Hotell i Finale Ligure i Ligurien

Hotel San Giuseppe

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel San Giuseppe är ett familjehotell som ligger nära centrum i den trevliga kuststaden Finale Ligure och endast ca. 400 meter från havet.

Hotell med stamgäster

Hotellet ägs av den vänlige Sig. Bianchi som själv står för den dagliga driften och han och hans övriga personal hjälper gärna till att berätta om området och många utflyktsmöjligheter som finns. Hotellet är populärt med många stamgäster som återvänder år efter år.

Läs mer om Hotel San Giuseppe

Stämning av kloster

Hotellet var tidigare ett kloster och har därför ett eget kapell mitt i byggnaden, som dock inte används mer. Därför kan det på vissa ställen vara väldigt högt i tak, liksom man kan känna stämningen av kloster i flera av uppehållsrummen och i korridorerna.

Gångavstånd till allting

Hotellet är fint renoverat och har alla de faciliteterna som hör till ett modernt hotell. Samtidigt är det mycket centralt beläget, nära till både strand och shopping eller om man vill på utflykt med bil eller tåg. Närmaste motorvägsavfart ligger bara 2 km från hotellet och om man inte kommer med bil, ligger hotellet precis ovanför tågstationen. OBS: man ser tågstationen från poolen och i vissa fall kan tåget höras när det passerar, dock kör inga tåg under natten och man har satt in dubbelglasade fönster. Men vi vill ändå varna för att man kan märka av tåget.

Pool och övriga faciliteter

Hotellet har en stor parkeringsplats, reception, internet-point, hiss, bar, stor restaurang/frukostmatsal (frukosten serveras som buffé med både traditionella italienska sötsaker men även bröd, pålägg mm), all- och läsrum, pool med barnpool och ett litet lekområde för de mindre barnen samt flera möblerade terrasser. Här finns 42 rum som alla är fint men enkelt inredda med telefon, satellit-TV, förvaringsbox samt bardum med dusch eller badkar, hårförn och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Hotel Sette Archi

Ameglia, Ligurien

Hotel Bellevue et Mediterranée

Diano Marina, Ligurien

Rekommendationer till dig

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Residence Le Saline

Borgio Verezzi, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map