Omdömen från Hotel San Giuseppe

 
Hotel San Giuseppe är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Giuseppe är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel San Giuseppe

Läs personliga omdömen av Hotel San Giuseppe som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Giuseppe. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

bra service - bra rum

Servicen på hotellet är riktigt bra. I receptionen hjälper de dig gärna och ler och välkomnande. Rummen är OK utan att på något sätt vara flärdfulla . Poolen är ganska tråkigt.
Om du har rum mot stationen, är det en del buller - särskilt om du vill sova med öppet fönster.
Platsen är ok med bara fem minuters promenad till stranden och centrum av Finale

Finale Ligure som semester-destination

Ät middag på Finalborgo

Hotel San Giuseppe
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giuseppe
Fyrbäddsrum (family)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Väldigt barnvänligt och trevliga människor, bra service

Också jättebra för cykelsemester

Hotel San Giuseppe
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giuseppe
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt ställe i Italien

Ett bra hotell med den standard man kan förvänta sig och lite till. Vi trivdes mycket bra det ända vi saknade var en balkong.

Hotel San Giuseppe
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giuseppe
Fyrbäddsrum (family)
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Hotel San Giuseppe

Hotel San Giuseppe
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giuseppe
Fyrbäddsrum (family)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel San Giuseppe

Jätte bra hotell för oss med barn. Otroligt barnvänligt med leksaker på framsidan och lekplats på baksidan. Anpassade barnportioner, plastbestick, barnstolar, barnbalja och skötbord och blöjhink på rummet. Inget vi förväntade oss men gjorde vår vistelse betydligt enklare. Jätte fin service och gullig personal.

Hotel San Giuseppe
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giuseppe
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Härligt familjehotell

Vi hade ett härligt uppehälle hos de söta människorna på Hotel San Giuseppe. Rent och snyggt, samt bra standard, långt över italiensk medel, på frukosten.
Vi kunde höra tågen men det var inget som störde, även om vi hade rum mot rälsen.
Det enda vi inte tycker om är kravet på badmössa i poolen, framförallt då mössan ändå täckte bara cirka 10 % av håret på de flesta.

Rekommendationer till andra gäster

Med barn, så ta en tur till La Caravalle vattenland - det är en tur på ca 20 min. Dessutom en utmärkt strand vid Finale Ligure, hotellet har några liggplatser på stranden, köp dem då det också finns en del där de har pool med rutschbana.

Hotel San Giuseppe
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel San Giuseppe
Fyrbäddsrum (family)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Mycket bra!

Härligt hotell med mycket serviceinriktad och trevlig personal. Mysig miljö med historia! Kan absolut rekommendera detta hotell till alla som vill trivas Italien!

Hotel San Giuseppe
Rent och fint, Rent och fint

Alltid 100 % rent
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Mycket vänligt bemötande!
Placering, Placering

Nära till det viktigaste!
 
Själva boendet på Hotel San Giuseppe
Fyrbäddsrum (family)

Mycket bra!
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Kan bli bättre i rummen
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Rent och snyggt
Restaurang

Perfekt
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Mille og familie fra Langå boede på Hotel San Giuseppe i Finale Ligure

Så vi är tillbaka hem igen från Italien. Vistelse på Hotel San Guiseppe var super bra. Underbar familj vänliga hotell med bra service och bra storlek familjerum. Vi har njutit av dagarna till fullo!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Maritha med familj från Gävle i Sverige bodde på Hotel San Giuseppe i Finale Ligure från den 12. till den 18. september 2010.

Vi hade en jättetrevlig resa till Finale Ligure - en vacker och trevlig plats att vistas på! Hotell San Guiseppe stod för god komfort och service. Det var skönt att det fanns fri parkering som hörde till och att hotellet låg nära staden så att det gick lätt att promenera dit. Vi hade två tonåringar med oss (14 och 18) och på hotellet var det en trevlig blandning i alla åldrar. Våra ungdomar uppskattade särskilt poolen och att kunna spela spel i baren. Praktiskt med pool på hotellet även om vi också hann bada i Medelhavet.

Lite störande med järnvägen i närheten om man ville ha fönstren öppna under natten, men å andra sidan var det praktiskt med närheten till järnvägsstationen när vi ville ta tåget till Genua!
Vi hyrde bil på flygplatsen (Malpensa) och gjorde utflykter åt olika håll - grottan i Toirano och vandring i Cinque Terre - fantastiskt vackert! God glass åt vi ofta, det rekommenderas!
Vi reser gärna till Italien med er igen! Er webbsida är bra och lättläst, tack för det!

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Sven-Åke med medresenärer från Köpingebro i Sverige bodde på Hotel San Giuseppe i Finale Ligure från den 23. till den 27. juli 2010 innan det bodde de på Hotel Stella MAris Dependance i Levanto.

Hej Områdena där vi bodde dels på Stella Maris i Levanto och Hotel San Giusippe i Finale Ligure var utmärkta för utflykter och avkoppling från det vardagliga, utflykten till de fem byarna var en upplevelse för att inte tala om kontrasten till detta, en utflykt till Monte Carlo. Tågförbindelserna till ovanstående utflyktsmål fungerade bra. Standarden på boendet var som förväntat, men det var ingen luftkonditionering på Hotel San Giusippe i Finale Ligure, vilket hade varit när temperaturen är 35 plus ute! I övrigt är vi nöjda med arrangemanget samt personal på hotellen.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map