Hotell i Finale Ligure i Ligurien

Hotel San Giuseppe

 
Hotel San Giuseppe är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Giuseppe är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel San Giuseppe är ett familjehotell som ligger nära centrum i den trevliga kuststaden Finale Ligure och endast ca. 400 meter från havet. Perfekt för dig som vill på skön sol- och badsemester och ända ha allt inom lagom avstånd. Hotellet är med i gruppen Italy Family Hotels of Finale Ligure eftersom det just är anpassat för familjer.

Ett hotell du gärna återvänder till

Hotellet ägs av den vänlige Signor Bianchi som själv står för den dagliga driften och han och hans övriga personal hjälper gärna till att berätta om området och om de många utflyktsmöjligheter som finns. Det är inte så märkligt att hotellet är populärt och har många stamgäster som återvänder år efter år.

Läs mer om Hotel San Giuseppe

Ett stämningsfullt hotell

Hotellet var tidigare ett kloster och har därför ett eget kapell mitt i byggnaden, som dock inte används mer. Därför kan det på vissa ställen vara väldigt högt i tak, och du känner av den "klosterliknande" stämningen av i flera av uppehållsrummen och i korridorerna.

Du har gångavstånd till allting

Hotellet är trevligt och har alla de faciliteterna som hör till ett modernare hotell. Samtidigt är det mycket centralt beläget, nära till både strand och shopping eller om du vill på utflykt med bil eller tåg. Närmaste motorvägsavfart ligger bara 2 km från hotellet och om du inte kommer med bil, ligger hotellet precis ovanför tågstationen.

OBS: man ser tågstationen från poolen och i vissa fall kan tåget höras när det passerar, dock kör inga tåg under natten och man har satt in dubbelglasade fönster. Men vi vill ändå uppmärksamma dig om att du kan märka av tåget.

Pool och övriga faciliteter

Hotellet har en stor parkeringsplats vilket är praktiskt om du anländer med bil. Här finns en reception, internet-point, hiss, bar och stor restaurang/frukostmatsal (frukosten serveras som buffé med både traditionella italienska sötsaker men även bröd, pålägg mm). Utöver detta har hotellet ett gemensamt all- och läsrum samt flera möblerade terrasser.

Här finns ett litet gym och skön utomhuspool med jacuzzi och barnpool. Poolen är övertäckt och uppvärmd under vinterhalvåret. Till barnen har men dessutom ett litet lekområde.

Komfortabla rum

På hotellet finns 42 rum som alla är fint men enkelt inredda med telefon, Sat-TV, förvaringsbox samt bardum med dusch/badkar, toalett och hårfön.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel San Giuseppe

Läs personliga omdömen av Hotel San Giuseppe som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel San Giuseppe. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 7 omdömen från Hotel San Giuseppe

Väldigt barnvänligt och trevliga människor, bra service

Också jättebra för cykelsemester

Läs mer

Trevligt ställe i Italien

Ett bra hotell med den standard man kan förvänta sig och lite till. Vi trivdes mycket bra det ända vi saknade var en balkong.

Läs mer

Härligt familjehotell

Vi hade ett härligt uppehälle hos de söta människorna på Hotel San Giuseppe. Rent och snyggt, samt bra standard, långt över italiensk medel, på frukosten.
Vi kunde höra tågen men det var inget som störde, även om vi hade rum mot rälsen.
Det enda vi inte tycker om är kravet på badmössa i poolen, framförallt då mössan ändå täckte bara cirka 10 % av håret på de flesta.

Läs mer

Mycket bra!

Härligt hotell med mycket serviceinriktad och trevlig personal. Mysig miljö med historia! Kan absolut rekommendera detta hotell till alla som vill trivas Italien!

Läs mer

Bedömning av Hotel San Giuseppe

Jätte bra hotell för oss med barn. Otroligt barnvänligt med leksaker på framsidan och lekplats på baksidan. Anpassade barnportioner, plastbestick, barnstolar, barnbalja och skötbord och blöjhink på rummet. Inget vi förväntade oss men gjorde vår vistelse betydligt enklare. Jätte fin service och gullig personal.

Läs mer

Bedömning av Hotel San Giuseppe

Läs mer
 
search map