Hotell i Finale Ligure i Ligurien

Hotel San Giuseppe

 
Hotel San Giuseppe är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Giuseppe är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel San Giuseppe är ett familjehotell som ligger nära centrum i den trevliga kuststaden Finale Ligure och endast ca. 400 meter från havet. Perfekt för dig som vill på skön sol- och badsemester och ända ha allt inom lagom avstånd. Hotellet är med i gruppen Italy Family Hotels of Finale Ligure eftersom det just är anpassat för familjer.

Ett hotell du gärna återvänder till

Hotellet ägs av den vänlige Signor Bianchi som själv står för den dagliga driften och han och hans övriga personal hjälper gärna till att berätta om området och om de många utflyktsmöjligheter som finns. Det är inte så märkligt att hotellet är populärt och har många stamgäster som återvänder år efter år.

Läs mer om Hotel San Giuseppe

Ett stämningsfullt hotell

Hotellet var tidigare ett kloster och har därför ett eget kapell mitt i byggnaden, som dock inte används mer. Därför kan det på vissa ställen vara väldigt högt i tak, och du känner av den "klosterliknande" stämningen av i flera av uppehållsrummen och i korridorerna.

Du har gångavstånd till allting

Hotellet är trevligt och har alla de faciliteterna som hör till ett modernare hotell. Samtidigt är det mycket centralt beläget, nära till både strand och shopping eller om du vill på utflykt med bil eller tåg. Närmaste motorvägsavfart ligger bara 2 km från hotellet och om du inte kommer med bil, ligger hotellet precis ovanför tågstationen.

OBS: man ser tågstationen från poolen och i vissa fall kan tåget höras när det passerar, dock kör inga tåg under natten och man har satt in dubbelglasade fönster. Men vi vill ändå uppmärksamma dig om att du kan märka av tåget.

Pool och övriga faciliteter

Hotellet har en stor parkeringsplats vilket är praktiskt om du anländer med bil. Här finns en reception, internet-point, hiss, bar och stor restaurang/frukostmatsal (frukosten serveras som buffé med både traditionella italienska sötsaker men även bröd, pålägg mm). Utöver detta har hotellet ett gemensamt all- och läsrum samt flera möblerade terrasser.

Här finns ett litet gym och skön utomhuspool med jacuzzi och barnpool. Poolen är övertäckt och uppvärmd under vinterhalvåret. Till barnen har men dessutom ett litet lekområde.

Komfortabla rum

På hotellet finns 42 rum som alla är fint men enkelt inredda med telefon, Sat-TV, förvaringsbox samt bardum med dusch/badkar, toalett och hårfön.

Dölj texten
 
 
search map