Semesterbostad i Finale Ligure i Ligurien

Residence Giuele

Restaurangen Restaurangen på Residence Giuele Exempel på sovrum i Villino-radhusen Villino-radhus på egen terrass Villino-radhus med egen terrass Villino-radhus med egen terrass Här ser du terrassen vid poolen och i bakgrunden bungalow-radhusen Villino
 
Residence Giuele är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Giuele är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Residence Giuele bjuder på en mängd bekvämligheter och faciliteter som kommer göra semestern till en sann dröm för både stora och små. Medan barnen leker kan du njuta på din egen privata terrass eller slappa vid den stora poolen. Det finns också en gratis shuttle-bus till stranden och centrala Finale Ligure, som ligger bara 1 ½ km bort - det är alltså alltför lätt.

Barnfamiljer har hamnat helt rätt

Residence Giuele är definitivt familjevänligt. Det ligger tillbakadraget från vägen så det finns ingen störande trafik eller farliga vägar att oroa sig för. Bredvid stället finns en camping, Eurocamping Calvisio. Campingens gäster har tillgång till samma pool, jacuzzi och barnpool, som i sin tur är mycket stora. Uppe bakom poolen finns en stor gemensam terrass med parasoller och solstolar reserverade för gästerna på Residence Giuele, medan solstolarna vid poolen är för alla. Barnen kommer också att älska lekplatsen, ställets sköldpaddor (!), fotbollsplan och den underhållning som arrangeras för små och medelstora (men max till midnatt). Underhållningen kommer att ske antingen inom eller utomhus. Det finns också en ridskola i närheten. Av annan nyttig information kan vi nämna ett litet snabbköp, tvätteri och en cykeluthyrning (båda mot betalning).

Läs mer om Residence Giuele

Endast 1,5 km från sandstranden och staden (med gratis shuttle-buss)

Omgivningarna är vackra och kuperade. Ögat möter träd och olivlundar på alla sidor. Stället har även egen produktion av olivolja som man kan köpa. Det är lätt att komma ner till Finales sandstränder som finns endast ca. 1,5 bort. Antingen kan man välja att gå - då det finns trottoarer nästan hela vägen. Alternativt kan man ta ställets egen minibuss (gratis) som under högsäsongen kör ner till stranden vid fasta tidpunkter under dagen. När man kommer ner till havet finner man direkt handelsliv, men vill man helt bort till den gamla stadsdelen i Finale Ligure så är det ytterligare 500 meter - och ytterligare 2 km till den charmiga medeltida staden Finalborgo.

Egen restaurang och bar gör det ännu enklare för dig

I restaurangen kan man välja att antingen sitta på terrassen eller inomhus. Maträtterna tilltalar de flesta och man erbjuder även goda pizzor. Det finns även speciella barnmenyer. Vid ankomsten kan man avtala med personalen om man önskar ett fast veckopris, dagspriser eller kanske bara äta a la carte vid något enstaka tillfälle. Det är också möjligt att äta lunch i restaurangen. Lunch serveras i barområdet och består oftast av lättare rätter som smörgåsar och sallader.

Sköna lägenheter med privat uteplats

Grundläggande är skillnaden mellan lägenhetstyperna deras läge, utsikt, utrymme och terrassens storlek. Lägenheterna är för familjer med barn - inte för par som reser tillsammans då våningssängar och bäddsoffor inte är lämpliga för vuxna. Lägenheterna är ganska fina och behagliga, men Residence Giueles primära fördelar finns utomhus: terrasser, poolområdet och de vackra omgivningarna.

Lägenheterna på Residence Giuele

Dölj texten
 
 
search map