bar gör det ännu enklare för dig

I restaurangen kan man välja att antingen sitta på terrassen eller inomhus. Maträtterna tilltalar de flesta och man erbjuder även goda pizzor. Det finns även speciella barnmenyer. Vid ankomsten kan man avtala med personalen om man önskar ett fast veckopris, dagspriser eller kanske bara äta a la carte vid något enstaka tillfälle. Det är också möjligt att äta lunch i restaurangen. Lunch serveras i barområdet och består oftast av lättare rätter som smörgåsar och sallader.

Sköna lägenheter med privat uteplats

Grundläggande är skillnaden mellan lägenhetstyperna deras läge, utsikt, utrymme och terrassens storlek. Lägenheterna är för familjer med barn - inte för par som reser tillsammans då våningssängar och bäddsoffor inte är lämpliga för vuxna. Lägenheterna är ganska fina och behagliga, men Residence Giueles primära fördelar finns utomhus: terrasser, poolområdet och de vackra omgivningarna.

Lägenheterna på Residence Giuele

Tvårumslägenhet D Superior med 4/6 sovplatser (med terrass eller trädgård)

Dessa 24 lägenheter består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå (kylskåp med frysfack, kokplattor och mikrovågsugn), en passage med våningssängar, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Även om det är tal om en tvårummare för 6 personer så det känns det som om endast två personer sover i varje rum. Alla lägenheter har aircondition, förvaringsbox, wi-fi (extra avgift), LCD satellit-TV, strykbräda, privat möblerad uteplats antingen i form av trädgård eller terrass. Lägenheterna ligger antingen på första, andra eller tredje våningen.

Tvårumslägenhet D Prestige med 4/6 sovplatser (med terrass eller trädgård)

Dessa 4 lägenheter består av ett uppehållsrum med dubbel bäddsoffa och kokvrå (kylskåp med frysfack, kokplattor och mikrovågsugn), en passage med våningssängar, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Även om det är tal om en tvårummare för 6 personer så det känns det som om endast två personer sover i varje rum. Alla lägenheter har aircondition, förvaringsbox, wi-fi (extra avgift), LCD satellit-TV, strykbräda och privat möblerad terrass med två solstolar och matplats (terrassen är större än Superior). Lägenheterna ligger antingen på första, andra eller tredje våningen.

Trerumslägenhet Suite med 4/6 sovplatser (med stor terrass)

Dessa 3 lägenheter består av ett uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå (kylskåp med frysfack, kokplattor och mikrovågsugn), sovrum (eller loft) med enkelsängar (eller dubbelsäng), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Alla lägenheter har aircondition, förvaringsbox, wi-fi (extra avgift), LCD satellit-TV, strykbräda och privat möblerad terrass med två solstolar och en matplats (här är terrassen ännu större än i Prestige). Lägenheterna ligger på tredje våningen. Lägenheterna kan dessutom vara fördelade på två våningar med sovloft.

Tvårumslägenhet Villino med 2/4 sovplatser (med terrass)

Dessa 5 lägenheter ligger i radhus på campingplatsens område. Det betyder att de ligger i början av stället, där man även finner husbilar/husvagnar och de toaletter som dessa gäster använder. Dock har man som gäst i Villino-lägenheterna full tillgång till alla faciliteter på stället. De består av uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå (inkl. kyl-frys, induktionshäll och mikrovågsugn), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Alla lägenheter är utrustade med aircondition, förvaringsbox, wi-fi (mot tillägg), LCD satellit-TV, strykbräda, privat möblerad terrass. Lägenheterna ligger på markplan.

Trerumslägenhet Villino med 4/6 sovplatser (med terrass)

Dessa 4 lägenheter ligger i radhus på campingplatsens område. Det betyder att de ligger i början av stället, där man även finner husbilar/husvagnar och de toaletter som dessa gäster använder. Dock har man som gäst i Villino-lägenheterna full tillgång till alla faciliteter på stället. De består av uppehållsrum med bäddsoffa och kokvrå (inkl. kyl-frys, induktionshäll och mikrovågsugn), två sovrum och badrum med toalett och dusch. Alla lägenheter har aircondition, förvaringsbox, wi-fi (mot tillägg), LCD satellit-TV, strykbräda, privat möblerad terrass. Lägenheterna ligger på markplan.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence I Cormorani

Loano, Ligurien

Residence sul Borgo

Finale Ligure, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Villa I Poggioli

Ameglia, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map